Eestis on hakatud müüma CFmoto atv-id http://www.flintkaubandus.ee Neid on ka palju põhjamaades (rootsi ,norra) kuid huvitab selle inimese komentaar kes on ise sellise masina omanik või teab millest räägib!Arvan et mingi paarkümmend omanikku peaks juba olema !
Omal selline olemas. Siiani kogunenud 900 sõidukilomeetrit. Vigu ei ole esinenud, metsas ja mülgastes roomab ülihästi. Vedasin üsnagi rasketes maastikutingimustes auto järelkäru, millel oli peal ca. 700kg puid ja ma ei pidanud isegi difrit kasutama :) Nii et igati rahul....
Ostsin samasuguse poolteist aastat tagasi saksast - siis eestis minuarust selliseid veel ei müüdudki. Igati rahul olen - kõige pullim on see, et sõber ostis kawasaki Eestist 50 tuhat kallimalt aga remontinud on palju rohkem kui mina :D. Mina pole pidanud suurt midagi remondiks investeerima, suht loogilised kuluasjad on vahetatud ja mõni enda süül puruks sõidetud vidin....
olen sellisega sõitnud pea 1000 km. jõudu kui loomal aga kiirus jätab soovida. 60km.h olen välja pigistand aga rohkem mitte üks törts kas kuskil mingi piiraja kui keegi teab oleks hea nõu abiks . masin muidu hea pole pidanud ühtegi mutrit keerama.
kaasi piiraja on varjaatori pool
keera kolm mutrit karburaatori poolt lahti ja kaane küljest murra ära pulk ja kiirust on 100 ja natuke peale
omal sama atv aga uus
ostsin siis endalegi,ja esialgu ei oska midagi öelda ,liigub ja käitub nagu samaväärne margipill,ainult elaktrisüsteem vajab küll ülekäimist ja lisa isoleerimist siinseal !! Vastupidavuselt ei tea veel midagi aga samas igavene pole ka miski.........isegi prantsuse autodega sõidetakse :))
Selle masinaga on nii et on hiina värk -seda küll aga siin on ka paar Aga !!!!On CFMOTO http://www.cfmoto.cn/atv/en/index.asp kes panustab ülemaailmsele turule(on müügil euros ja kanadas ,usas) ja ülejäänud hiina tootjad kes teevad sellest veel omakorda niiöelda koopiaid nt.http://amp.en.alibaba.com/product/50010827/51386815/ATV/A
TV_500_EEC_EPA_.html
näeb välja jah laiaslaastus sama aga teised tehased-tootjad ja ka ilmselt odavam hind !!! minuteada müüb eestis õiget cfmotot ainult Flintkaubandus,ülejäänud samasugused on ilmselt jah selle hiinlase koopiad !!
Pistik jamab ka.
Aga teine jama on see ,et käsitsi tross välja tõmmata siis ei tah pärast enam peale kerida. Vintsi mootor töötab aga trossi tagasi ei keri.
Liigutasin seda vintsi küljel olevat nuppu päris korralikul siis äkki hakkas tööle? Tundub,et vintsipeale eriti loota ei saa ??
CFMOTO ATV-sid on kahte sorti - ühed on pika raamiga (CF500A Apollo) ja teised lühikese raamiga (CF500 Explorer). Mina valisin lühikese raamiga, kuna maastikul on lühikese raamiga läbitavus palju suurem. Pika raamiga jääb keskosa kraavi kinni... Igatahes sõitnud olen nüüdseks natuke üle 600 km. Siiani ei ole pidanud kätt külge panema... Läbitud on esimene korraline hooldus 150 km peal...
Eespool on räägitud et vints ei taha ilusti töötada - minul küll selle kohapealt mingit muret ei ole olnud.
Minu meeldivaks üllatuseks on hoolduskulud ka ikka jube väikesed.... (olin varem Kawasaki omanik) ja selle hoolduse oleks võinud põhimõtteliselt kahega korrutada :D
Mina olen igatahes väga positiivselt meelestatud selle koha pealt.
Mul lühem variant. Ma ka esimest korda sattusin pika variandi otsa lõunakeskuses aga siis neti teel leidsin www.flintkaubandus.ee lehe pealt lühema variandi. Mul oligi kohe alguses plaan saada lühem, just läbivuse suhtes parem. Nii palju kui mina asjast aru saan, siis müüakse ainult flindis lühemat versiooni ja sealt ma omale siis tõingi... praegu küll alles 320 km läbitud aga hetkel igati rahul sellega...
krt kui seda soome foorumit lugeda siis tuleb kyll hirm peale.vaadake just seda cf moto vikalista teemasid.käigud ei lähe sisse,starter ei käivita,nelivedu toimib vahelduva eduga,õhupuhasti alt tilgub õli,esiosa vänderdab kui mootoriga pidurdada.edasi ei viitsinud lugedagi.ja tegemist on veel suht uute masinatega neil seal,mõned kõigest päevakese paar vanad.samas on seltskond yleyldiselt positiivselt häälestatud seal ja muudkui tassivad oma sõiduriistasid garantiisse.
