kui kellelgi selline rattas võiks natuke iseloomustada selle ratta häid ja halbu külgi. St. kuidas 100 hj ja 184 kg suhtega rattas toimib, kui vastupidav jne.
Endal sama isend ja ülirahul.Minu jaoks leidunud piisavalt hj.-de ja muidu kerge ratas, suht norm.kaalujaotusega.Varuosasid saadaval piisavalt,kiiresti ja suht norm.hinnaga.Siiski olen nad(hammakad ja keti,rehvid,filtrid ja küünlad-rohkem pole siiani 2 hooaja jooksul vaja läinud)ostun Soomest.Sealsed hinnad millegipoolest veelgi soodsamad.Kuna ennast pean suht algajaks,st.bike kogemust vaid 3 aastat,siis minule selline ratas sobib nagu rusikas silmaauku.Sellise aasta ja 600-se kohta terava minekuga ja lõppkiiruse kohta ei sa ka nuriseda...-ei hakka reklaami tegema.Antud isend on 24000km.sõitnud ja siiani pole peale tavaliste jooksvate kulude raha juurde küsinud.Välimuse poolest võiks ehk tagumine osa natuke kaasaegsem(st.teravam olla) ja tuuleklaas madalama nurgaga,aga maitse asi!Ise olen rahul ja hetkel küll müügiga ei kiirusta!Toredat leidmist sinule!