uurisin ka sama masinat. jupid pidid tellimise peale olema ja made in CHINA nii nagu ikka. Kardan et pärast läheb juppidega raskeks. prosta värk tundus olevat - radikas oli jumala lahtine ja mootori külgedel ja ees puudus igasugune kaitse nii et mustus ja vesi lendab otse mootorile. plastik tundus nadi olevat ja esiots oli ikka eriti hõre - esimeses võsas kukub esiosa küll ära.... ei jätnud head muljet ja ostan hoopis suzuki 750.
Lugupeetud kasutajanimi Jaagups,
juhindume teie tähelepanu SYM ATV osas sellele, et nimetatud küljekatteid, millest siin kõnelete ei ole ka Yamaha Grizzlyl, ega teie soosikul LTA750´l. Tegemist ei ole "hiinakaga", vaid Tawani tootega. Pika ajalooga SanYang Industry konsern toodab Hyundai autosid ja Sym rollereid ning ATV-d, lisaks varustab Honda rollereid mootoritega. Seega, sõna "hõre" ja muu teie laimav toon ei ole asjatundlik. Teie ja kõik teised huvilised, olete oodatud proovisõidule veendumaks, et tegemist ei ole laiali pudeneva tootega, vaid millegi enamaga. Uskuge, te üllatute.
see mida kirjeldasin ei ole laim.... kallis müügimees katsu aru saada et see siin on foorum kus iga inimene võib kajastada oma arvamust masinast.... laim oleks see kui kleebiksin sellele masinale mingeid omadusi külge mida ta pole - küll aga on tõsi et võrreldes näiteks suzukiga jättis see masin ikka suht mannetu ja hõreda mulje.... (see on minu arvamus - kes tahab mingu vaadaku ja kujundagu oma arvamus ise).Ja müügimees oma kiidulaulu ja reklaamiga te seda riisipilli paremaks ei tee! Ja üks asi veel..... Taiwani ja hiina vahel võite julgelt võrdusmärgi tõmmata :D
suzul ja kawal on mootori küljed plastikuga kaitsutud. võiksite teada mida müüte või hakkab see äri "kirvega kure püüdmine" lõppema ja minnakse pilukatest väikeste kollaste inimeste toodangule üle. ja *** mida hinda. **** oleks 50 000 võibolla oleks keegi kahuvitatud, aga selle hinna eest ei osta ka seda palju kirutud-kiidetud cf-igi mitte.
ja kujutan ette milline **** selle garantiiga seal hakkab. kui seda üldse ingi
miks ei saa? Taiwani ja hiina kvaliteedi vahele võib päris vabalt tõmmata võrdusmärgi.... vaata turul ringi.... Made in Taiwan teeb samasugust solki nagu China, Vietnam jne....
Ja polaris 666 sa võiksid ennem oma silmaga masina üle vaadata - siis saad aru milles point on.... see masin on ju ikka väga hõreda välimusega.... radika übrused lahti, mootori ümbrus täielikult lahti, esinina osa on habras ja esimeses põõsas jätad iluvidinad maha, vedrustus on jama, silma hakkas ka see ey veldi müügimees lubab garantii kaks aastat tehase poolt - aga nii nagu veldi garantiiga ikka lood on.... uurisin SYM kodulehelt ja seal on kirjas et tehas annab kuni aastase garantii.... ühesõnaga müügimees lubab maad ja ilmad kokku.... aga pärast kaotatakse garantii ära kuna oled mingi suvalise kruvi ise kinni keeranud.....
2-aastane tehasegarantii kehtib SYM ATV-del Euroopas. 1-aastane garantii USAs ja Aasias. Juhul kui peaks midagi juhtuma, siis Tootja poolsete defektidega detailid vahetatakse üks-ühele ümber, osad tulevad Euroopa kesklaost kolme päevaga. Ükski tootja ei ole huvitatud, et tema kauba kasutajal esineb garantii juhtumite korral probleeme. Nad väga seisavad selle eest, et Klient oleks sõidukiga ja teenusega rahul.
