Tere. plaan osta kevadel korralik atv.nii umbes kuni 140000eek
Silma jäänud can-am 800 ja grizzly 800.olen sõitnud grizzlyga mis
oli ilma roolivõimuta,siit külimus kas on roolivõimul suurt mõtet,sest
paljud laidavad,et ei tunneta rööbastes või mudas keerates jõudu
ja võib midagi puruks minna.can-am on suht võõras ei ole sõitnud.
kui oskab keegi midagi tarka üelda antku teada.
Eelistaksin grizzlit ja ilma roolivõimuta. Alguses võib roolivõim tunduda hea kuid minumeelest muutub hiljem pehmeks. See on ainult minu arvamus.
Grizzlit eelistaksin can-ami vastu, kuna can am`i difri ehitus ei meeldi mulle näiteks, samut raskus ja liigne võimsus. Aga eks igaüks teab ise kus sõidab ja kuidas sõidab - sellest tulenevalt ka masina valik.
loomulikult ameerika siin on vahe suur,olin varen Yamu fänn 5 aastat kõva sõna aga sain proovida pikemalt Can-Ami ja jõudis alles siis kohale et on ka paremaid,raskuse jutt on loba kuna ta on laiem ja pikem kui Yamu siis see ca 50 kilo ei mängi rolli ja mina kiidan just seda Visco lukku toimib ideaalselt pole selle taha asi jäänud et lukk ei ole sobiv kuna teen sellega ka metsatööd siis igaljuhul parim, viga on vaid see,et raami vaja tugevdada kuna tal suht õrn eestpoolt aga ca 5 kilo maksumust ja ei jõua naeru pidada ja loomulikult jõudu ja minekut pole kellelgi sellist mis Can Camil,tuleb mõistlikult ümber käia ja pole kunagi midagi ülearu igaljuhul soovitan.
Grizzlyit ei ole proovinud aga can-am`ga sõitnud üle 4000km ning VÄGA rahul. Just selle inteligentse difri ja võimsuse poolest. Olen sõitnud palju ka suzuki`ga ning see on can-am`iga võrreldes robustne traktor. Kui tahad osturaha säästa siis lihtne soovitus, ära kunagi can-am`i proovi :).
Grizzlyit ei ole proovinud aga can-am`ga sõitnud üle 4000km ning VÄGA rahul. Just selle inteligentse difri ja võimsuse poolest. Olen sõitnud palju ka suzuki`ga ning see on can-am`iga võrreldes robustne traktor. Kui tahad osturaha säästa siis lihtne soovitus, ära kunagi can-am`i proovi :).
Kallis kuna puudub xt varustus,ehk siis pill on ilma lisadetta.Sama rahaeest leiad xt varustusega masina,istud peale ja sõidad ilma et oleks tarvis tohutu raha alla matma CA 50 kilo varustuse eest.
Usast toodud Outlanderiga pole sa Motorendi Marguse sõber - ta nimetab seda oma turu kaitseks. Pidi võtma 10 kilo eeku lihtsalt selle eest, et masinale arvuti külge panna ning uurida mis häda. Euroopa mudeliga aga seda muret ei pidanud olema.
Kui tahad siis mul üks 07 outlander xt üle, aasta garantiid veel järgi.
Kas tõesti ainuke mees Eestis,kellel arvuti jne.ma arvan et on teisigi kohti kus saab Can-AM-le hooldust ja kontrolli teha.Üks mees kes tegeleb ka nendega on Rakverest Meelis.Kõik masinad Usast ja mitte ainult Can-AM vaid teisigi ka.Ma arvan et ta oskaks öelda kus ja kellejuures saaks teha diagnostikat Eestis peale tema enda.