Oled üldse kindel et see ikka CF-i masinad on? Sest täpselt samasuguse välimusega kuid teistsuguse raudvaraga (teine mootor, teised reduktorid, hoopis teine koostekvaliteet) toodetakse mingeid nurgataguseid koopiaid ... Ainus mis neid ühendab - on sarnane välimus.
Üldiselt arvan et sa ei ole tegeliku eluga päris hästi kursis. See et mingi soome foorum räägib mingit teemat, ei tähenda et see tõsi on. Ma arvan, et nii mõnigi kommenteerija pole oma silmaga antud masinat näinudki. Tahavad lihtsalt tähtsalt sõna sekka öelda....
Sillad on ju sellel masinal Yamaha grizzly 660 omad ja mootor viiesajase suzuki oma - mis nipiga sa oma väiteid siis õigustad? Kas tahad väita et suzuki ja yamaha on ka saastad või?
Mina igatahes võin 100% kummutada väite, et see mudel on halb, kuna endal on üle 2000 km läbitud ja ma pole mitte ainsatki polti ega mutrit keeranud... Ja ma arvan et nii mõnigi foorumi külastaja kellel endal on selline juba olemas võib sama kinnitada....
kumma kere toekam on, kui näit. kogematta puusse paned või tuleb pikem hüpe, kui plaanitud? loogiliselt peaks pikem kergemini järgi andma. või on see mu loll loogika?
pika raamiga on raske manööverdada ja näiteks kraavist välja sõites jääb keskkoht kraaviservale kinni kui kraavi nurk on terav. Ja kui keskkoht jääb kinni, ning põhjakaitsmeid ei ole all, siis võid jalatugede plastikutega hüvasti jätta ja poest uued tuua :D
no vaata ylevalt teist postitust palun.sinna on lisatud link soome cf.omanike foorumist.sommidel on cf juba paar aastat turul ja kaldun arvama,et nad oskavad ka ysna objektiivset hinnangut anda neile. ma ise ei tea sellest margist suurt midagi vaid toetun teiste arvamusele.mulle isiklikult isegi meeldib sest,on taskukohase hinnaga ja tundub,et mitte just kõige sitem hiinakas.
võin ju seda põtrade foorumit vaadata, aga vaatamiseks see jääbki. kohe ei mõista seda keelt.
ja nii terava servaga kraavi on vast ka raske leida, kuhu põhi kandma jääb. see vast väga väike mure, aga manööverdamise koha pealt on vist isegi õige, et lühem parem.
Kulla mehed, millest te räägite??? Olen omanud kõiki ATV-sid grislist kuni polariseni. Kas te pole enne ATV-ga sõitnud või? Kui sõita selle cfmotoga ja võrrelda teda näiteks grisliga, siis on sama tunne nagu võrdleks sapakat ja audit! Siin pole millestki rääkidagi. Ma olin ka loll ja sain hiinaka omanikuks. Õnneks sain ma oma lollusest aru esimesel kuul ning müüsin ta ruttu maha. Vaatamata sellele kogesin hullult garantiiprobleeme. See oli minu esimene ja viimane hiinakas. Minu soovitus oleks, et hoidke hiinakatest nii kaugele kui võimalik.
eks ole,ka sõidetud päris grisslyga ,võrdlus pole vast õige jah aga hinda ei saa ka võrrelda,omalgi cf olemas ja sõita kõlbab....ma võrdleks nii .......nagu audit ja dacia loganit,või suva odavamat väikesõiduautot.......ja samas, kes saab omale lubada hobiks 150 t.maksvat isendit ?? lihtsalt minust rikkam !!!!....................elu on ilus ja CF ka !!!!!!!!
Nõustun eeskõnelejaga, oleks väga vale võrrelda CF`i ja 2 või enam korda kallimaid pille. Oma hinna eest on CF väga hea masin, omal olemas, kiruma peaks hakkama siis kui ta maksaks 200K. Mulle ta meeldib, rohkem ma oma hobi eest välja käia ei saanud raha ja olen seni väga rahul.
Ma ei saa aru kuidas saab võimalik olla et teistel meestel kestab see ATV hästi aga sinul ei kestnud? Mul on küll selline tunne et äkki su sõidustiilil on midagi viga? Huvitav mitu korda sa vastu puud sõitsid ennem kui ta katki läks???