Velt Motocenter on täna suurimaid ATV müüjaid Eestis. Tõsi, peamine müügiartikkel on Suzuki. Meie kollektiiv on kliendisõbralik, täna palju kogenum ja garantiijuhtumitega viimased kaheksa kuud vägagi soodsalt klientidele lahendatud. Jätkame samal lainel. Teame, et see on oluline edaspidiseks ja nii mõnigi kaheldava taustaga garantiilugu on ka korda aetud kuigi ei ole põhjendatud :-)
Igal juhul soovib Velt Motocenter olla igati Kliendisõbralik ja kõikidest neist hooliv, kes meist lugu peavad. Oleme korduvalt teatanud, et kel on probleeme meiega olnud, võtku ühendust ja mured arutatakse läbi ning paremal juhul ka lahend leitakse. Ilmselt Foorumites valavad oma pahameelt need kes pole ühel või teisel põhjusel(võidusõidud, uputamised, laia offsetiga velgete kasutamine, õli otsas karteris jne) oma muredele lahendit saanud, kahjuks aga neist ei kuule me midagi, kes on abi saanud. Neid on palju, väga palju.
Edu soovides Klientidele ja tulevastele kundedele. Tulge proovige SYM ATV-d ja olgem natuke positiivsemad.
Kõiki tervitades, Velt Motocenter
Jah...hind pole nii odav et oma p```` peal hakata katsetama mingit tundmatut pilli,tiba raha juurde ja ikka korralik masin .....kui juba osta !!!
Isiklikult ei ostaks ühtki hiina või taiwani masinat (alles haibiti siin üles mingit TGB-d ja CF-i) -Pole nii rikas et odavat rämpsu õue peale vedada !!!!
ma ei saa aru miks mu eelmine postitus ära kustutati - kas portaali moderaator on ka veldi poolt ära ostetud et veldi kohta ei või midagi halba öelda - ainult head võib öelda siin...
Igatahes minu kogemus teie garantiiga on see et varuosa mis lubasite kiiresti tarnida - võttis 6 nädalat aega (PS! mitte ainult ühel korral!) jne.... ja see kiidulaul oma üliheast ja kiirest klienditeenindusest ja bla bla bla..... jätke see kergeusklikele!
Loodan et seekord moderaator minu postitust ära ei kustuta... mingeid reegleid ma ju ei riku ....
oi-oi-oi juba teema üleval... no mul õnnestuski juhuslikult nädal tagasi sakus seda va isendit sim või süm proovida....pilukad on ikka päris looma valmis saanud, pole nuriseda midagi, täitsa sõidab. Aga jah seda ei tea kuidas vastu peab.
kui olen saanud halva teeninduse osaliseks, siis ei või ma seda foorumisse kirjutada või- kuna see võib kahjustada firma mainet ?? päris haige värk siis ju.... Ise on nad süüdi kui jama teenindust pakuvad ja oma lubadusi ei täida...
mina olen kõik oma varuosad ja hooldused veldis saanud-teinud, superteenindus ju. ma ei mõista mida siin plõksitakse???? Mina sain oma suzule kohe veovõlli. Viimasel ajal olen just vastupidiselt kogenud veldiga positiivset... ju siis mingil yamumehel nii hästi pole läinud. osta Suzuki....Irw.:-)
Kas äkki mõni omanik räägiks kuidas see SYM siis vastu peab ja kuidas rahul ollakse.
Endal plaanis kevade poole ATV osta.
Nüüd olen aga küsimuse ees - kas KingQuad on tõesti 39 000.- eek võrra parem kui SYM?
ATV-d tahaks peamiselt lõbusõiduks, nii linnas kui metsas. natuke offroadi, matkasid ja linnas sõitmist. mingit talutöid ei ole plaanis teha, isegi lund pole kuskil lükkata.
