selle raha eest võid neid osta kasvõi 10 tk, kuid kui hästi need originaalid metsas möllamisega vastu peavad, ega ilmaasjata neid välja ei vahetata...kui rahulik sõitja ja üle kändude ei libista siis võid osta, muidu lase ikka alumiiniumist või 8-10 mm plastikust teha.
halloo eion! kas sa üldse oled metsas sõitnud, või liigud ainult mööda asfalti. põhjakaitse lausa vajalik, mitte küll sellised nagu need konkreetsed. ise tegin 10mm plastikust oma pillile ja julgen iga kännu otsa ronida.
Kusjuures olen ka kuulnud, et isegi osad profid ei ole soovitanud niisama metsas turnimiseks neid alla panna, kuna sinna kogub palju jama peale ja siis läheb masin raskeks. Kui vaja, siis loll suudab muidugi kõik asjad ära lõhkuda...
Kuna mul endal ATV ost just käsil, siis sai uuritud siit ja sealt. Ja kahest kohast öeldi, et kui mööda kive erilist extreemi ei tee, siis pole seda põhjakaitset sinna alla vaja... ise olen ka seda usku, et miskit peaks olema
Mina isiklikult näiteks küll ei kujuta ette kuidas metsas ilma põhjakaitsmeta hakkama saaks. Loomulikult on inimesi kes sinna metsa oma ATV-ga ei jõuagi, vaid sõidavad mööda põlde ja metsaradu. Neil vist tõesti pole põhjakaitset vaja. Aga need kes ikka natukenegi kuskile rajast kõrvale sõidavad, peaks küll põhja alla panema. Eks see on suhteline ja igaüks teab ise kus sõidab ja millega riskib.