Tere, olen tähele pannud, et paljud autojuhid ei salli rolleriga liiklevaid inimesi. Küll lastakse signaali, umbes nii, et mis kurat siin oma künaga tolkned ja näidatakse keskmist sõrme. Mul on roller vähe käes olnud ja juba on korduvalt nii juhtunud. Saage aru, liiklus on kõikide jaoks ja roller ongi mõeldud aeglaseks sõiduks ning autod pole ainsad masinad teel. Ma ei saa aru, miks peab nii käituma. Need, kes nii teevad on vist mingi puudega. Olge tolerantsemad. Pidage meeles. Liiklus pole ainult teile, vaid kõigi jaoks.
Ilmselt tuleneb see sellest, et paljud(mitte kõik) rollerijuhid ei oma mingeid lube ja ei oska liigelda. Minul autoga sõites on tekkind tihti see probleem, et rollerivennad sõidavad kas paari meetrise vahega, teevad ohtlike mõõdasõite, ka paremaltpoolt on tehtud, võtavad ennast mingi karjaga autodele sappa jne..
Pole siis imestada, et siis mõni autojuht keskmist näppu näitab. ootan juba millal kehtestatakse rollerile juhiloa nõue ka peale 16. eluaastat.
Kui aus olla siis ise ka ei suhtu rolleripoisikestesse hästi, kui näha milliseid sõiduvõtteid nad kasutavad, siis see muudab meie ohtliku liikluse veelgi ohtlikumaks ja vahest tahaks isegi keskmist sõrme mõnele näidata.
samas muidugi ei leia ma ka et igale rollerimehele tuleks keskmist näppu näidata, sest on ka palju neid kes tõesti oskavad liigelda.
siinkohal paluks rollerimeestelt rohkem austust teistele liiklejatele siis austatakse ka teid rohkem!