Vaata Motodepoo.Oleneb kõik ju sellest kui pikki otsi sa sõita tahad jne. a kindlasti mitte mingi täielik sport mudel sest nendega ikka eesti teedel väga ebamugav.Võibolla mingi Kawa mudel
MIks sa arvad, et bike just sinu jaoks õige?
Ōled sa kunagi üldse sõitnud mootorrattaga ?
Kui võimast ratast sa otsid 125 ?
P.S tavaliselt sellised tõsised "inimesed" ei tee selliseid teemasi(vähemalt tekst on konkreetsem). Vaata ikka midagi välja ja siis võid nõu küsida. Ntx tahad 125, kumba võtta NSRi või RSi ja siis küisid + ja - jne
peace
Vaata KB suzuki GSX-R 750 w 93 aasta. kameeleon värv 95 kw tipp kiirus 285 km/h. Vinge ratas ainult 60000. Nägin seda ka Tartus Night Race`il sai seal finaali kus pani uute ja tuunitud R1 ja R6-ga
võidu. Välimuse poolest ainulaadne. Tibide magnet. Kui jõuaks ostaks endalegi.
Tean seda suzukit. Omanik on sellesse oma 100000 investeerinud.
Ainuüksi värvi kilo maksis 12k ja koos värvimisega läks 22k.
Tüüp pani sport väljalaske 12k ja dynoyet düüsid 5,5k + k&n filter
1,5k. Tegi seda nagu eluks ajaks endale. Mõtle millise kahjumiga maha müüb.
See Suzu on vingelt hea ratas. Olen sõita saanud. Omanik ise on jummala segane tüüp. Nii kui kiivri pähe tõmbab on mõistus kadunud.
Tüüp annab pidevalt maanteel 250 km/h-ga minna. Päris mitu kilo pollaritele maksnud. Mitu korda on on ennast täpiks sõitnud (st.
eest ära kimanud) Tüübil on vist praegu hullult pappi vaja sellepärast müübki.
No kas on siin keegi hea inimene ja ütleb mulle, millise tsikli ma saan ca. 20 000.- ga. Mis aasta, kubatuur jne. Ise vaatan, et sellise hinnaga peale "pesulaudade" (rollerite) muud ei saagi.
Osta minult ära sihuke riist nagu Suzuki gs500e(läbisõit oli midagi 18000km), musta värvi ja hind 30000,-. Võiksid maksta 20000.- ja 10000 hiljem 3-4 kuuga.
nii seltsimehed ka mul on tsiklit nüüd vaja ja üldiselt võiks osta mingi 50000.-eek -i ümber,rohkem eriti ei tahaks maksta kui muidugi asi seda eriti väärt pole.ja rääkisite siin enne sellest baigist 60000.- kes seda müüb ja kus näha saab??? aga muidu võiksite pakkuda midagi ma arvan et alates 600cc ja räiget spordikat ei tahagi,sest harva ka kruusateel vaja lasta äkki hoopis enduuro või shopper kurat ma ka ei tea saatke pilte ja hindu arvan et lähipäevadel midagi vaja ligi rebida.....
Ajame sama teemat edasi- ütleme nii, et olen tsikli teemal täiesti roheline (autoga sõitnud 9 aastat, sh. rekka). Küsimus siis selline, et kui võimsast võiks ma pihta hakata (tahaks nagu bike'i moodi asja). 20kw?30kw?40kw?50kw? Anything...?