ei soovita kuna mul omal on ta olnud ligikaudu seitse kuud.selle seitma kuu jooksul olen ise temaga sõita saanud võib olla paar kuud,sest elektri süsteem ja käigukast on suhteliselt nii võrd nõrgad,et käigukast läks sõna otseses mõttes pooleks,ja spidomeeter andis otsad juba esimesel nädalal ja kui hakata liitma neid remonte mida olen pidanud maksma siis käigu kast 8000, spidomeeter 3000,juhtmestik 2700,plus tava hooldused. Ja kurb on minu jaoks eriti see et ostsin selle atv 50 000eek ja nüüd on juba hind 33000eek muidugi ja ma ise nüüd kus atv on korras müün ma ise seda 25000 ja ma tean et ta on korras samas on näide minu naabri mees kes ostis sama asja samal ajal koos minuga ja ta pole seda siiani korda saanud ,ja temal on samad vead.Aga samas eks igaüks ise teab mida ostab ja mis raha eest.
sul vist ei jopanud siis eriti. mul tuttaval ka mingi aasta aega olnud see ning jah,vahekast läx samuti lõpuks katki kuid suht omal süül kuna nii ta ise kui sõbrad lõhkusid seda päris korralikult. rohkem pole vigasi esinenudki. muide kust sa selle vahekasti küll ostsid-tema oma maksis ainult 4200
tahaks ka teada kust neid varu osi saada mul omal 300cc pioneer ja oleks vaja esisilla reduktorit.ülejäänud asjad nagu kõik toimivad ja pole nagu kurta midagi 1.5 aastat sellist nalja temaga tehtud metsast puid välja tirinud ja niisama mudaaugus mölland aga siis üks kord sai sileda põllupeal esisild otsa.