Super SOCO Wanderer 3kW - Motohobi OÜ

Liik mototehnika
Keretüüp mopeed
Esmane reg 2024
Mootor 3kW
Kütus elekter
Läbisõidumõõdiku näit
Vedav sild tagavedu
Käigukast automaat
Värvus tumehall met.
VIN-kood
Hind 3890 EUR
sisaldab KM 22%
73EUR/ kuu Laenuperiood:
Laenusumma:EUR
  • Sissemakse 0 EUR
  • Kaskot pole vaja
  • Vastus 1 minutiga
Super SOCO Wanderer 3kW
Super SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kWSuper SOCO Wanderer 3kW

ostuabi

VIN päring

Sõiduki andmete päring

Varustus

LED (päevatuled, tagatuled, lähituled, kaugtuled), poolnahkpolster, päevasõidutulede automaatne lülitus, signalisatsioon (kaldeanduriga)

Tehnilised näitajad

Mootor

võimsus:3 kW
tippkiirus:45 km/h
veoülekanne: 

Kere

istekohti:2

Massid, mõõdud

tühimass:103 kg
kandevõime:170 kg

Kütus

kütus:elekter
Laenusumma:
3890 €
300 €15000 €
Periood:
1 aasta6 aastat
73€/kuu
Sissemakse 0 EUR
Kaskot pole vaja

Muu informatsioon

Garantii
Sõiduki asukoht: Tartumaa, Eesti

- SUPER SOCO TC WANDERER (L1e) on UUS ja stiilne elektrimopeed (45km/h), mis on disainitud ja konstrueeritud mugavaks ja pikaajaliseks kasutamiseks.
-
Sõidukile on lisatud kõik vähegi vajalik varustus ja kasutusel on uusim tehnoloogiaga.
- Lisaks uusimale tehnoloogiale on SUPER SOCO disainerid rõhunud väljanägemisele, mis ühendab ülima elegantsuse, detailsuse ja on ehtne näide klassikaliste disaini elementide taaselustamisest, mis on liidetud uuele elektriliselt liikuvale ajastule.
- Mootor - 2500W (EEC) (3500w max peak power)
- Aku - 60V 32Ah liitiumaku
- Kiirlaadia - 10A
- Aku laadimisaeg - 3,5h ( Akut võib laadida ka osaliselt)
- 3 Sõidurežiimi
USB voolu väljavõtted juhtraual
- Pidurid - CBS 2x hüdraulilised ketaspidurid
- Esiratas: 100/80-17 tolli
- Tagaratas: 120/80-17 tolli
- Pikkus x laius x kõrgus - 1984 x 788 x 1097 mm
- Kaal 103kg
- Sõidukil on SCRAMBLER tüüpi disainile omased klassikalised elemendid nagu kolmepunktiline sadul, et vähendada koormust seljale ja teha sõitmine veel nauditavamaks.
Super SOCO TC elektrimopeed on välja töötatud just tänapäeva nõudeid silmas pidades ning ühendab säästlikuse, disaini, kiiruse ja mis peamine, see säästab meid liigsest mürast.
Super SOCO TC Wanderer kasutab väga jõulist 2500w elektrimootorit, mis on optimaalne, vaikne ja säästlik. Säästlikust aitab tagada kolm erinevat sõidurežiimi, kust võimalik valida ökonoomse, normaalse ja sportlikuma erikiirustega sõidurežiimide vahel.
Super SOCO näidikud on selgelt loetavad ja informatiivsed. Näidikute plokil kuvatakse sõiduki kiirus ja läbisõit. Lisaks kuvatakse ekraanile valitud sõidurežiim ja vastavalt järelejäänud aku laetusastmele ka ennustatav järelejäänud maksimaalne sõidupikkus ehk kilometraaž, kui palju saab selle laetusastmega veel sõita saab.
Sõidukil on väga nägusad ning ideaalselt hea valgusjõudlusega LED-tüüpi laternad, mis on ka säästlikud.
Tuledel on laiendatud valgustusnurka kuni 270-kraadini mis tähendab, et oled paremini nähtav ka teiste liiklejate jaoks.
Super Soco pidurilingid asuvad juhtraual, töötavad õlibaasil ehlk on hüdraulilised ja need on ehitatud selliselt, et olenemata kumba linki kasutatakse, pidurduvad mõlemad rattad. See on turvalisuse kaalutlustel väga oluline uuendus sedatüüpi mopeedidel! Lingid on reguleeritavad 6 astmes.
Olemas on ka kaasreisija jalatoed.

Super SOCO mootor ehk jõualllikas asub tagaratta sees ja pärineb tootjalt BOSCH. Lihtsamalt selgitades ei vaja Super SOCO mopeed veermiku liikuma panemiseks energiakulukaid ülekandeosi nagu sidur, variaator, veokett või kardaan.

Võrdlusena võib siia tuua sisepõlemismootoritega tava mopeedid, mille mootori poolt toodetud energiast olulise osa neelab just tsentrifugaal sidur, variaator või veoketi süsteem. Seetõttu on need lärmakad ja sealjuures mitte väga säästlikud.
Ühe laadimisega saab Super-Soco mopeediga sõita umbes 60 kilomeetrit (ühe akuga).
Kaasasoleva kiirlaadijaga võib aega võtta kuni 3,5 tundi ning seejärel on võimalik rahulikult ühe akuga sõita jälle ligi 60 km. Kellel on vajadus ühe laadimisega sõita rohkem kui 60KM-i, siis selleks on Super Socol TC ka lisa aku jaoks ruum ja ühenduskaabel. Kahekordistunud akude tulemusena kahekordistub ka loomulikult võimalik läbisõit ühe laadimise kohta mis küünib kuni 120 kilomeetrini. Uuenenud keremudel ehk TC-WANDEREL (L1e) akuruum võimaldab üheaegselt kasutada 2 akutu ja kaasas kanda ka kiirlaadijat.

Müüja

Motohobi OÜ

Küsimused müüjale

Esita müüjale küsimus