CF Moto mulle üldse ei sümpatiseeru, SYM aga tekitab kiusatuse minna odavamat teed pidi ja 39 000.- tasku jätta. Seda muidugi juhul kui masin on kvaliteetne ja oma raha väärt.
Tänasel kestvussõidul oli SYM-i omanik jälle jalamees , nii nagu ka eelmisel korral.... Raudvara ei pea lihtsalt vastu. Vaatasin veldi kodulehte - seal reklaamivad seda hea võidusõidumasinana ja kõva töömasinana - tegelikult ei kõlba see kummagiks. Võidusõidu jaoks on see lihtsalt liiga pude ja töö jaoks liiga kerge ja ilma esidifri lukustuseta. Mõtetu vahepealne riist!
kulla mees sa oled ATV võistlustel toimuvast väga kaugel või vääriti aru saanud. Meie arvates on SYM ATV end väga hästi kõigil neljal toimunud meeskondlikul võistlusel esindanud, tore, et mehed Taiwanlasega müttavad. Müts maha meeste ees kes sõidavad täpsem olles kuni 560ccm(SYM Quardirder600) sõiuriistaga kiiremini kordades ülivõimsate(kallite)CanAm-, Kawasaki-, Suzuki- ja teiste markidega sõitjatest. Türil lõpetati üldarvestuse neljandana, liidrikohalt sõideti Haapsalus kivisse ja lõhuti roolivarras, Kosel juhtides ATV700klassi - kokkupõrge quadiga, ratas alt ära. Kosel oli väga-väga palju eel nimetatud marke rajaveeres, millel küll rattad lääbakil, millel sootuks radikas küljes jne jne. Kõigil juhtub avariisid ja ebaõnne, selle pärast ei ole sinu õigus neid mehi ja sõiduriista maha teha - parem võta pill ja tee järgi. Haukuja.
Igal juhul on tegemist viimase aja SUURÜLLATAJAGA ATV võistlustel. Ükski ATV pole võidusõitmiseks tegelikult mõeldudki, ometi kiuste, sõidetakse. Lõhkuda võib iga sõiduki. See pill on end juba tõestanud 101%, ja tore olekski kui odava ATV-ga osalejaid veelgi liituks.
Olen ennast harinud SYM-i kohta internetis, väga levinud on see näiteks prantsusmaal. seal ollakse igatahes rahul antud masinaga. foorumites on lugemist lausa mitmeks päevaks (google language tools on abiks!).
Me kõik saame aru, et can-am on lipulaev ja keegi ei eelda et 2 või 3 korda odavamalt on võimalik samaväärsat masinat saada. siiski ei saa kõik endale nii kallist hobit lubada.
vaevalt et nüüd SYM mitte kuskile ei kõlba. kas tõesti on vähem FUN antud masinaga ? laguneba ta kohe esimesel aastal ära? on ta niivõrd kehvem maastikul?
Plaan on soetada lähiajal ATV. esiplaanil on hetkel 2 masinat:
SYM 600
KQ 750
KQ maksab pea 2x rohkem kui SYM. on siis KQ tõesti lausa 2x parem? kestab ta 2x kauem? on ta 2x parema läbivusega metsas? on ta tõesit 2x rohkem väärt?
Ei kõlba kuskile see SYM. Eestis on neid kokku ainult kolm tükki - ühega sõidab velt ise, ühe müüsid hanke korras ime hinnaga eesti lotole ja üks müttab kliendi käes.... Vastupidavusest ei tasu küll hetkel rääkida.... Kaks võistlust järjest on mees jala koju lonkinud.... see ei ole ebaõnn nagu müüa väidab - see on nõrk raam ja sillad :D (sest just need ei pea vastu).
Varuosadega on ka kehvad lood - hetkel komponeerivad teiste masinate osadest midagi kokku ja saavad remonditud, aga mõlge kui midagi enamat peaks juhtuma - siis jäädki oma juppe ootama.