Kiirenduse koha pealt on küll õige jah, et ega sissepritsega mootoriga ei ole mõtet võrrelda.... Samas raskel maastikul on CFMOTO-l läbivus parem kui kiiretel masinatel. Ja hind on ka kaks korda odavam.... Öelge mis tahate aga mina kvaliteedi suhtes küll ühtegi halba sõna öelda ei saa ja olen üdini rahul sellega....
jälgi natuke turgu .suht odavalt saab korraliku aparaadi juba.inimesed on oma laenamiste ja liisingutega üle pingutanud ja kui millegist loobuda siis otsustatakse tihti hobide kahjuks.nii leiavadki suht uued atv d omale uue kodu.vaata kuulutusi näiteks, pooled masinatest on aastakese vanad alles ja juba myygis.kas tõesti arvad,et need on ***** keeratud ja just seepärast selliste hindadega müügis?
rikkurid ruunavad täiega oma 150 k masinaid ,niiet maa must,aasta aega ja 1000 km teevad ikkagi sellise kasutamise järel oma töö (aja 600-ne mers puuse ja vaata kas jääb terveks),ja nii ongi kui masin tiba väsib ,vahetatakse välja eri legendidega ning ostetakse uus !!!!!!!!!
Kawa ja Suzu mehed võiks foorumist oma vanade peletiste reklaamimisega välja kolida. Need niiöelda "vaid aasta vanad masinad" on tegelikult ära ruunatud juba... Ennem ostan igatahes mingi garantiiga hiinaka kui tuntud kuid ära väsinud saani.....
tüübid sõidavad 4-5 aastat oma kawade ja yamudega ja on ikka veel rahul oma ostuga. mulle jääb arusaamatuks miks eelistada hiinas toodetud masinaid korralike firmade omadele .kui osta liisingu või järelmaksuga siis kuumaksed jäävad enamvähem samaks .ei ole need cf id midagi nii ****d nagu arvatakse aga, mnjh......
Kui nüüd keegi viitsiks vaadata isegi siit kasutatud "brand" atv'sid mitu tükki leiaks 80 tuhhi eest ja paar aastat vana - praktiliselt mitte ühtegi. seetõttu soovitustel osta kasutatud bränd atv pole põhja all - selle 80 kEEK eest saaks miski 5 aastat vana miljon km sõitnud polarise või ürgaegse kawasaki. Kui ka kasutajate tagasiside on positiivne siis oleks too cfmoto selle raha eest ok valik. kevadel oli samuti mõte osta mõni kasutatud pill - paari sellise vaatamise tulemusen ostsin veidi väiksema kubatuuriga kuid uue.
loen ja vaatan et paljud on selle cf-iga väga rahul...olen isegi selle pikema variandi omanik ning võin öelda ainult kiidu sõnu...eks pikem variant on manööverdamiseks kehvem ja kui midagi vedada soovid on kahekohaline parem...näiteks vedasin rabametsast välja umbes 350 kilo kaaluva põdra ja polnud mingit probleemi...jõudu on nagu loomal.hinna ja kvaliteedi suhe on suht paigas...oma otstarbeks on ta täiesti paras, ega ma sellega krossi ei lähe ajama...ei näe mõtet osta hiid kallis pill et vahest sellega sõitmas käia.standard varustuses on juba päris palju asju küljes, mida kallimatel pillidel ei ole!!!
Kiirus sellel masinal tegelikult üle 80km/h -peaks piisama või mis!? Pöördu oma masina maaletooja poole oma murega!
Tegelt on nii: Motohobist ostetud CF500 A (Pikem mudel) Esmahoolduses (300km) peale veermiku kontrolli ning õlivahetuse ja muu seellise EEMALDATAKSE ka kiiruse piiraja!
Tegelikult ongi nii ,et Motohobi OÜ on CF 500 A- ehk pikema versiooni esindaja ja Flint Kaubandus CF 500 ehk lühema versiooni esindaja eestis!
Mõlemad masinad on CF Moto tehases toodetud ning mõlemad maaletoojad on Nende ametlikud esindajad siin EESTIS!
Masinatel on täis tehase garantii 2000 km või 1 aasta, lisaks sellele on pretensioonide esitamise aeg 2 aastat alates ostu kuupäevast (vastutajaks konkreetse masina esindaja) nagu näeb ette meie tarbijakaitse seadus!
Masinat toodetakse CF Moto poolt al. 2002 a. ning need on müüdud kõikjale üle maailma.
Eestisse on neid toodud erinevate ettevõtete pooltal. 2005 aasta lõpust kuid ametlikud esindajad on eestis alles selle aasta kevadest!
Kui kedagi huvitab siis CF 500 ning CF 500 A-d on Eesti teedel juba vähemalt 100 masinat ringi vuramas ning õnneks pole suuremaid muresid ette tulnud -Va. füüsikaseadused mis kehtivad kõigile ATV-dele, puiele ning ka inimestele!
