seal üleval on muidu selline asi nigu avaleht, sealt vajutad edasi foorum, siis tuleb rollerid ja teemaks oli siis karburaatorid:) et siin ei ole vaja gazi ja truzba omasid:) aga kui sul on pakkuda rollerile siis sry ma ei maininud marki jh:D peaks olema see baotion v siis freedo1 ei ole kindel, teatud põhjustel:=
Saime juba aru, mis on "teatud põhjustel". Küsimus : ega sa ometi linnaliikluses ei liikle? Ei tahaks küll sellise "teatud põhjustel" tegelasega teatud põhjustel kohtuda!
kas ma pean hakkama siis seletama kuidas sain oma rolleri ja mille vastu vahetasin ja nii edasi?:D sain vana tuttava käest ja oli hakand teda korda tegema ja käis ka värvimises. enne talve jäi seisma ja nüüd elab ka soomes veel ja käib eesti vahet. kasvas sellest välja ka juba ja tahab autojuhi lube teha. selle rolleriga oleme sõitnud ka 2 aastat tagasi. aind pabereid ei ole ja ta ei te kuhu on jäänd nigu aru saad siis need noored ei hooli eriti oma asjadest vaid saaks aind juba sanga. otsisin ise pildi järgi et mis mark võiks olla jne :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D said nüüd rahulduse kätte ma loodan:D:D:D:D:D:D