Hiljuti selgus hoopis, et valjult end kawasaki ametlikuks esindajaks nimetanud Kuusel polnudki "ametlikku" esindamisõigust kawaga, vaid see nüüd alles anti motodepoole. kuuse butiigis oli häireid garantiiga pidevalt, loodame motodepoos see nii pole. Teine selline on ramo, kellel pole samuti "ametlikku" esindamisõigust, välja ei loe seda kusagilt, järelikult oma garantii ;-) Ramo pidavat tallinnas butiigi üldse kinni panema ja kolib Võrru tagasi... ja ega Veldilgi nalja pole, elame näeme. Kahju kui "esindajaid" vähemaks hakkab jääma, konkurentsi polegi varsti... ;-(
Väga kena, et olete huvitatud ATV-dest. Meil on mõlemad pillid olemas millega saaksime minne proovima. Siis ehk tunnete mis vahe on kahel erineval pillil.
Sobiva koha ja aja saaksime leppida kokku telefoniteel.
Kuigi suzu on kallim - ei soovita ma SYM-i poole küll vaadata. Välismaa foorumeid sirvides on näha et ega see SYM vastupidav küll ei ole. Põhiline probleem on kehv esidiffer ja nõrk raam. Mootor pidi hea olema aga põhimõtteliselt ülejäänud kraam on jama. Lülitid ja elektrisüsteem pidi jubedalt niiskust kartma. Jama on kindlasti ka see et põhimõtteliselt kolme ratta vedu on SYM-il mitte 4WD. Esidiffer ei käi lukku- töö tegemisel ja mudas rallides on see suureks miinuseks.
pidurid, vedrustus, juhitavus head. võimsust oli minu arvates piisavalt. sain eile sõita kosel! see on hea, et saab otse tänavale sõitma. vastupidavusest ei tea kaasa rääkida.
Kõigepealt tänaks veltmotocenterit kutse eest proovisõidule. KQ-ga on mul mitme saja kilomeetri kogemus siiski olemas - nii metsas, karjääris kui jääl. Tegemist on väga hea pilliga, esialgne plaan oligi KQ soetada. Nüüd aga tuli SYM müügile ja kuulaks vaataks mis see endast kujutab. Hind on ju siiski märkimisväärselt odavam kui KQ-l.
Tulen SYM-i proovisõidule kindlasti, aga vara veel. Enne kevadet ei toimuks ost niikunii (pole enne kevadet kuskil masinat hoida!).
Väga hea, et on näha viisakat ja asjaliku arutelu SYM-i kohta. See esidifri luku puudumine on tõesti miinus.
Väga hea, et velt oma uut pilli üritustel reklaamimas käib. Kui masin vastupidav on, siis on see parim reklaam mida ATV-le teha saab.
Eks hoiame silmad-kõrvad lahti, et kuidas SYM-il edaspidi võistlustel läheb!
PS Müügimehed!
Praegusel ajal saab siit-sealt 0% sissemaksega autosid, miks ei võiks ka ATV-sid 0 sissemaksuga pakkuda? Minu tutvusringkonnas on paljudel ATV-d ja mitmed sõbrad plaanivad osta. Kõige tülikam ATV ostu juures on aga siiski see ca. 30 000.- suurune esmakordne maks + lisaks sellele tuleb soetada varustus + igasugused muud esmakordsed kulud, mis tekkivad uue hobi tekkel. ATV-ga on enamjaolt siiski tegemist hobiga, seetõttu, ei tahaks ühekordset nii suurt väljaminekut teha
Ma olen enam kui kindel et paljud ATV-piilujad tuleksid koheselt ostma kui saaks 0 või väga väikse sissemaksuga endale ATV soetada.
Sa vist ei ole võistlustega päris kursis :D, ma räägin SYM on kaks etappi juba raja kõrval seisnud - sest raudvara ei pea vastu :D ja mitte ebaõnne pärast vaid nõrga ehituse pärast:D
Ka minulgi oli esmalt ebausku SYM'i kui tootja kohta. Mida aega edasi, seda rohkem on ta ennast ära tõestanud. Hinna ja kvaliteedi suhe on kindlasti rohkemgi kui paigas.
