Rollerid

baotian või freedo vms ei toimi.....

ally1987
22:26 04.04.2009
tere äkki saaks keegi aidata?? on roller mille markigi eriti ei ta kui siis piltide järgi... aga mure selles et ei käivitu.. vahetasin selle suure õhufiltri väikse sellise lühikese filtri vastu. sisselaske kollektori tihendasin korralikult ära. karpa paistab enamvähem norm. pena kraani vahetasin ära. nigu ei saaks kütet kätte kuigi algul töötas siis vahetasin küünla ära aga see läks läbi ja panin vana küünla tagasi mis ka toimis tglt. läks käima aga tuure yles ei võta. timmmisin segukruvi ei midagi aina hullemaks ja lõpuks nigu enam yldse ei taha käima jääda. panen starterit ja kolm sek töötab. ja nigu alguses tagasi et ei tõsta tuure ja sureb aina välja. äkki vahetaks karpa välja??? v äkki elektriline klapiavaja pees. tegemist siis 4 taktilisega.
karpat ple vaja
15:32 06.04.2009
ära kohe ,kmarpa syyks aja,mina arvan et asi on küljejala lülitis,selle võid sealt pikalt saata
ally1987
16:42 06.04.2009
mis asi see külje jalg on siis...??? kas see on karpa kyljes või mis moodi?
ally1987
16:44 06.04.2009
ole hea seleta siis saab proovida... eemaldan siis proovi mõttes aga olen siiski kindel et terve karpa tahab vahetust:S
mauiwauie
12:33 07.04.2009
küljejala alla mõtleb ta et see on see mille peale rollu toetab,a kohe kindlasti ei ole selle viga kuna ta siis ei läheks üldse käima.
ally1987
17:00 07.04.2009
ma ei saa nüüd ästi aru... kas külje jalal on mingi lüliti? mul läheb ta igatpidi käima olenemata kas jalg on all või üleval:S
mauiwaui
21:26 10.04.2009
freedo 5 on tugijalal lüliti mis katkestab vooluringi,salalukk v midagi, kui jalg on all siis käima ei lähe .
Mr. T
20:47 28.12.2010
Ta ujutab sul lihtsalt üle. või ei saa kütet kätte. Vaata, kas karburaatori nõelal on stop*****ib olemas. Kui paned käima siis pumpa gaasiga. Kui nii töötab, siis on karburaatori nõel all asendis ja ei lase kütet peale. Ilmselt panid peale koonusfiltri. tegelikult ei anna see mootorile suurt midagi juurde. pigem läheb sealt tolm jms sisse ning lõhub mootorit. Võid proovida veel küttesegu reguleerida muidugi. Seda "elektrilist klapiavajat" saab ka reguleerida muuseas. Võtad lahti ja siis keerad nõela väljapoole või sisse poole. Ehk on sul liiga sisse keeratud? tasub vaadata.
hlm
01:12 29.12.2010
Kas sa viimane postitaja veel vanemat teemat ei leidnud? Usud, et teemapüstitaja ootab siia ikka veel kannatlikult soovitusi-õpetusi?