200 km pole mingi piir ega näitaja. Eestimaal võid viiekümnekuubisega sõitta peatumata seni, kuni paak tühjaks saab või omal tagumik kangeks jääb. Tehnika pärast (kui ta on korras) küll lisapeatusi teha pole vaja. Neljataktiline peaks päris hästi vastu pidama. Aastaid tagasi sai vene 50-kuubise 2T aparaadiga Eesti risti ja põigiti läbi sõidetud. Kui oma selg ja tagumik kannatab, siis anna minna.
Kui vaadata pilti, siis kahtlen pisut, kas sellel aparaadil on ikka 18' rattad all.. tunduvad nagu pisemad olema. Loodan et eksin. Või! - on vale sõiduki pildid.
Ma ostsin endale selle ja olen umbes 200km sõitnud ja mittemidagi pole juhtunud. Ainult alguses tahavad mutrid ära kaduda, need tuleks kinni keerata. Kuigi sissesõidul ei tohiks üle 45km/h sõita aga tippkiirus tuleb ikka ära proovida ja mina sain kaaludes 85kg tippkiiruseks umbes 70 km/h piirajaga. Olen kuulnud, et sissesõidu lõppedes kasvab, tipkiirus ja kiirendus ja kui võtta piiraja maha huvitav kui palju on siis tippkiirus?
Mul siis üks küsimus kas keegi oskab öelda kus asub piiraja sellel masinal ei saa üles kuidagi leida :( Kui keegi teab siis lisage msn-ni [email protected] .Ette tänades.