ottpoiss13, sa oled ikka imelik mees küll (ilmselt pigem poiss). Kirjutad erinevate teemade all ATV-dest - uurisid ennem ju igavesti võimsaid masinaid nagu hakkaksid ostma. Nüüd ajad siin mingisugust 150 kuubikulist lastemasinat taga.... Mis su eelnevate teemade mõte siis oli?
ottpoiss tundub olevat tõesti ära eksinud laps. Kas normaalne mees ostaks 700-se lihtsalt töö tegemiseks ja 150-se nö "lihtsalt sõitmiseks" Päris hea nali ju :D. Väike soovitus 10 aastastele posikestele - ärge pange foorumis varjunimede all sellist **** teksti :D
Ütle isale edasi, et 700-ne Suzu on täitsa ok valik. Mina hoiaks raha kokku ja ostaks sulle kalal käimiseks delta või stella. Vahepeal lubab vanamees ikka ju enda pilliga ka paar ringi teha. Ma arvan, et kui isal on tõsine ostu soov, siis külastagu erinevaid atv-de müügiga tegelevaid poode ning küsigu sealt vastupidavuse ja muude omaduste kohta. See oleks kõige targem tegu, sest siin õigustab iga mees enda valikut.
tule nüüd oma fataasiamaalt tagasi.kas sa valid ka isale muid asju ja
minuteada panid sa varem siin mingis foorumi teemas nii tarka et halb hakkas aga nüüd tundud,sorry aga ehtne puberteet.
Soovitus:Lastemaailm--elektri atv`d värvilised kriidid ja õhupallid
või siis hoopis äkki rate,ee
Mis teie arvate,kas ma olen palju eksinud