SYM'il on kindlasti turgu siin Eesti, samamoodi nagu on ta ennast ära tõestanud mitmes Lõuna-Euroopa riigis.
See, et kõik keegi praegu kirub võistlus olukorras juhtunud intsidenti, siis see ei ole välistatud ka ühelgi teisel ATV'l. Ma olen näinud kõveraid raame Hondal, Suzukil ja mainimata ei saa jätta ka Kawasakit. Kui igat asja piisavalt piinata olukorras, mis ei ole nende jaoks mõeldud, annab nii mõnigi asi järgi.
Praegu uurisin viimase kestvuskrossi tulemusi ja selgus, et lisaks SYM'ile ei lõpetanud sõitu sellist marki masinad:
kuna me oleme üritanud SYM ATV reaalset käekäiku inimesteni tuua ja selle vastupidavuses selgusele jõuda, siis arusaamatuste vältimiseks pean mõned asjad täpsustama:
1) Haapsalus liidrikohal püsides sõitis Andrus Vaks kivisse ja purunes roolivarras...ÕNNETUS! Võib juhtuda absoluutselt iga "margipilliga", see ei kajasta kuidagi SYM'i kvaliteeti. Asi sai kiirelt ja soodsalt korda.
2) Eilsel võistlusel Kosel taaskord oma klassi liidrikohta hoides toimus kokkupõrge ühe quadraceriga ja purunes tagumise ratta käändmik...AVARII.
Meie soov SYM'iga võistlustel osaleda on selleks, et näha, kas antud ATV (v.a avariid) peab võistlusoludes vastu, kas mootor ja difrid kestavad jne. Siiamaani pole mingisuguseid muid probleeme (peale eelpool mainitud avariide) esinenud. Jupid ei lenda...
Millegipärast on selline effekt praegu, et kui võistlustel Can-Ami, Kawasaki, Suzuki või Yamahaga midagi juhtub, siis kutsutakse seda õnnetuseks ja juhtub kõigiga, aga SYM-iga toimunud avariid loetakse margi ebakvaliteetsuse alla. Tundub kuidagi ebaõiglane. Kose võistlusel oli raja ääres igasuguseid erinevate hädadega masinaid (s.h Can-Am, Suzuki, Kawasaki, nagu ka eelpool kõneleja juba mainis), midagi pole teha...Ka SYM pole tank. Tehnika laguneb-erinevatest kohtadest, erinevatel aegadel, erinevatel põhjustel ja erinevate tagajärgedega. Kui osaleda võistlustel, siis kindlasti kõik on sellega eelnevalt arvestanud, et midagi võib katki minna...olgu jalgevahel siis Can-Am või CF500, tegemist on siiski ekstreemtingimustega.
Me pole Can-Am-i, Suzukit, Yamahat, Kawasakit, Hondat, Polarist ega ühtegi teist ATV marki halvustanud ega maha teinud. Meie ainus soov on tuua inimesteni infot soodsama alternatiivi kohta. SYM on võimsuse, kvaliteedi ja hinna suhtes tugev konkurent Jaapani ning Ameerika päritolu masinatele. Iga inimene nagunii otsustab ise vastavalt oma võimalustele ja vajadusele.
Asjade foorumis läbiarutamine on iseenesest väga positiivne, aga mingisugust objektiivset pilti sellega ei saavuta. Seega teen ettepaneku: kõik kellel on huvi, mida SYM ATV endast reaalselt kujutab, võiksid või isegi peaksid tulema proovima ja ülejäänud, kellel on kummaline isiklik viha või eelarvamused peaksid täpselt samuti proovisõiduks aja kokku leppima, et siis hiljem (kui on põhjust) saaksite foorumis juba faktide alusel rääkida, mitte oletuste põhjal ja eemalt vaatlejana. Proovisõit on kõigile tasuta ja see ei seo teid kuidagi tahte vastaselt Velt Motocenteriga. Muidugi võib juhtuda, et saate väga positiivse kogemuse osaliseks ja soovite ise meiega edaspidi asju ajada :)
Ootan kõiki proovisõidule Tartusse (Tallinnas võtke ühendust Kaidoga)!
