tere!!
Uuest peas maksab umbes sama palju.
uuri ennem selle asja garantii kohta, et mis asjad üldse garantii alla lähevad, minu mäletamist mööda võis nende garantii tingimustest välja lugeda sellise lause et ''garantii alla ei lähe midagi'' http://www.motopro.ee/?head=3&language=estonian
Mõned kuud tagasi müüsid igal juhul nemad neid atv-sid.
ma soovitan sul hiinaka asemel osta üks kasutatud margi pill. Ma ise läksin ka algul seda teed et tahtisn omale hiinaka osta, et ainult niisama mööda teed liigelda, uurisin siit ja sealt ning lõpiks sain 42000 eest registreeritud kawa 360-nese 2004 aasta ja ma ei kahetse oma ostu. Kuna vahest tahaks ju niisama kuskil mudas ka möllata:D
samuti kaalusin hiinaka ja kasutatud margipilli vahel, kuid määravaks sai juppide kiire kätte saadavus...hiinakas see pidevalt pidi lagunema ja suht ropustne samuti...margipilli eelis, parem kvaliteet ja juba suht norm. hinnaga võib saada hea kasutatud pilli
kuid kas üldse on mõtekas sellist liikumisvahendit ( atv-d) omale töölkäimiseks soetada kui ühe otsa pikkuseks on u 15 km ja enamus liikumist on asfaldil??
üks asi kohe see et atv rehvid kuluvad asfaldil silmnähtavalt, muidugi saab alla panna sõiduauto veljed ja rehvid aga siis kole ja maastikul pole kah suurt midagi teha.....