ATV'd

CAN AM RENEGADE

kunn76
20:43 23.10.2008
mida arvate sellisest pilllist.Minumeelest kõige ilusam atv üldse.aga kuna ameeriklane siis kuidas on lood vastupidamise ja varuosadega-on neid üldse eestist võimalik saada?Oleks soov soetada selline.ette tänades.
mõtetu
22:47 28.10.2008
eputrillade ja rikkurite poosetamise värk. osta suzu ja lüpsad kõiki can-i mehi. quad sinna alla ei lähe renegade ikka kui aus olla kõva asi
can-am
15:18 29.10.2008
Ega ikka ei lüpsa küll suzuga renegadet ära.
Mõhk
17:46 29.10.2008
Mõtetul mehel endal on CF
kawasaki mees
21:33 29.10.2008
ostke pareem mõni hiinakas
siin öeldi,et............
22:39 29.10.2008
krdi imbetsillid, et renegade on kõva pill, aga muidu can-am mõtetult üle haibitud trakats mille suzu lüpsab ära. ei olnud quadidest jtt. sama jutt polariste kohta ja nende lagunevatest kawadest ma ei räägi üldse.
Indifferent
16:31 30.10.2008
Oman Renegade'i 2007a ja kawasaki 650 2007, M2lemaga yle 3000km s2itnud, pole lagunenud midagi. Olen korra s2itnus suzukiga, see on nagu muruniiduk uimane. Renegade on hea pill, ja v2ga kiire. Soovitan soojalt.
atv sõitja
16:54 30.10.2008
tere!Renegade ei ole niisama haibitud-ta on väga hea pill!Kõik atv lagunevad kui 80 prots.sõltub juhist ,kes ikka mõtlks ka mis teeb.Renegade puuduseks võisteldes võib pidada tagakiiget ja raami ,mis vajaks tugevdamist.Olen omanud ka kawat bf 750 igati aus pill ei lagune ja mootoril ka võimsust jätkub.Tulles nüüd suzu juurde siis,igalühele oma aga mulle ei meeldinud(700),vedrustus nagu cadilacil õõtsub ja ujub mootorilt (700)kaob jõud peale 35 km?h vb sellest et teised millega sõitnud võimsamad.Kui juhtud suzuga üle nipli käima siis oh seda jupihunnikut,ainuke mis mulle tundus et suzu ökonoomsem teistest.Kui lähtuda stabiilsusest ja lagunemisest siis peaks selle medali omale saama honda.Paljud honda sõitjad sõidavad ennem 4000 km kui midagi tõsisemat peab vahetama hakkama.Igalühel oma!Ennem renegade ostu mõtle milleks sul seda vaja on ja kuidas kogemusi?Metsas põristades on see ressurside raiskamineja liuhtsalt mõtetu.Aitähh see oli minu arvamus.
tuustikk
23:37 26.11.2008
renegade vs outlander***ei leia kuskilt ühe eeliseid teise ees,äkki keegi kommiks.
w
09:19 27.11.2008
üks on krossikas teine nn. traktor, oleneb kus sõita kavatsed
ära aja lolli juttu...
12:04 26.02.2009
lüpsab ikke küll... tule ja veendu ise võistlustel... kuidas CAN AM pähe saavad...
To: ära aja lolli juttu...
15:26 16.04.2009
Tood äkki mõne näite võistlustelt.
Niipalju kui ma olen sel sügis/talvel kestvuskrossidel käinud, siis ATV1000 klassis kuhu alla Can-Am läheb on esiviisikus vaid Can-Am'id ning ka ATV üldjärjestuses on esiviisik Can-Am'i valitseda. See et mõni Suzu või Kawa on kiirem kui mõni Can-Am on seljuhul ikka paljuski sõitja taga kinni.
ohh
01:04 21.04.2009
2 kuud vana can-ami outlanderi omanikuna võin öelda et ei suuvita see nagu odavam areerika auto ainult laguneb,täiesti tuulde vidstud raha.Esimesel teenindusel öeldi kohe ära et ära looda selle raha eest saada kõike mida mõtlesid,ainult mootor natuke parema minekuga ja kõik
w
09:48 21.04.2009
mis laguneb...soov nagu teada saada, oman sama pill pea aasta...laguneb küll, kuid eelmise suzuga on rohkem vatti ka saanud
renegade2
12:24 29.04.2009
Kui sa just kusagile päris uputama ei lähe kus on pidevalt vintsida vaja siis natukene kergem Renegade on väga hea valik. Lenks tuleb ainult ära vahetada kõrgema vastu, et oleks mugavam. Can-Ami nõrk koht on ehk jah raam, mis hyppamisel kipub järele andma. Mille saad aga tagasi kokku keevitada erinevalt Kawast millel lihtsalt mootor kokku jookseb kuna õli kaob ja andur tihtilugu ei anna sellest teada. Kui sõpradega sõitmas käime siis kõik kawamehed muudkui kontrollivad õli ja suzumehed - nuh need jäävad lihtsalt maha. Can-Am parim. Honda ja Yamahaga kogemused puuduvad.
atv fänn
23:45 23.08.2009
tere mehed! se on kül loll jutt et can am-il on nõrk raam!
enda töökohaks on autode kerede venitus ja olen ka mõningaid atv raame sirutanud siis can am-i raam hakkab alles 20 t tõmbejõuga liikuma kui muud margid hakkavad juba 6 tonnise jõuga
ja pealegi kui 100 km/h puusse sõita siis vahet ei ole mis asi se on ikka läheb katki
kawamiis
01:47 24.08.2009
Viimasele.

