minu Keeway X-ray 50 supermoto jookseb 130km/h sest tema silinder on derbi senda 80cc oma ja paljud jupid klapivad kaaluge seda asja ja avastate uue ratta mitte hiinlase!
Viimane vend ajab ikka totaaset ****a suust välja! See hiina iksrei kasutab täiesti teist mootorit ja Derbi mootorijupid sellele kindalt ei sobi. Sobivad Minarelli AM6 jupid, sest hiinlased on selle klooninud.
Ärgem ostke hiinakat, endal halvad kogemused olemas.. Ise sõidan derbi drd pro-ga mis on väga super pill. Paremat ei oska tahtagi. Ostsin uuena ning maksis eestirahas umbes 40 tuhat. 50cc klassis parim !
Ja peale derbi ärge unutage ka aprilia sx või rx 50 mis on sama nagu derbi aga vist juttude järgi isegi parem.Ise mul endal sx 50 ja soovitaksin seda selle Keeway asemel :D
Aprilia mopeedid pole Derbi mopeedidest küll kuskilotsast paremad. Praegused SX mudelid kasutavad isegi Derbi mootorit. Aprilia pole ise ühtegi mootorit olnud võimeline oma mopeedidele tootma erinevalt Derbi-st.
Mul on küll selline kogemus, et Eesti linnadesse sobivad hiinakad nagu paremini. Kõik need "euroopalikud" rollerid-skuutrid lõhutakse meie imeteede kaevukaante , aukude ja muu träni abil kiiresti varuosadeks. Noh, ehk aitab kõvemate hiina rehvide allapanek natuke.