Hinnaklasse on loodud praktiliselt kõigile aga, millal võib öelda, et on hea hinna eest tehtud ka hea diil...
Millise hinna eest otsid sina oma ATV ja kas võid öelda, et tehing oli oma hinda väärt või millise hinna eest ostaksid sina enesele ATV, millega sa võiksid ka rahul olla...
Praegu reklaamitutest on jäänud silma suzuki LTA 700, mille hinda küsitakse 100k ja, mille vädetav hind varem olla isegi 40-50 k rohkem- kas sellise tehinguga võiks juba rahule jääda, või on tegemist lihtsalt tavalise marketingi viisiga??
suzukohta küll õiglane ei saa öelda - selle puukitse puksid lagunevad kogu aeg nii et muud ei saagi teha kui neid ainult kalli hinna eest vahetada. 2000 km kohta vahetatud juba 3 jooksu pukse ja garantii ei kata neid kuna väidetavalt see on tavaline kuluosa. uut suzut ei ostaks isegi 90k eest.
Mis sodi sa nüüd välja ajad. Kardan, et oled ATV-d ainult pildilt näinud. Ja muideks, just KQ on müüdavatest margipillidest vastupidavaim ja odavamate kuluosadega. Ta on küll nõrgema mootoriga, kui can-am, aga praegu ei olnud ka küsimus selles
sa pole oma suzukiga vist veel eriti sõitnud, et juppe pole vaja olnud... suzuki küll vastupidav ei ole. ma olen 2000km peale kolm korda täisring pukse vahetanud. ja hinnad pole sugugi odavad. esindused tahavad 1200 krooni jooksu eest. samavärk on aku releega - seda olen kaks korda vahetanud ja hind 3700 kroni. kumbki garantii alla e läinud, öeldi et omaviga, kuigi ma pole üldse ralli sõitnud. radikas paikneb ka nõmedalt, oksaga olen sisse saanud aga vedas sest sai ära paigata. muidu esindus tahtis 9000 krooni radika eest. kes veel arvab et odav masin on?
kõige humoorikam osa - veldis üritati mulle pähe määrida suzuki esipirni 700 krooniga. pidi olema mingi spetsiaalne hästi hea pirn. tegelikult müüakse samasuguseid pirne igas teises autopoes 80 krooniga. minul on küll kõrini sellistest jamadest
Veldis üldse naljamehed koos, oli vaja suzu gs 125 sisselaske kõri , uuris see varuosade müüja mul seda juppi ja ütles et pole suzuki osa , et suzuki ei pidanvat sellist markeeringut kasutama , kuigi osal markeering peal gs-125 ja detaili nr kah aga noh sai mindud ramo-sse ja seal sai asi kiire positiivse lahenduse . lihtsalt selline vaheseik siia
sa krew õppi kõigepealt atv-ga sõitma. Ja kui suzuki jama on miks sa siis selle üldse ostsid. kus suzukil see radikas siis olema peaks, kas lenksude küljes?
kle ma olen oma suzuga 4000 km sõitnud, pole häda midagi, nii sood, muda, krossi jne...on vastu pidanud küll, pole midagi vahetanud peale õlide ja piduriklotside(mille hind esimene jooks 1600 eek), radikal pole ka häda midagi, lihtsalt oks võib halva õnne korral igale poole sisse minna, tuleb korralik nina ette teha, radika puhul veel, et uut radikat pole mõtet osta, sinna raami sisse tehakse lihtsalt uued ribid.