Sinu jutus ma kahtlen.Tean päris mitutut tuttavat kes sõidavad can am`l kestvust ja kõik on raami tugevdand.Sest need raamid ei kannata hüüppamist.Ja pole veel kuulnud ,et keegi oma 750 kawa raami oleks pidanud selle pärast tugevdama. Kuigi kawa on raskem.
Seleta rahvale siis ka see teema lahti,kui juba nii tark oled.
hinnalt ja kvaliteedilt+öko
00:15 25.08.2009
on kindlasti üle prahi suzu kinquad 700.

omanud yamut , kawa-t ja suzut. yamu hea, aga lihtsalt liiga kallis. kawa üks vastik raibe oli. nüüd suzuga sõidetud mööda muda, pori jne 7000 km-t ja ainult vahetanud piduriklotse ja 2x variaatori rihma
nii nagu ikka
00:39 25.08.2009
Nagu näha siis siin foorumis kiidab ikka iga mees oma v......
:D
can ami omanik
17:03 29.08.2009
Can on hea,kuid metsas mudaaugus pole sugugi vahet on suzu,can või kawa,seal mängib vähe tähtsust see kw-ide vahe.
Krossirajal renegadele vastast raske leida.
Kestvus--atv-d ostes pead arvestama väljaminekutega,näiteks kawa radikas cani omast üle kahe korra kallim.canil aga peab radikat ehk kolm korda tihedamini vahetama kui see paiste läheb,sest canil on jahutusega ka probleeme(peab hirmsasti jälgima et radikas pidevalt puhas oleks).
Kõik krossimehed tugevdavad raame,et ennetada kõveraks hüppamist,aga palju neid raame reaalselt on kõveraks hüpatud???
mhn
23:24 30.08.2009
kõige lihtsam ika osta honda selega pole kunagi probleeme old et raam või mootor ära laguneb ..honda ika masin pole kelegilt kuulnud et honda katki oleks kelegil .isegi väga vanad hondad on väga koras kõigil
maxxis
00:00 01.09.2009
Osta yamu naed mis on kvaliteet.
Mr.CanAm
21:45 02.09.2009
Ma arvan et sa osta see käru ära sis saad teada kas on ea
jargo007
00:22 21.10.2009
terv!

