Hakkan ostma endale uut rollerit ja plaanis on osta keeway....aga kumb siiski parem on kas matrix või f-act racing.....Kui omate mingeid teadmisi nende kohta...noh nagu kui palju tippkiirus ja kas minek on parem jne. ma olen teile väga tänulik kui postitate mõne vastuse....:)
Need ju mõlemad täpselt ühe ja sama mootoriga. Nii, et dünaamikas küll
mingit vahet pole. Vahe on tilluliludes. Ja tilulilud rollerinagadele meeldivad.
mul on keeway focus 125.välimuselt nagu tavaline 50cc rollu aga võimsus on hoopis teisest puust :) ja hea vaikne madalate pööretega mootor on ka ja jaksab vedada vastutuult,kahekesi 100x paremini kui need äbarikud 50cc masinad,mida hullu tuunimise ja mõttetu raha alla toppimisega kiireks tehakse.võid ära osta, kui huvi on siis kirjuta siia.
Varastatud Tartust Keeway Matrix (kollane). Kui keegi teab midagi, siis vargani viiva info eest kopsakas vaevatasu. Ise jääd konfidensialseks. Gsm. 555 888 72
Tere Mul endal on Keeway matrix välimus on kena ja edasi läheb ka. Mul on kysimus Kas keeway matrixil on piiraja ajus ka?Oleb tänulik kui keegi vastaks.