Lugupidamisega:
Marek
Motohobi OÜ
Infoks (ka "Motohobi esindajale"):
1. CF500 ja CF500-A mudeleid toodetakse alates 2006.a. augustist - mitte aastast 2002. 2002.a. oli see mudel võibolla juba paberil.
2. esimene prototüüp toodi Eestisse juunis 2006 (see ei olnud valmistatud tehaseliinil, vaid pooleldi käsitööna). Igasse riiki saadeti 1 prototüüp. Eestis oli selle esindajaks 4WD.ee
Eestis müüakse Chung Feng (CF) 500cc ATV-sid alates detsembrist 2006.
Seega ei ole kuidagi võimalik, et seda 2005. aasta lõpus keegi Eestisse (või ükskõik millisesse teise riiki) tarnis.
3. CF Motol ei ole eksklusiivesindust Eestis (ka mitte teistes Euroopa riikides)
4. Motohobi (Stenolink) alustas CF Moto 500cc ATV-de müüki Eestis 2007.a. septembris - mitte kevadel 2007.
Kokkuvõte: müües mingit toodet peaks teadma toote tausta
Osta sealt kus sul hiljem on lähem hoolduses käia (Tallinn või Tartu) Stenolink (Tallinn) ja Motohobi (Tartu) - kindlasti on CF 500 A hind mõlemal ettevõttel sama!
Marek
Osta ja hooldada saab ka Kesk-Eestist. OÜ Flint Kaubandus - asub Põltsamaa ja Viljandi vahel....
OÜ Flint Kaubanduse esindus laieneb ka Põhja-Eestisse (Tallinn) ja Lääne- Eestisse (Pärnu), nii et tulevikus ka seal võimalik osta ja hooldada....
tyybid tyybid millega te tegelete? ärge määrige oma käsi sellise hiina ****ga.loodetavasti olete ise ka aru saanud millise õnnetusehunniku otsas istute.tulge mõistusele ja soetage korralikud pillid endile.varsti myyakse siinmail ka hiinas toodetud autosid,kas te neid ka tõttate soetama?
Ei saa aru mõni räägib, et see ****ks hea mõni mida te ajate ****a see hullult sitt. Et kui sitt siis soovitage midagi mitte hiinakat . ja võiks olla alla 125 tuhhi.
"****ks" peavad neid ainult need kes ise pole neid käega katsunud või sõitnud! Masin on IGAT oma penni väärt - ning seda ei saa võrrelda mingil juhul mingi odava toodanguga. CF500 on igal juhul tegija. -nig miinimum progerammi järgi 40-50 tuhhi odavam kui mistahes muu masin sest (Näit. Cuzul vaja paigaldada tulede pakett, registrisse saab ainult traktorina, vits, konks osta juurde (varuosade ning hoolduse hinnad on min. 2-10x kallimad) ning ka funktsionaalsus!!! Igal juhul tasub mõelda CF 500 peale!
Muide: Hiinast tuleb halba kvaliteeti ainult siis kui seda ise osta tahad !!!
Mida odavamat tahad seda kehvema saad -vot nii on!
-või jätame telefonif , kontoritarbed, arvutid, laelambid ....... jne. kõik ostmata? See tüüp kes siin CF 500 maha teeb ja ütleb ,et masin on kehv ei tea asjast tuhkagi või on lihtsalt rumal.
kulla mees, mine istu selle õnnetusehunniku peale ja tee üks tiir ning siis tee üks tiir kas suzu või yamuga ning kui sa ka siis aru ei saa, siis oskan ma öelda ainult seda, et sõida ühistranspordiga.
Kas ise oled sõitnud??? -Kahtlen selles või ajad lihtsalt midagi segi!?
Ise olen sellega sõitnud ~ 800 km, probleeme peale puruks sõidetud mõne plastiku pole olnud (needki omast lollusest ning ilma põhjakaitsmeteta sõitmisest), tippkiirus täiesti piisav -87-90km/h. (vajadusel annaks veel pigistada). Juhitavuse poolest annab CF500A enamus "ülekiidetud päris ATV-dele" silmad ette -see muidugi suuresti pikema mudeli eelis. Igatahes alt pole masin mind vedanud, sõidumõnu olen saanud täiega ning ise olen täiesti rahul. Muide, ka Jaanikese sügismatka pidas ilma probleemideta vastu, samas 313 masinast nii mõnigi "päris" ATV pidi jahutus või mõne muu probleemi pärast raja kõrvale jääma. OK. Rahu nüüd ärme rohkem pauguta, kui soovid tule proovima! Eks tulevik näitab mis masin see on!
Marek
soovitan veelkord lugeda soome cf 500 foorumit. neil on pillid juba paar aastat käes olnud.uskuge mehed,keegi pole seal oma pilliga rahul.kes vähegi keelt mõikab saab sealt ise vaadata ja veenduda.