Vb relee polnudki sul läbi, et ei laadinud, óngi suzude probleem, et mingi aeg vähemalt mul andis laadimine järgi, ning selle parandamiseks tuli uus massi juhe viia, sind vb veidike lüpsdi, selle kohapealt...oma hinda on suzu küll väärt, velt-ist nii palju, et loomulikult neil ju vaja kasumit teenida ja siis nad lambist küsivad, seal lihtsalt tuleb nagu turu peal kaubelda
Suzuki KQ hind on praegu 95000krooni(sisaldab km). Suzuki on hea ning selline hind hakkab ka vastuvõetavaks muutuma. Meie pundis on suzuki KQ-de 8tk ja kõik mis lagunenud, puhtalt oma lollus. Muidugi kawa 750i on juba teine teema aga hind ka 119 000. Et kui oled atv/sikkli võõras siis osta suzuki ja sa ei kahetse! Kui väheke tehnikaga kokku puutunud, siis kawa! Canam 800 on aga väga hea ja ylivõimas aga minu arust hind jääb mõttetult kõrgeks....yle 150 000
mehed ärge vaielge ,eks igalyhel omasõidustiil,ja kui mõni sõita ei oska võibki tal ATV laguneda 2000 km l2bimisel
rahunege ärge vaielge ja sööge rohkem banaani....uh uh
:D
relee oli ikka raudselt läbi, sest oli täiega lühises ja viskas peakaitsme koguaeg välja ja laadimine kadus üldse ära. aga savi sest mina lükkasin oma käru suzu maha ja ostsin korraliku yamu.
Olen sõitnud ainult mudas ja vees 2007a jaanuari KQ 700 4700km. Vahetanud olen selle ajaga rihma, esimesed piduriklotsid, ja nüüd parema tagumise ülemise õõtsa raamipoolsed puksid 2tk. 380.-eek ning masin sõidab nagu siidi.
Kui tahad oma masina vastupidavaks tuunida siis keera niplid liigendite sisse ning suru määret täis iga kord kui sõidust tuled.
...pole sellel suzul viga midagi...meil pundis mitmel vennal ja pole mingeid erilisi probleeme olnud...ära annab lõhkuda kõike kui mõistust peas ei ole!...ja ma arvan et 100k eest on pilli küllaga!
Ise sõidan polarisega ja ka selle raskuse kohta on mõningatel meestel midagi öelda...aga ega sa krt ju teda süles ei tassi siis! ühesõnaga on igal atekal oma head ja vead aga polarise kvaliteet on minuarust parim!!!....ja igaljuhul saab mul ja mu tuttavatel ka järgmiseks pilliks olema polaris...Polaris on atvde lexus:)...ainuke miinus on tal hind:(
polaris...selle kohta ise sooviks täpsemalt teada, mille poolest ta parim on, kestvussõitudel oli ta pidevalt kuskil mudas kinni, ise arvan, et see masin parim ainult töö tegemiseks, mitte lõbu sõiduks, pole küll selle aparaadiga sõitnud, kuid mingisugust erilist muljet pole avaldanud, seega minu silmis see masin päris taga atvde seas.
Loll jutt et suzu laguneb , 2000 km sõidetud ja peale regulaarsete hoolduste pole miskit teinud.
Aga temasse, mina maksin oma Suzu KingQuad 700 eest koos vintsi ja põhjalaadiga ca 135 000.- pluss 10 000.- riided ja kiiver(ilma saabasteta) ja olin siis väga rahul. Olen ka hetkel kuna ostust aasta möödas.
Kui sulle pakutakse samasugust uut 100 000-ga siis võib öelda et väga ok hind. Soovitan soojalt
üldiselt suzudega on nii et kuidas joppab. omal oli nii et ostsin ja sain sõita aint 2 kuud, siis müüsin maha sest probleeme oli kuhjaga ja jupid kallid... samas mõnel teisel on vedanud ja kestab paremini. aga üldiselt ega suzu eriti norm pill küll ei ole. nüüd sõidan yamuga ja see on hoopis parem.
Parema hinnaga oli vaid turul saadaval cf moto 500 ja millegi pärast kandus valik rohkem suzu poole. Vintsi lisamisel ei näinud mingit mõtet sest mudas sõitmise eesmärgil ATV-d ei ostnud ja ilu pärast rohkem raha kulutada ei kavatsenud. Eks jah varuosade ja hoolduse hinnad on kohati mõttetult kallid, kuid eks saab hakkama ja loodetavadsti kestab ka korralikult...