Velt Motocenteri kauplustest on võimalik soetada ATV või mootorratas järelmaksuga läbi Swedbank'i. Sissemakseks peaks tegema 5-70% (ise saab valida) ja intress on nagu hetkel igas pangas. Loomulikult selleks peavad sissetulekud ja väljaminekud vastavad olema. Järelmaksu vastuse saab 15 minuti jooksul. Kui laekumised pole Swedbank'is, siis on vajalik viimase 6 kuu kontoväljavõte. Arvele võtmine, kindlustus ja kasko on vabal valikul. Samamoodi saab sõiduvarustust jms järelmaksu peale osta (soodsamatel kaupadel on intress madalam).
Kuulge härrad, vaadake oma SONY, PHILIPS telereid, või ADIDAS,NIKE jalatseid või ADIDAS, NIKE dresse, olen 100% kindel et neil on MADE IN MALAYSIA, CHINA, TAIWAN. On´s need siis kehvad. Olen täiseti kindel, et ka POLARIS, YAMAHA,SUZU,KAWA lasevad allhankena nii mitmedki jupid teha seal kus neile odavam.
Teen sellise järelduse, kuna autotööstuses toimib see juba kümneid aastaid.
can am ja honda oma nii öelda visco lockiga pane need **** sisse koos järelkäruga ja siis pane difrilukuga yamu näiteks kõrvale. Vot siis saad aru mis on vahet difrilukul ja viscolockil. Viscolock ei aita sind kindlasti kui tööd pead tegema halbades tingimustes. Can am on hea ainult krossirajal sest võimusus ja kiirendus teeb teistele tuule alla.
suzumees mar lugesin sinu arvamust (mingil yamumehel nii hästi pole läinud. osta Suzuki....Irw.:-) )
kui seletad palun ära miks on minu grizli 08 ja r1 08 halvemad mis tahes suzukist siis söön oma kiivri ära;D
grizli on läbi aegade üks kehvemini juhitavaid atv millega ma sõitnud olen.Ma isegi ei oska öelda millest see tuleb,kas vedrustis või veel midagi muud ei tea.Muidu pole grizlile midagi ette heita.Kawa laguneb suht kergesti aga muidu hea pill,suzu mootor võiks olla jõulisem,can ja polaris on rikaste sõidulõbu,polaris on hea läbivusega aga midagi mind seal häirib,kas see pikk käigukang või ereliuka lenks ei teagi.can on ka hea aga ennem sõituminekut vaja teatud raamitööd/tugevdused ära teha.Hondat pole proovinud ei oska midagi arvata,cym pole ka veel proovinud.Hiinakad-on ka neil oma plussid ja miinused mida ma siin teemas puudutama ei hakka,sest jutt juba niigi pikaks veninud.
Tõsiselt ajab närvi, mingid 10 aastased tattikad kes ei oska isegi kirjutada laimavad siin, ATV-st teavad nad sama palju kui koer astronoomiast ehk mitte *****gi. Heal juhul on mingi isa ATVl taga olnud ja see ongi kahjuks kõik.
Tõsiselt närvi ajab juba - EI TÖÖTA VELTMOTORCENTERIS EGA POLE KUNAGI SELLEGA KOKKUPUUTUNUD
Vaevalt see ATV nüüd nii palju laguneb, lisaks sellele on garantii seega isegi kui midagi juhtub vahetatakse see välja (muidugi kui sa ise haamriga ei peksa mingit juppi sealt lahti)
siiani pole hätta jäänud ja sõbrad on ka proovinud ning kiitnud. Kõik oleneb mida ja kus sõita kavatsed. Vaevalt sa 80% sõidust muda sees veedad. nii ongi, et selle raha eest on ta märkimisväärselt võimas ja hea pööramisega, keskmisest jäigem ja pidurid on muidugi väga head. Ainuke , mille kalla viriseda on liiga kerge ja ülejuhitav rool. Aga seda pidavat reguleerida saama kokku-lahku jooksuga.
