Rollerid

delta mootori forsseerimine

renx77
21:56 20.04.2009
on ideid kuda mootoriminekut paremaks saaks.mopeed nagu uus.
re
01:31 07.06.2009
kuule lihvi vänt siledaks.silindri avad siledaks ja süüde puhasta ära ja viska juhtmed valepidi siduril tõmpa poltidega kinni muidu akkab libisema ja siis sidur ei lahuta enam ku poldiga kimmi tõmbad ja selle ütlen ära väga kauaks ei ole seda pilli siis. siis tunned ikka tõmmet. 80 kh karanteeritud
pole oluline
16:52 08.06.2009
lihvi silindri aknaid suuremaks ülespoole mingi pool cm, siis pane mingi teie karpa, mingi uuema riistapuu oma, näiteks pocketbike oma. 95 asemel kasuta 98. mis oleks veel väga huvitav aretada 2 taktilise rolleri sport sumpa sellele:D ma ei teaks, et keegi seda ennem teinud oleks, kuid ma usun et tulemus oleks päris hea. võib veel kolbi kergendada alt äärest, käia servi maha nii palju kui julged, ningi kindalti veel pane 3-s kolvirõngas, see annab tohutult jõudu juurde. ooda ja üks asi veel mida tehaks... aa silindrikaanelt alt käiata maha mingi 1mm, aga sellega tekib see oht, et küünal võib vastu kolbi käima hakata, selleks tuleks ka küünlale panna 1mm paksune seib juurde. anna siis teada kuyidas forssimine edeneb, ja kui midagi arusaamatuks jäi kirjuta siiasamma teemasse.
........
17:07 08.06.2009
3rõngal pole pole eriti mõtet kui jõudu taga ei aja,kui tahad kiirust juurde jäta kolb 1 rõngaga,käimasaamine läheb raskemaks aga kiirust tuleb tublisti juurde..aitab tegelikult isegi see kui paned vähe kangema karbussi ja korraliku õhu pealevooli..väike K&N filter sobib selleks hästi.. üldjuhul on mopet lihtne edasi aidata ja tavalise punnvõrri saab kiiremini liikuma kui mõne delta vms. enda kogemustest on kätte saadud ca. 80km/h...kuigi targad teavad rääkida et võrrist võib isegi kuni 100+ km/h välja venitada.
pole oluline
22:02 08.06.2009
jaa, ma olen ka kuulnud seda 100km/h teemat. see võrr vist asus saaremaal, ja sellel kasutati õhuvärskendajat nagu nitrot, selle abil see liikuski 100km/h ja veel nii mõnigi pisem modifikatsioon.
raul83
22:37 16.04.2010
Keevita sidur kinni. Ainult mitte v6lli kylge