ATV'd

apollo

Masteratv
12:41 27.10.2007
joos
12:51 27.10.2007
ikkaikka
15:14 27.10.2007
sobib kyll kui poiss väga suurt kasvu ei ole.kui koju toimetad selle vaheta kindlasti õlid asjad kvaliteetsema vastu välja.jälgi ka polte mutreid ja mingi aja jooksul vaheta need kõik korralike vastu välja.mootor peaks sellel aparaadil hästi kestma nii,et tuld.
110 cc
19:28 05.11.2007
Millegipärast on neil aku veits lahja (4 ah) ja vististi tänu sellele on käivitus kuidagi tagasihoidlik.Ise kahtlustan et neil on sama starter ja aku mis 50 cc -sel.Minu omal ei taha külmalt hästi käivituda ja kui korraga ei lähe siis pikemat käivitust eriti ei talu,lihtsalt aku nagu vajub ära.Ise saan küll kuidagi nippidega käima aga lapsel see kindlasti ei õnnestu.Sooja mootoriga pole probleemi.Mõte liigub küünla vahetamise suunas kuigi sõidetud vaid paar korda.Muidu tundub norm olevat nii mineku kui ka tehnilise poole pealt.
Hiinlane
19:49 05.11.2007
Mul poiss sõidab ka sarnasega.Käivituse kohapealt eelmise jututuga 100% nõus.Aku on ääretult kehv.Külmkäivitus võimatu,kui paar päeva seisnud.Laetud on teda pidevalt,aga mahtuvus ei parane ja talve näeb see aku prügikasti põhjast.Plaan uus soetada.
Muu kohapealt pole nagu väga hull.Korra vahetati komutaator garantiiga välja,kuna lihtsalt ei käivitunud enam.Säde ja kõik muu oli olemas.Uus komu külge ja sõidab,mis kole.Rattalaagrid on logisema hakanud.Ilmselt peab uued panema,kuna hiina laagrid pidid juba tehases logisema.Tavalised täiskinnised laagrid käivad(ees).Veel soovitan käänmikele määrdeniplid külge keerata ja alguses kohe korralikult ära määrida.Keeramine läheb kohe poole kergemaks.Hiinlane on viitsinud määrdenipli augud puurida,aga siis on jaks raugenud ja asi sinnapaika jäänud.Üldkokkuvõte on selline,et kui pojal selline riist on,siis isadel igav pole.Tere tulemast klubisse!!
Allan 12
11:32 09.11.2007
võin sulle sarnase kasutatud pilli pakkuda.
alla aasta vana, kõik poldid on kas üle pingutatud või siis uutega asendatud, samuti on sees korralik õli, minul pole käivitamisega näiteks probleeme old.
http://www.stenxxxxxxxxolink.ee/index.php?page=187&actio
n=show_product_details&product_id=81&group_id=12

kuna mul plika enam erilist huvi sõitmise vastu ei ilmuta, siis otsustasime selle pilli maha müüa. Hinnaks sooviks 7500.-
ja kui tahad pojaga koos sõita, siis osta minu oma ka ära.
http://www.auto24.ee/webxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxcache_kasut
atud/210/auto_php-id=428210-www_auto24_ee.html

loomulikult hulgi ostes ikka soodsam:)

Muudetud 10.11.07 18:49

äge värk
17:32 09.11.2007
Kuidas sul sõiduisu nii kiiresti ära kadus, alles 220 km ju sõidetud? Või avastasid lihtsalt et Apollo ei ole suurem asi pill sõitmiseks ja otsustasid käbedalt maha müüa :D
Allan 12
17:54 09.11.2007
Xyst ja Apollo mõlemad hiina pillid nagu muiste, tuleb poldid kinni keerata, korralikult määrida ja saab sõita küll.
Ostsin selle pilli rohkem selleks ,et plikaga koos kärutada aga tal sai sõiduisu otsa, seega müün mõlemad maha, ise eelistan rohkem tsiklisõitu.
noor11
09:29 10.11.2007
Tere. ütlen ausalt, et see ei kesta just palju kui tuled nt Männikule söitma.Küll aga kindlasti kestab mingi aeg sileda koduhoovi peal ja ka asfaldi peal.Käivitusega on probleem nüüd küll tösine,eriti külmaga.Kindlasti pead selle aku kohe ära vahetama korraliku vastu sest need hiinakad ei keasta ausöna.Poldid tuleb ka kohe köik üle kontrollida ja kui vähegi vöimalik siis välja vahetada korralikkude vastu.Rattalaagrid lähevad maastikul söites kusagil 15 tunnipärast labi ja need tuleb vahetada korralike vastu välja.Siis kestab kindlasti kauem.
Kui sul vähegi vöimalik siis osta ikka kindlasti kas Yamaha vöi mingi muu firma oma.Pane see summa nt sissemaksuks ja peale seda ei kulu sul enam raha igakuisele parandamisele ja hooldusele sest see aeg, millal sul see garantii remondis on vöiksid hoopis söita.
TEAN MILLEST RÄÄGIN JA OLEN TÄNA KA MÄNNIKUL TULE JA VAATA KUIDAS KESTAB HIINAKS ja KUIDAS 2005A KASUTATUD YAMAHA hel 51 71 007 ja tule proovi.
õige jutt
18:16 11.11.2007
õiget juttu räägib noor11. Ostsin ka kevadel poisile Apollo. Selle suve jooksul on 5 korda garantiis viibinud. Kujuteldamatu saast. Ütlen ausalt, et kahetsen tehtud ostu. Kevadel ostan poisile kindlasti yamu.

P.S. pole mõtet hakata süüdistama, et poiss lõhub, ta sai alles 4-aastaseks. Sellega peaks kõik selle margi kohta öeldud olema.
kehv apollo
23:29 14.11.2007
apollo on välja mõeldud masin - sellist marki pole tegelikult olemaski.... mingi lambi mudel kuskil hiinast välja koogitud ja siis stenolink ja motohobi müüvad seda apollo margina. Mul on see niinimetatud "hästi kiidetud" apollo ainult garantiis kogu aeg istunud ja sõita pole saanudki... Närvi ajab rsk