Ei aja kahjuks midagi segi, sest olen seda pilli proovinud. Aga saan sinust ka aru, sest sa ju müüd neid ning sinu ülesanne ongi mulli ajada ja ostjaid leida. Lihtsalt iga inimene teeb oma valiku kas ta tahab endale hiina saasta või mtte ja ongi kõik. Kõigile neile, kes teevad oma valiku hiinaka kasuks, neile pikka meelt ja raudseid närve garantiis veedetud aja sisustamiseks!
Ma vaatan et konkurendid on vist üksteist mustama hakanud. CF MOTO on raudselt kvaliteet-klassi ATV. Ilmselt mõned kallima riistapuu müüjad mustavad nüüd siin CFMOTO-t sest näevad selles tõsist konkurenti ....
Nii palju kui ma aru saan, siis siin foorumis on kahte sorti inimesed - need kellel on endal CF 500 olemas - need kiidavad. Ja need kes lihtsalt lõugu lõksutavad ja pole seda masinat oma silmaga näinudki - need laidavad.....
Kõige õigem oleks see, et need kellel endal sellist ATV-d ei ole - ärge võtke sõna asjades, milles teil aimu ei ole....
Mulla se meno loppui tykkänään.Ei lähteny käymään enää millään,
ei vaikka antoi apuvirtaa.Ne 3 johtoa jäi käteen kun otin kiinni siitä liittimestä.
Laitoitko itse noottia tehtaalle vai joku jälleenmyyjä? kes saab aru see saab ,kes ei siis see on yks kergemaid probleeme antud margiga.aga jh eks soomes sitem kliima ka ja võib ju selle kaela ajada.
ma ei saa aru miks sa seda soome foorumit nii usaldusväärseks allikaks pead.... konkurendid osakvad alati üksteise kohta laimu ajada ja nii võib ka soome foorumis olla kirjas mistahes juttu.... konkreetne küsimus sulle: kas sul omal on see ATV et sa saad 100% väita et selline probleem eksisteerib? - VAEVALT.
ja samas siin foorumis leidub piisavalt inimesi kellel omal on sellina masin olemas ja nad on rahul - mis nipiga siis nii erinevad andmed???
See teiste mudelite maha tegemine on tüüpiline konkurentide meetod lihtsalt....
Samahästi võin ma väita et hästi kiidetud ja megakallis Bombardier Can AM on saast mis iseenesest lausa põlema võib minna.... -See et üks tuhandest veaga satub olema, ei tähenda et kogu toodang jama oleks.... Vaadake nüüd seda head video`t kus Can Am sõitmise ajal põlema läheb - kas keegi tahab veel väita, et ainult tuntud nimega masinad on jube head.... PS! Võin lisada samasuguseid videosid kus kõngevad nii Kawasaky`d; suzukid või hondad.... http://www.youtube.com/watch?v=P-G91s7dnZI
oled sa seda soome foorumit kasvõi korraks vaadanud? VAEVALT.seega julgen väita,et ajad pada ja ei tea millest räägid. loe sealseid postitusi cf omanikelt mitte laitjatelt ja saad ka objektiivse hinnangu meestelt kes on seda aparaati juba paar kolm aastat omanud.yleyldse soovitan seda eesti omanikel lugeda,saate sealt kasulikke näpunäiteid ja muud head infot.ja veel...ma ei taha antud marki laita ja muid kiita lihtsalt keegi siin foorumis korra ytles,et vaatame mida nad pärast paari aastast kasutust endast kujutavad.sommidel on cf kaua käes ja vastused saate sealt.samas krt seda teab ,äkki on näiteks metallipool tõesti paari aastaga paremaks läinud.kõike head. ps.olen ise rincon omanik.
jään enda arvamusele ja kogemusele kindlaks, et CF on vägagi hea masin, arvestades hinda ja kvaliteeti.
Ma ei nõustu selliste kommentaaridega mitte sugugi, et kvaliteet halb on. Kui keegi asjapulk nõus oleks, siis võiks teha faktidele toetuva katse, kus erinevad margid pannakse näiteks 2500km läbima. Arvestame siis ostuhinna + kulutused varuosadele (kaasaarvatud garantiis vahetatud jupid) - vaatame siis, kes selle perioodi jooksul enam raha kaotab.... Ainuüksi varuosade hinnad on suzukidel, yamahadel jne kallimad olenevalt jupist 2 kuni 10 korda. Tavahooldus on samuti kallim.....
Olen muuseas sellist statistikat juba proovikorras ka teinud ja igal juhul on võitjaks jäänud CF-500....
Juoppo`le tahaks sulle öelda : minul on omal selle atv-ga väga pikk ja põhjalik kogemus, nii et ära tule vaidlema - sa oled nagu külanaine ja ei toetu faktidele.... vaid kellegi võõra subjektiivsele arvamusele.....
