Tere olen 18 ja tahaks soetada omale 600 cc bike´i
mees9999
21:40 13.06.2008
niisiis olen 18 ja plaanis osta 600 tsikel mida keegi soovitaks raha limiit on 25000.- ja vanim aasta arv võiks olla 1998 a. tsikel võib vajada ka remonti kuna olen päris osav remondimees. andke teada ja saatke pilte.
Minu soovides klapib kõik kui lugeda oskad kuna soovisin osta remonti vajavat või siis korras bikei, hinna klassi vaatates siis 40000.- saab täiesti korras bike, siis remonti vajava saab 25000.- krooniga.
Kui nüüd vaatata hinna klassi siis uus auto maksab umbes 750000.- ja uus bike 250000.- ja kui võtta 10 aastat vana auto siis saab selle sajaga aga bike eest küsitakse sama raha kus siin loogika on? võrdluses siis audi a6 mis on ka nagu bike luksus ese.
kle ega alla 30 tuhi normaalset 600cm3 või suuremat ratast ei saa ja need on ka suht vanad mitte 98 nagu sina tahad. aga jõudu otsingutel! bikede hinnad ei ole võrreldavad autodega sest neid on autodest palju vähem. kasvad suureks saad ükskord ka loogikast aru. 18 a. vanune võib sõita niikuinii ainult 25 kW bikega.
sinule ka bike ostjale et ma ei soovi täiesti korras biket osta vaid remonti vajavat (KRT LUGEGE TEKSTI OMETI) ja täiesti saab 98 aasta oma. jah eestis on neid autodest vähem aga hiinas näiteks rohkem ära hakka targutama mis sellest et olen 18 a vana aga ju siis sinust targem et loogiliselt mõelda küsida võib ka oma vana juustu eest sada tuhat ise asi kas seda keegi ostab sihukese raha eest. ja targutajale veel nii palju et saab paigaldada piiraja ja kui load võimaldavad ei pea hakkama jälle otsima uut bike mis oleks võimsam seega kokku hoid. edu sulle targutaja kindlasti müüd auto24 oma vana panni ja nüüd siin targutad.
A6 ja luksusese ( üks sõna tõesti tõesti). Mis siis veel need ferrarid ja bugattid on? Taevamanna või? Lihtsalt kurvaks teeb meele kuidas noored inimesed pisikestest asjadest nii keema lähevad ja oma viha ja ülbust teistele demonstreerivad.
A6 ja need teised nimetatud võivad ju olla luksusese. Mootorratas ei ole luksusese, vaid hobisõiduk, vähemalt meie kliimas.
25k eest saab sõlme sõidetud avariilise baigiräbala, mille raami mingi 18 a. "spetsialist" küll korda teha ei mõista. Mitte et tal oskusi vähe oleks - kuigi vanus seda laseb arvata - vaid alumiiniumraami ei olegi võimalik õieti korda teha. Tere tulemast "väärikate" mootorratturite ridadesse?? Loodetavasti ma ei kohtu elavas elus sellistega nagu teemaalgataja.
Ärme siis poisiga väga pahanda, noormees on lihtsalt jube laisk, ei viitsi otsingumootorit kasutada, või kirjaoskamatu. Näe, leidsin kohe sellise pilli, mis peaks igatpidi sobima: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/925/auto_php-id=5109
25-www_auto24_ee.html
Oskaja mehaanik teeb ju selle prillikiviks nagu naksti ja müüb veel sõbrale enne jaani kasudega maha ka :P
Nii enamus tebiilikuid kes sind mind komenteerivad.
esiteks targale 18-aastasele.
Esiteks pole sinu kuke asi kuidas mina kirjutan või ei kirjuta teiseks sul kukel pole kunagi nii palju raha olnud nooruses et oleksid endale üldse mingit sõidu riista soetada jõudnud nii et ära haugu hambaid irevile.
teiseks jalgrattur number viiele.
Kuidas sa tead et olen peda ainuke järeldus on asjale sihuke et ise oled ka **** ja oleme kohtunud ja sinu jaoks on A6 tõesti luksus aga minul see juba pool aastat ja ei ole vana saan nagu sul kibestunud perverdil prillidega ****l.
ZUUZ sinuga olen nõus et A6 nende kõrval pole midagi väärt aga küll jõuan ma veel noor.
Mootornaator sinule ka paar rida.
jah sul õigus et mootoratas ei ole päris luksus ese aga samas nagu on mida iga inimene soetada ei jõua.
Mis sinule müstika ei pruugi olla minule üle jõu käiv KAS ALUMIINIUMI EI SAA PAINUTADA, KAS SEDA EI SAA KEEVITADA? saab ja kuidas veel ainult sinu mõistus ei võta seda kuna sa pole seda õppinud ja mis puutub et ei saa sihukese aasta ratast selle raha eest siis vennas mul just ostis 17 kilo eest endale bike aastast 1999 millel oli mootor kotis aga kõike annab teha kui tunned metallide marke ja nende omadusi.
THE_WIND
sinul sihuke asi et kui sa juba lugema õpiksid siis ma ei peaks kirjutama aga sellegi poolest esiteks ei taha ma korras ratast osta teiseks müüakse sellel kuulutusel remontitud mootorit millel vaja sisse sõit teha.
HEH
sinul ainult kiidusõnad et oled positiivne ja jagad infot.
Olen selle foorumi harv lugeja, samavõrra vähem veel postitaja.
Su viimase postituse esimest rida lugedes tekkis korraks arvamus, et see kellegi teise poolt peenema huumorina mõeldud. Kuid ega vist.
Veidi kurb, ja samas naljakas.
Ega sa ometi eraelus teistega nii ei suhtle?
Viimasele vastajale nii palju et suhtlen kõigiga ühte moodi ja ei ole keeg erand kui minule midagi halvasti öeldakse hammustan sama valusaltvast vastu eriti kui komenteeritakse minu kirja oskust ja sõimatakse nooreks lolliks kuigi ise on kõik veel lollimad noored olnud. lihtsalt inimestel on kadedus mis närib nende hinge et kellegil läheb nendest paremini.
See poisiklutt plõksib, nagu mingi 14 aastane. Mine tee endale esmalt mopeedijuhi load ära. Suviti käi tööl ja korja raha, siis saad 16 aastaselt A1 load teha ja mingi 125 võrri soetada. Sellega saad veidi kogemusi koguda ja kui oledki 18 täis saanud, siis teed uued eksamid ja saad piiratud A-kati. Siis saad omale 600-se baigi osta. Selle ratta 25 kw peale ära piirates võid siis ringi töristama hakata. Sellisega 3 aastat põristades oled ehk siis 21 saades nii palju arenenud, et võid omale täis A-kati load kätte saada ja R1-ga bahni peale minna.
Selline ebastabiilne tüüp, kes läheb iga talle mitte meelepärase sõna peale tõrvikuna põlema, ei ole avaliku liiklusega teedele sobilik. Neid tõmblevaid rullnokse ja baigivendi meie teedel-tänavatel ilma Sinutagi küll.