Nonii ATV mehed. Antud teema on jupp aega puutumata. Ise olen ATV teemadel väga võhik ning kokkupuude nendega puudub. Nüüd aga on tekkinud huvi ja ostusoov. Kasutus eesmärgiks on esialgu lihtsalt funni pärast vahel metsas mütata, jahil käia, talvel vb ka jäärada sõita ja niisama seigelda. Võistelda ei ole plaanis. Võib olla leidub mehi, kes foorumis ka hüva nõu jagama on lahked.
On juba aegu möödas, kas on atv SYM 600 kasutajaid siin liikvel? Kuidas on lood vastupidavusega? Kas lülitid kardavad vett ning on kas tõesti see tehnika naa kehv nagu mõni siin foorumis väidab? See on muidugi suur miinus,et sel puudub ees difrilukk.
Tahaks ju võimalikult odavalt võimalikult head aparaati - on seda palju tahetud? Mingit v6rri nagu ka ei taha, võimsust võiks ikka ka tiba olla,et liiga ruttu igavaks ei muutuks. CF500 ka mingi odavam variant veel, a see tundub tiba lahja olema.
Ja kuidas õigustavad ära end kasutatud pillid?
Endal kasutatud atv ostu väga usku ei ole. eks nad vile ja vatti saavad. ei tahaks ainult remondirõõmu näha. Aga vb leidub mõni, kes võtaks vaevaks kommenteerima järgnevaid pille:
Ja kui palju peaks ATV-l olema läbisõit, et saaks öelda,et seda on juba palju ning see on amortiseerunud( muidugi kõik oleneb kasutusvaldkonnast ning hooldusest). Kas 5000 km on palju?
can am id on vist erilised loomad?
SYM on 2009 Eesti karikavõitja. See ütleb paljugi. Mine velti ja sulle antakse proovisõiduks sõita. Võta näd. vahetuseks, saad õige pildid.
Kawadel mootorihädad. SUzu ok, Polaris raske. SYM kerge. Yamu kallis.
kuni 700-ste karikas ei ole võidetud tava Sym'iga. Nagu ka velti esindaja räägib, ainsana Sym peab käima lisatankimas. Sirgel sõidab "ära tehtud" Sym võrdväärselt 650-se can-amiga. Mootorist on võimalik saada kw juurde palju. Lisaõhk, rikkam segu, väljalase, nukkvõll, nukkvõllist tulenevalt süüde jne jne. Ei ole loomulik, et 600-ne mootor saab võtta oluliselt rohkem kütust kui 800-ne, et käia lisatankimas.
Müüja võiks pakkuda tavaSymi ja äratehtud Symi. Tavakasutajale polegi äratehtud symi vaja, aga ei ole mõtet ennast ehtida sulgedega, mis pole sinna kasvanud külge. Ka CF'i võib "püsti ajada".
Huvitavalt palju kibestunud, pahaseid ja ebaadekvaatseid postitusi võib siit leida.
Pean siiski üle täpsustama paar asja, kuna mõni mees on üritanud "loogiliselt" mõelda, oletada ja teistelegi oma järeldusi jagada...
