küsimus siis selline,et tahan osta atv ja rahhi on 70 kilo.selle eest saaks mingi korea oma täitsa uue ,ma mõtlen 400-500 kuubiseid.et kas tasub nendega jännata või lagunevad kohe kätte ära?samas olen vaadanud ka kasutatuid japse,soovitage siis kumbasid eelistada sest olen kuulnud neist korea omadest,et polegi enam päris rämpsud teised.infoks veel niipalju,et kasutaks oma lõbuks mülgastes ja põldudel ja mingeid erilisi raskusi vedama ei hakka.
mnjh see on küll ahvatlev ja ka taskukohane,aga siiski liialt julm aparaat minu jaoks.tuttaval on taoline ktm. ja peale pisikest tiiru jõudis kohale,et arenguruumi quadide juures mul veel jätkub .
sportsman 500 tundub asjalik esimeseks atv ks. siin ka myygis paar isendit,tea kas kannatab osta. hinna poolest mulle sobivad,samas ei taha kohe remontima ka hakata nii,et nõiaring.
no ei leia endale ma atv d.asi peab olema vähemalt 450cc. ja kindlasti 4x4. arvan et mu pooltühi rahakott panebki asja paika,sest üle 70 kilo ma välja käia ei jaksa :(
No aga ära säti endale siis latti nii kõrgele kui ei suuda.... Arvata on et yamahad, kawasakid jne võid hinnakirjast kohe välja jätta kuna üldjuhul nende hinnad "plangud" algavad enamvähem 100 000.- EEK-i pealt. Nii palju kui ma uurinud ja näinud olen siis kõige odavama 400cc 4x4 ATV leiab sealt (see on mingi hondaga seotud atv): http://www.flintkaubandus.ee/?p=21&id=6&item=1
no ma pelgan neid hiina imesid nii,et ei teagi kohe. eks eelarvamusi on palju seoses nendega. tean et ei saa uut korralikku pilli selle rahhi eest aga,ma kiikangi rohkem kasutatud kuid korralike ja mainekate tootjate poole.oli siin paar polarist vähe aega tagasi sees aga ma loll ainult vahtisin ja unistasin ja nyyd neid loomulikult enam ei ole :(