Väga õiget juttu räägid P800!!! ning mul ei ole enam midagi juurde lisada kuna sa oled juba kõik ära öelnud mis pill on polaris(PARIM). Polaris on atvde lexus:) see on tõesti nii ...ainuke miinus on tal hind :( aga ta väärib seda. ATVGA SAAB AINULT SIIS RAHUL OLLA KUI SUL ON POLARIS PE... ALL !!! HIND ON KÜLL VÄGA KRÕBE AGA SÕIDURÕÕM MAKSAB JU KA MIDAGI!!! (mis kandi vend oled P800?)
polarise kohta otseselt halba sõna ei ütle, kuna pole pikemalt sõitnud ega omanud, olgugi et on raske või kuidas, kuid imestuseks võib öelda, et ronib kuradima hästi välja vb selle, et kliirents parem, võrreldes suzu, kawa, yamu-ga...ise pean paremaks hoopis can-am....
ise võrdleks oma seltkonnas jälgides vastupidavuse poolest atv-d järgnevalt:
can-am, yamu, suzu, kawa.
Mina ostasin kasutatud hiinlase 15 000.- eest!
Olen täitsa rahul, hetkel olen vahetanud ära esisilla liigendid, 1600.- krooni läks lugu maksma.
Kubatuur 250 ccm, tagaveoline, kardaanülekanne - peab mudas hästi vastu!
probleem ainult kliirensiga, tagasilla keskelt madal ja jääb vahest mudas kinni. Järgmisena ostan kõrgemad rehvid.
Samas käisime mingil pikemal tripil mööda karjamaid, ei olnud probleeme kraavide läbimisel - läks läbi igalt poolt kust 4x4 variandidki!
Kas 119 000 tuh on ikka nii väga hea hind, et kutsub kohe ilma silma pilgutamata ostma. Kui kommenteerija teab tänapäeva transpordi hindu siis ta võib ise arvutada näit, mis maksab ainuüksi Eesti sisene transport ja seetõttu kui sulle kaugelt tehasest pakutakse sellise hinnaga siis ühe massina toomine läheb ikka mõttetult kalliks.
muud ei tehtagi kui soiutakse hea halb... kui halb ..ära osta... asi selles .et ühes partiis võib olla 1000 tk kvaliteetsed kuid 1-ks praak aga ilma praagita masstoodang ei toimikski::)) nii,et reegel ei kinnita erandeid.
Tosi ta on.. oige atv on polaris. Oigemini - koikide atv'de ema ja isa on polaris.
see suzu on nagu 'kiired ja vihased' - sellega voib linnas alfaldil nokka rebida. 'Paris' atv mootu ta valja siiski ei anna. nagu samsung mis teeb lcd'd, kylmikut, kiirkeetjat jne.
Ah ärge ajage oma polarise jama siin-pole ta kellegi ei isa ega ema.
Mul on endal honda rincon mis maxis 160 000 kui ta välja tuli, nüüd on tsipa sootsam, ja ma ostsin enda atv "veltmotocentrist" ja ta müüb seal kõike ja soovitas just seda. polarist ei soovitanud mulle küll üxgi kauplus,sellest isegi ei räägitud.
Aga kui asjast rääkida siis 100 000 eest susu on väga hea, sest tegelikult annab ta sama välja mis teised ja sõidab ka päris tublisti, ja noh see et sellega hea nokka tõmmata pole ka vale jutt.
See on mõeldud just seiklejatele kes tahavad vahest tagarattal ka paugutada:D
kuulge ahvid. olen andnud räiget muda ralli oma aparaadile ehk on siis kasutatud sihtotstarbeliselt. ls 3500 km-t. vahetatud ainult piduriklotsid.
maksin ta eest 99 000 kr + ca 25 000 kr lisavarustus (vintsid, rehvid, põhjakaitse jne)
haige jutt. parima hinna ja kvaliteedi suhtega aparaat üldse
mida te siin jahute,et Polaris sitt ? krt 2000 km isegi tsipa rohkem sõidetud,krossil osaletud,igalpoolt ronib korralikult läbi ja pole häda midagi.
Teeb nii mõnelegi kawale,yammule ära.