Mina toetun ainult faktidele, sina loobid lihtsalt sõnu. Paranda kui eksin, aga ära suurusta.
toon näite: Suzuki Kingquadil jooksis mootor kokku kuna õlinorm oli poole peal. Suzukidel peab seda muide väga hoolikalt jälgima, sest õlinormi suhtes on nad tundlikud (eriti kui maastikul suurema nurgaga künkaid vallutad) - mootori kapitaalremont läks pärast seda maksma peaaegu 30000 EEK - see on fakt!
Nii ja nüüd võtame näiteks CF-i. Minu andmetel ei ole eestis olevates CF-dest mitte ühelgi mootoritega probleemi olnud. Samas kui sellega tõesti peaks juhtuma midagi, siis terve uue mootori saad 30000.- EEK-iga.
Kapitaalremondi puhul läheb koos töö ja juppidega ca 15000.- (see on fakt)
Nii ja mis sa selle kohta kostad? ootan siia ainult fakte, mitte kellegi subjektiivseid arvamusi jne....
nii naljaksa on lugeda, kui müügimehed omavahel kirjutavad...
minul on 400-ne Suzuki juba 2 aastat, sõidab nagu siidi ja proovisin pärnu lähedal sealse autoärika CF-i, no vedrustus, amordid ja mootori-käima töö on tuntavalt uimasemad, raam on vedel jne Sama loll jutt on siin, et hooldus ja remont on 2 x odavamad? mis sa hooldad seda 400 eeg-ga, palun konkretste numbrit? ja varuosa hinnad mind ei huvita, sest 2 aasta jooksul pole vel ühtegi ostma pidanud! Ja raske kui kurat oli see CF- siis kui mülkast ise sikutama pead, kas siis marek tuleb seda 50 kg raskemat CF-i välja sikutama (CF tühimass = minu suzu+ minu pruut kokku, aga pruudil saab paluda maha astud, CF-il pead siis mootori maha keerama või?), kui olete paar korda mülkas istunud, siis järgmine kord ikka uurite oma uue atv tühimassi väga hoolega!
Pidage hoogu oma hiina imede reklaamimisel ja ärge tehke seda foorumis; huvilistele, ka müügimeestele, soovitan: tehke enne ostu min 10 min proovisõit, siis saate aru, mis on siga ja mis on kägu.
Kui polnud raha parema jaoks, siis polnud, jumal sinuga, aga ei tasu tulla rääkima, et jube mõnus asi.
Keegi ei ole väitnud et CF on maailma parim ATV. Aga siin foorumis olevad kommentaarid suruvad peale nagu oleks CF-il jubedaid kvaliteedi probleeme - tegelikult ei ole ju kvaliteedil midagi viga. See, et kaal on 40 kg suurem, ja mootor ei ole röögatu kiirendusega - ei tähenda et see masin kvaliteedi suhtes halb oleks.
Masin on töökindel, kuid puudub meeletu kiirendus - see ei tee temast kohe halva kvaliteediga masinat.
Kui näiteks volkswagen ei ole sama kiirenduse ja sama mugavusega kui mersu, siis ei tähenda see ju kohe et masin **** oleks - nagu siin väidetakse. Samas hind on õiglane ja mõlemad töökindlad. Mina tahan lihtsalt väita seda, et oma hinna eest on see igati õigustatud masin. - Ei saa ülimat mugavust, võimsaimat mootorit - kuid sellegi poolest hea masin.
Vastaks Janar1-le, et ei tegele kahjuks ATV-de müügiga. Sõidan hobi korras mõnedel nädalavahetustel kuus. Ise oman YFM 700FI-d. Enne selle ostmist käisin ja proovisin paljusid marke ja ka kurikuulsat CF-i. Ei oma mingit eelarvamust ühegi ATV kohta, lihtsalt CF-iga sõites oli selline tunne, et sõidan vana hea vene ajastust pärit UAZ-iga. Iseloomustaksin oma proovisõidul saadud elamust nii: värisev, vedel, raske juhtida, tuim, raske. Peale selle keeldusid juba proovisõidul käigud sisse minemast. Jumala eest, kui CF on sinu unistus siis lase käia, lihtsalt aeg on edasi läinud ja ei tahaks lihtsalt UAZ-iga enam sõita kui võimalus on sõita millegi paremaga. Tegelikult on ATV üldse enamusel lõbusõiduk ning kui sul raha ei ole, siis pole mõtet seda üldse osta! Lõpetuseks miks keegi ei kiida ja ei osta siis uusi Ladasid ja UAZ-e.