renegade on jõu ja võistlus masin! aga annab ka kõiki muid asju teha:D
kui tahad kärukest vedada ja vähe off-roadi siis võtta outlander!
orginaal can-am on jama! varjaatori õhuvõtt on jama kohapeal, raam, snorkleid on jama teha võrreldes teiste markidega, orginaalis kipub kuumaks minema!
honda ka hea atv oma käigukasti pärast(puudub varjaatori rihm)!
mul enndal suzuki kq 700 ja läbivus võrreldes teistega on hea!
mul 7000km sõitnud ja iga sõit on olnud vähemalt 1,5m vees ja masin kestab siiamaani!
igast margipillist saab asja kui seda täiustada: vints,põhjakaitse, parema mustriga rehvid(üle 650cc tuleks vähemalt osta 27" rehvid ja 800can-amile 27-30" rehvid), ujuja oled siis kindlasti snorklid(ka sumpasnorkel), radikas üles pakikale, ja hea oleks kui on lisatuled! ja ongi hea pill valmis:D

Muudetud 21.10.09 00:23

Renegade RX
00:29 28.10.2009
Hull vaidlus käib . Osta tuleb omale selline ATV , mida suudad üleval pidada ... kui raha on piisavalt ning soov võistlemas käia , siis soovitan soojalt Can-Am Renegade osta . Endal kõige uuem Can-Am Renegade 800 RX ning võin oma pea panna panti , et ükski Suzuki ei teeeks ära selllele masinale ! Niiet loll jutt suhu tagasi , kes ütleb et Suzu parem . Kui aga soov hakata matkamas käia , siis ära osta omale Can-Ami , kuna see pole selleks mõeldud . Soovitan siis kas Kawasaki Brute Force 750 või Bombardier Outlander 650 või 800 :)
19:10 12.11.2009
Tere ei ole vast k6ige 6igem koht kus kysida aga kas keegi oskaks anda n6u sellisele kysimusele et oman CAN AM OUTLANDER 400MAX i ja alles sain selle ja ei ole eriti kursis systeemiga käikudega on probleem on P R N H L käivitan atv N peal ja nagu lugesin ei ole sellel sidurit. kui proovin vahetada käiku kas R ile v6i H le käib täpselt siuke hääl nagu suruks autol käiku ilma siduritta sisse nii ja nyyd ilmnes probleem veel et Kui on sees käik R siis dipley näitab N i ja on sees kah neutraal kui panen P i siis näitab R i ja H ja L ei näita yltse display peal ... kas v6ib olla et automaat sidur katki v6i milles v6iks olla probleem ja kuhu poole peaks pöörduma?:S
jutt viimasele
19:50 12.11.2009
hahaha...sa ei tea vist atvdest mitte halligi. Nii edasi jamades keerad käigukasti peese. Sest praegusel momendil lööd käigud valest asendit sisse.

OK nüüd teemase...et asi korda teha, pead sa käigu hoovastikku reguleerima.
Mina olen teinud seda niiviisi, et panen enavähem käigu N asendi juurde ning siis hakkan käigukangi mutritest reguleerima, kas nüüd pikemaks või lühemaks, et ta sinna h asendisse ilusti istuks. Siis katsetan et kas kõik käigud lähevad oma asendisse ja jälgi ka, et ekraanil oleks samade tähtedega. Peaasi, et alt nuudist midagi näppima ei hakka
http://atv-sport.net/ ja oma muredega astu siit läbi, ei viitsi enam siia kirjutada
w
19:53 12.11.2009
võid helistada 5011446
14:25 13.11.2009
sul on 6igus ma ei tea atv dest suht midagi sest see on esimene:) aga siiski ma saan aru et nii keerab jah käigukasti prsse :) kui ma saan selle hoovast paika okei ... aga oskad sa öelda miks käigud korralikult ei lähe sisse ? teen ma midagi valesti vahetamise ajal ? Ytleme et atv käib ja on neutraal kui ma panen sisse h / l käigu et s6itma hakata ta nagu läheb raksuga sisse ja hakkab kohe edasi ajama nagu oleks gaas natuke liiga palju peal aga ei ole. täpselt nagu oleks sidurit vaja aga atv l ju ei ole sidurit ?:S
w
11:37 15.11.2009
ütlesin, et helista või otsi abi atv foorumist...kui N pealt paned mingi käigu peale ja hakkab ise liikuma, siiis viga variaatoris, täpsemalt mägipiduris.
Ei taha siin sellest rääkida
CAN AM RENEGADE
17:16 13.02.2011
SUZU LAGUNEB NAGU SAPAKAS SOOVITAN SOOJALT RENEGADE