ma saan aru et sul ei jätku raha, aga ATVd tahaks... Ära kiirusta mingi **** ostuga, kogu raha v võta liisingusse.
Ja see Yamaha on ju lastele...v oled sa ise ka laps(OMA-EMA-LAPS)
Ei ma seda pole ytelnud et yammul ****d pillid, su eelmistes teemades noolid hiinakaid. Ja sellest Yamahast... vaata pilte, lapsed sõidavad. Edasi: kubatuur 124, miks sa arvad et kui krossikad sama suure mootoriga näevad välja võimsad, et siis ATV ka. EI EI EI!!! ATV mootor ja veoülekanne on hoopis teised. Edasi: kytuse paak 7l??? Korralikus mudas on see sul 3-4 tunniga tilgatu, kaal 139kg. Suzuki, Honda, Kawasaki jt suured pillid kaaluvad natuke vähem kui 300kg
Soovid veel infot....???
Nojahh hakkama_:?=¤!:; sul jäi muidu alguses ütlematta mille jaoks sa seda vajad, üle mulla hunnikute saad küll aga metsas, mudas...??? Ja pane sinna Youtube otsingusse mõni suur pill(700-800) Vaata kuidas need hakkama saavad. Usu mind kui sa oled korralik harrastaja hakkab ATV 500st
No seda pilli võiks võrrelda nagu vanasti oli DELTA. Mäletad?. Lööd vändast käima ja teed sõidu ära aga mingit elamust sa küll ei saa. Osta juba roller siis, mitu korda odavam...
no on ikka ****si...
TO: momo. Oled sa uue Suzuga sõitnud et tead et esisild nõrk on??? Parem ütle mulle kustkohast see ostetud on ja kus sa juba sõitsid sellega???
Järgmine ******** roller: Kas sa näed mingit mõtet hiinakale raha veel alla panna??? Kust sa leiad uued jupid talle et mis sobiks, ise teed v??? Parem osta kohe uus mootor ja raam, ühesõnaga uus ATV.
Sellele videole mis seal on, käisin ka kunagi Egiptuses ATV safaril. Mõtlesin kas sõidan ATVga v liikuva peldikuga, kuigi sain ka liiva peal ketsi ringi
Ma ei ole ülbanud, ma annangi nõu, loe korralikul ja mitu korda postitused läbi. Lihtsal ma loen siin ja imestan. 1 ütleb et uuel Suzul on esisild nõrk kui pole uut suzu näinudki ja teine vaheta hiinakal pooled jupid välja, mis mõte see veel on. Ja pole ju mõtet tühja juttu ka ajada ju
To momo. OK siis oli minu viga sain sust valesti aru. SORRY. Aga selle Yammu kaitseks: See on laste ATV ja kui täiskasvanud sõidavad ja lõhuvad siis peavadki ju puksid järgi andma