For your brief introduction,Our linhai Group is leadimg manufacturer in China,mainly producting the series of ATVs,CUVs,scooter,having a joint venture with Japanese YAMAHA company.Our products are mainly exporting to European market with EEC homologation and American market with large quantity.Now our series of ATVs include from 50cc to 520cc,2WD and 4WD with shaft,CVT transmission,all models have got the EEC homologation.So now we also want to cooperate with you for our Linhai serise of ATVs and CUVs sale in your local market.If you are interesting in it,pls feel free to contact with me by e-mail:[email protected] or by telephone no.0086-523-86224114.
Tahaks vastata mehele kelle nimi on "õige jutt". Mina küll ennast UAZ`i meheks ei pea, mis sest et sõidan CFMOTO atv-ga. Ennem CF-i oli mul 2004 aastal soetatud polaris sportsman. Aeg sai nüüd lihtsalt sinnamaani, et polaris sai vanaks, läbisõit suur ja hakkas omajagu kulutusi nõudma. Eks iga asi mis liigub, see kulub. Nüüd olen mõlema masina omanik olnud ja seepärast on hea võimalus võrrelda mõlemaid.
CF500 Explorer sai ostetud pika mõtlemise peale. Kaalukauss jäi selle peale kuna hind on ikkagi võrreldes teistega poole võrra madalam.
Foorumis on kirjutatud halvasti sisse lülituvatest käikudest. Sellega oli asi eriti lihtne - peale sissesõitu muutus palju kergemaks ja siis ise natukene sättisin lülitusvarrast ka ja nüüd käib väga ladusalt. Nii et selle koha pealt ütleksin, et halvasti käivad käigud vaid laisa mehe ATV-l :)
Sülitan kolm korda üle õla - aga siiani olen CFMOTO-ga väga rahul, parandama ei ole pidanud mitte midagi. Ainult korralised hooldused olen läbinud. Suve algusest saadik on kogunenud natuke üle 1700 km. UAZ-iga ei ole küll mõtet võrdlema tulla. Minul kui omanikul tekib tahestahtmata tunne, et mõned foorumi külastajad tahavad miskipärast seda ATV-d tahtlikult laimata...
Õigus on ainult selle koha pealt, et CF on võrreldes teiste ATV-dega uimasem kiirenduse suhtes.
Mina omaltpoolt annan igatahes soovituse ja olen rahul hinna-kvaliteedisuhtega.
olen 100% kindel, et tuleb odavam kui mõnel tuntud mudelil.... Võid ju näiteks katse teha. Võta telefon ja helista flinti, küsi mis maksab poolass CF´le ja siis helista näiteks velti ja küsi mis maksab seal see Yamahale - siis näed oma silmaga kus point on.....
samas kui sa arvad et tuleb odavam kasutada mõne teise firma müüdavaid yamaha ja suzuki varuosasid, siis osta sealt.... sest CF-ile sobivad alusraami osadest Yamaha osad ja mootor on ju suzuki 500. Nii et milles küsimus?
yamu poolass kestab ikka veitsa kauem ka ma kaldun arvama.cf il jõuad vahepeal 3x vahetada.iseasim kas cf üldse kolmanda poolassi vahetuseni kestabki.metall ju pehmeke neil.
"Yamaha alusraami osad ja Suzuki 500 mootor"! Kuulge, kas te ise ka aru saate , mida räägite? Kust selline legend, et CF-l Suzuki mootor? Uurige enne järgi kui selliseid asju kirjutate.
oleks see siis nii,et cf i raam ongi konkreetselt yamu oma mitte kloonitud ja mootor otse suzu tehasest ,mitte jumal teab mis kolkas valatud detailidega.siis usuks,et asjal on jumet. senikaua võivad õnnelikud omanikud aga higistada palju tahavad mina ei usu,et need pillid kestavad ja kõik.kasutatud kvaliteet atv l on alati turgu aga,mida teevad cf omanikud kui neil garantii läbi saab???olen ise sellises olukorras korra olnud ja luban,et parastama siis ei hakka.kurb lihtsalt.seniks aga nautige kuniks kestab.
kah kahju inimestest kes sõidavad korea ja prantsuse autodega,ometi nad teevad seda ,ise rahul olles ja las jääb nende cf-degagi samuti.Kuigi vahe on- auto jääb igapäevaseks tarbeesemeks ja ATV pelgalt hobiks !!!!! Liialt keevaline on see vastaseis..kellel parem ja kallim,las olla pealegi nii,no problems !!PS.ise kah cf omanik ja ei häda midagi :)
Andke uustulnukale ikka võimalus ennast tõestada, ennem kui matterdama hakkad..... Ma saan aru et sul on mingi eriti halb kogemus hiinast tulnud kaubaga aga usu mind, ega kõik tehased siis ühe vitsaga ei ole loodud...
Olen ise ka kaupmees ja tarnin erinevatest riikides üle maailma. Siiani olen jõudnud arusaamisele, et kvaliteedil ei ole mitte mingit pistmist päritolu riigiga. Tähtis on vaid see, mis tehasest see välja tuleb!