Tõepoolest, vastab tõele, et SYM ATV, millega võistlemas oleme käinud kestvuskrossidel, on tuunitud...nimelt, vahetasime gaasihoova rullgaasi vastu, paigaldasime põhjaplaadi ja laiema offsetiga veljed, et pill paremini juhitav oleks ning kurvides kummuli ei käiks. Põhimõtteliselt sellega asi piirdubki. Kui härra Mull-mull-mull oleks meie võistlusmasinat ise kunagi oma silmaga lähedalt näinud, siis ta ei spekuleeriks foorumis väljalasete, nukkvõlli ja lisaõhu teemal. Igaüks võib võistlustel ümber masina käia ja näha, et sellel on küljes originaal väljalaskesüsteem (summuti). Kas tõesti arvate, et on mõttekas väljalaset muuta, kui selle ots samaks jätta, kust heitgaasid niikuinii välja ei pääse? Huumorivennad :D Lisatankimist mainisin vaid ühe võistluse puhul ja see toimus, sest me polnud kindlad, kas jõuab lõpuni kütusega või mitte...hea koht oli mängus, polnud mõtet riskida. Kas härra Mull-mull-mull teab muidu, et SYM-il on peaaegu poole väiksem kütusepaak, kui teistel...nimelt 12l. See tõestab just, et pill on väga ökonoomne, sest 1,5 tundi põhjagaasiga rasketes tingimustes sõita selliste masinate kõrval, millel on 8l rohkem kütust paagis, näitab ikka taset. Peale selle ühe võistluse me ei ole vahetankimist teinud, sest jõudsime arusaamisele, et asi toimib ka ilma ;) Väga kift muidugi, et SYM ATV kõneainet tekitab ja et seda CanAmiga võrreldakse. See kinnitas ainult veelkord fakti, et tehasevariandis SYM on võimekas ja ei jää teistele alla :) Suur tänu selle eest! ;)
Minu isiklik arvamus oleks, et kui mõni inimene soovib oma ülimalt negatiivset hoiakut väljendada, mis võib mõne ettevõtte või brändi mainet kahjustada ja inimestes umbusaldust tekitada, peaks tal eelnevalt kindlasti mingisugune isiklik kokkupuude olema antud teemaga. Taoliste kommentaaride levitamiseks ja inimeste arvamuste kujundamiseks ei piisa sellest, kui olla vaid kuskilt kuulnud asjast või kaugelt näinud. Samuti ei ole mõtet oletustele tugineda. Meie räägime ju faktidest, mitte ei aja niisama mulli. Minu mäletamist mööda kuulus klatšijuttude levitamine tüdrukute pärusmaale. Kui õige, armsad foorumikasutajad, püüaks säilitada mehelikku hoiakut ja väärikust. Pole midagi teha, kui mõni asi tekitab põhjendamatut vastumeelsust, aga et see ei väljuks soliidsuse piiridest ja kellelegi kahju ei teeks, saab igaüks ennast niipalju kontrollida, et ei võta sõna teemade koha pealt, millega endal reaalset kokkupuudet pole olnud.
Ma väga vabandan, kui minu kommentaar kedagi solvas või riivas! Kõik pahameeleavaldused ja muu taolise võite otse minu e-mailile saata. Hea meelega tegelen sellega, või kui väga hullusti on, siis püüan lohutada! ;)
Mingi pilt on nüüd juba tekkinud. Ostu plaan oli juba teostamise äärel, aga masu aeg j6udis lõpuks ka minuni ning ost jääb praegu katki. Eks näis mis tulevik toob.
Tere. Olen omanik Sym 600 juba aastast 2009. Väga hea atv ja vastupidav. Masinaga teen tööd metsas, taga käru, millega vean metsast puid(palke) välja. Koormad on rasked, 1 tonn ja rohkem. Nelikvedu toimib ideaalselt, aeglusti sisse ja läheb koos haagisega läbi pori ja kraavide ilusti. Talvel sai läbi lumiste teede sõiduautosid pukseeritud. Katki läheb kõik kui lõhkuda. Selle raha eest on Sym hea masin. Talvel läheb ilusti käima ka -30 kraadiga. Miinuseks leian, et võiks olla roolivõim, metsas veidi raske, aga harjub ära.
Käin sellega ka linnas sõitmas, väga hea Atv see SYM.