Tere kas keegi oskaks soovitada maale krossikat u 15 aastasele külavahel sõitmiseks. Hind u 13000.- Krossikas peaks olema suurem kui ATM ja ka ikka vastupidama.
No jumala ****** tahan masinat ja rollud eriti ei meeldi soovitage midagi normi
(ma tunnen liiklus eeskirju ja sõidaks mõistlikult , külavahel on lapsed ja ma tean väga hästi et nendega tuleb arvestada, nii et ei maksaks ennatlike järeldusi teha)
Sama hästi võib rolluga Külavahel ralli panna,oleneb sõitjast mitte masinast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teemast mõõdarääkimine? Tunned liikluseeskirju ja tahad sõitma hakata avalikel teedel liikuriga, millega seda teha ei tohigi. Saad aru!? EI TOHI! Kui ikka veel ei saa aru...siis kasva veel natu...kasva.
Rolleritega on lubatud liikluses sõita. Selleks nad ju ka mõeldud.
mina soovitax enda krossikat rieju mrx 50cc! arvate et 50 kuubikut on vähe? selles eksite mul võtab välja kuni 100km/h ja jõudu pole mul soovahel kunagi väheks jäänud. kiirendus on selline et kui jõuad siis hoia parem kinni :D. asi selles ka et alguses peab sissesõidu ära tegema (siis on max kiirus 45) võtad sumpas piiraja maha läheb kohe 100km/h ja kiirendus nagu 125-sel peaaegu :D,.
ei ole enduro jumala krossikas ju!!! mis vahe on sinuarust endurol ja krossikal sinu arust uldse??? enduro on krossikas millega sõidetakse linnas ja krossikas on see millega metsas!!! praktiliselt samad asjad ju. RAnnu mäkke tõusul läks päris hästi mäest ülesse
Mul tuttav ostis Viljandist uue 200-se Sukida enduro,see kärab krossirajal küll,samas saab ära registreerida ja tee peal ka sõita.Maksis 16 K aga äkki saab vähe tingida kah
Lgp jekk, räägid ju enda jutule risti vastu lõpuks. Järelikult, kui sinu riistapuu puhastverd krossikas, siis palun ära sellega liiklusesse roni. Huvitav, milleks siis sinu nn krossikal metsas-krossirajal sõitmiseks tuled ja viled küljes on. Mõtle ikka veel oma jutu pääle.
lgp "hlm" krossikaga pole keelatud sõita teedel ju? kui ära registreeritud siis sõida või ümber maailma kui tahad...tuled ja viled ongi selle pärast et tehas saaks seda müüa ja rohkem raha küsida vott...
Ohjahh, puhtatõulistel krossikad EI oma tehase poolt vastavat tüübikinnitustki. Ja ilma selleta arvele neid ei saa. Kas krossika moodi esiporikas ja suurte näsadega rehvid teevad sinu liikurist krossika? Ei tee, onju. Panen Deltale krossika rehvid alla, viskan esiporika üldse minema ja võilaa, ongi krossikas:D Aga arva sina pealegi edasi, et omad krossikat. Ega mina sellepärast ära sure.
Unustasin lisada. Vaata ja kas näed vahet Endurodel:http://www.yamaha.ee/index.php?lang=et&pg=products
&cat_id=8
Ja võistluskrossikatel-vabaaja ratastel: http://www.yamaha.ee/index.php?lang=et&pg=products&c
at_id=9
Ja nüüd vaata enda liikuri peale.
Vahe on neil vägagi suur. Parem milles. Enduuroga ju krossivõistlustele ei lähe. Saad haledalt krossiratastelt lutti. Krossiratas on ikka krossirajale mõeldud. Enduuro on universaalne ratas. Hea matkaratas ühesõnaga.