Võta näiteks hästi tunnustatud ameerika firma WARN, kes niiöelda toodab atv-dele tarvikuid. Mis sa arvad kust nemad oma kauba tellivad?- võin sulle ette öelda, et kui mitte 100%, siis vähemalt enamik tuleb hiinast. Võiksid silmad avada ja teatavaks võtta et tänapäeval tuleb Hiinast ikka mega suur osa kaupa, mis üle maailma turustatakse. Nii palju kui seal on tehaseid - nii palju on ka erinevaid kvaliteete. Usu mind, ka hiinast võib väga kvaliteetset kaupa saada.... ära ole loll ja laima masinat millest sul nagu näha aimu ei ole.... ole vähemalt niigi kena ja mine kuskile poodi kus CF-i müüakse ja vaata selle kvaliteeti lähemalt. Kui ikka ei usu, siis võta väike metalliproov ka - võibolla siis mõistad kui loll su jutt on!
Ise sõidan CF`iga ja võin öelda, et võrreldes paljude teiste hiina ATV-dega, on sellel mudelil tugev metall. Mutrid - poldid on ka korralikust metallist. Kui tavaliselt kasutatakse hiina atv-del mutreid ja polte 4,8 tugevusega (mis on ilmselgelt nõrgad ja vajavad kohest väljavahetust) siis CF atv puhul on eranditult kõik poldid mutrid vähemalt 8,8 tugevusega - nii nagu jaapanlastel.
Raam on isegi ülitugev ma ütleks. Reduktori korpused, mootor on korralikust alumiiniumsulamist ja valu on veatu. - võtke ükspuha mis teine hiina atv ja pange see CF`i kõrvale - siis näete kui suur on vahe Hiina ja Hiina toodangul.....
Ma ütleks, et CF´il on nii mõnigi eelis oma konkurentide suhtes - võta kasvõi variaatori rihm. CF-il kestab tehase rihm tihtipeale ka 4000 km. (olenevalt sõidustiilist) Võrdle seda näiteks kawasakyga - neil on tavaline laks, et 2000 peal lendab ribadeks....
Arvestades CF`i hinda ja kvaliteeti - siis mina küll mingeid pretensioone ei esita. Ma ei tahaks küll oma hobi eest lihtsalt parema kiirenduse eest umbes 40% rohkem maksta.
Siiani läbitud 2100 km jooksul olen läbinud vaid õlivahetused.... Mida veel tahta??
minu jutt loll? nujh mis teha siis,kui loll siis loll.eks mõni peab loll ka olema sest muidu ju sinusugused ajuhiiglased ei saa aru,et nad nii targad on. hiinas on odav toota ja see on tõsi,aga kvaliteet toodetel on ka kõva kontroll taga.enamus aga mis tuleb sealt on sulaselge ****.näiteks põrutas mu hiinas toodetud ( ei oskagi sellele nime anda) aparaadil amordiprillid puruks.lähemal vaatlemisel selgus,et asi on seest poorne nagu pimskivi.niipalju siis teie kiidetud metallist.milleks rahvale ****a pähe puhuda ja hiina ***** kiita?aru sellest mina ei saa,loll olen noh .ja miks on enamik atv omanikke,kes siiamaani korralike aparaatidega sõitnud sellele hiinlasele nii negatiivsed hinnangud andnud? ju nemadki on lollid ja ei tea asjast mõhkugi.issakene millised lambaajud,ostavad muudkui kalleid ja mõttetuid suzusi ja yamusi kokku,selle asemel,et ikka korralik hiina soksipaberist raamiga atv osta.mis on pealegi SUZU mootoriga.......kulla myygimees,kui oled oma pilli kvaliteedis nii kindel,siis miks seda siin foorumis nii kõvasti päästa yritad???aaah...
Ikkagi ei saa nüüd aru kas siis on see aparaat oma hinda väärt, siin kõik need kiidavad kellel omal on selline pill ja teised kõik laidavad kellel pole , krt samas see cf uuena ikkagi uutest japsidest ligi 50k odavam ja sama raha eest mingi kasutatud läbiaetud japs osta ................, ei tea, ei oska otsustada
ära osta kasutatud,osta uus.kvaliteet atv sissemaks on kyll suurem kuid, kuumaks jääb alla 2 kilo ilusti.kas cf kannatab ostmist selgub siis kui lähed proovisõidule.kuid ära unusta erinevate firmade toodangut proovida.
sai proovitud seda imemasinat isegi.rahulikuks kulgemiseks käib küll aga midagi väga rasket vist ei kannata vedada sest tundus sellise vedela olekuga teine.ja kahtlaselt suur vibra on ka,aga ühepütistel ongi tavaliselt.