Mul CPI Oliver 2006 a. olen sõitnud 3800km . Pole nagu midagi erilist olnud,
Sõidab liigub .
Võibolla siis jah ei kesta nagu mõned hakkavad krossi sõitma.
Pole see Hiina asi midagi nii halb .
Ennem on mul olnud võrr RIGA ja vene mootorrataid... siis hiina roller on neid ikka peajagu töökindlam.
kas oskab keegi öelda, kes 2007a müüs Baotian TMS rollereid?
Müügipaberid said usina koristsue käigus vist ära visatud, aga tahaks arvele võtta. Ei mäleta, kust ostsin. Mustamäe teelt , Elke auto kõrval. Mis firma, ei meenu... :S
ehk oskab keegi öelda, kus asub 06a 2taktilisel (vist kettiga) quingil piiraja? piiraja kindlasti peal sest enne 40km/h läheb suht pöörde ja venitab 45km/h välja.
Endal siis cpi sport hiinakas, olen maha sõitnud 8tuhhi olen vahetanud kolvi ja rõngad,
Väga lihtsalt saad juppe, osad väga odavad nt rõngad.
Jah kui hakkad krossi sõitma siis laguneb kõik ära.
Mina olen rahul.
roller ja krossikas on oma ehituse poolest 2 täiesti erinevat asja ja rollerist krossikat meenutavat asja ei saagi teha. Kuid kõige lihtsam on olemasolevad rehvid vahetada motopoest ostetud kärnade vastu. peale paari ringi kaovad plastikud ise ära, järgmisena annavad amordid otsad ja siis annab raam järgi. Ning siis mõtled et miks ma küll kohe krossikat ei ostnud
martin7789...,, lendavate taburettide,, krossi ala on olemas,uuri netist,isegi leedukad teevad seda. aga mina arvan et see ala on ajuvaba asi. selleks vaja natuke oma rahakotti tühjendada teha palju tööd ja peas ka midagi omada, nii foorumis seletada on liiga pikkad lood.