eks ta kavalam oleks muidugi, kui kannatab natuke raha juurde panna, sest see paggio mootor aprilial on ikka kõvasti töökindlam kui cpi oma.samas kui juba kasutatud masinatest rääkida, siis saab ju isegi uuekerega aprilia sr 50 r-i või yamaha aerox/mbk nitro endale muretseda.
Naisterahvas tahab rollerit ju. Neid meie nagade poolt läbiaetud rollereid
ei soovita küll kellegile. Eriti veel naisterahvale, kes soovib ehk natuke muretul sõita ka eksole. Selle uue CPI peale minek on kindel. Ja naisterahvas, kes sellega sõidab ja regulaarselt hoolduses käib sõidab sellega muretult aastaid. Töökaaslasest meesterahvas sõidab CPI rolleriga
aastast 2003. Roller saab korraliselt hooldust ja läbisõit üle 15 000km. Mootor ei ole lahti käinud.
no seda ma kasutatut rollerid soovitasin ma peale eelmist postitust.aga kui kannatab raha juurde panna siis soovitaksin ise rohkem seda aprilia sr 50 streeti,
tere neiu ma soovitaks sulle gilera kõige rohkem ja siis apriliat ja yamahat need on kolm head italia firma omat kui sa tahad tuunida jne siis need kolm ongi selle jauks aga ma soovitaks naisele yamaha neost praegu on mulgi motos müüa saab odavalt kätte ja tõõ kindel ka ja minek on ka hea