Kas tasub osta uus Sanya nimeline roller(toodetud Hiinas) hinnaga 9900.- internetipoest? Milline päritolumaa oleks kõige parem rolleri ostmisel? Tänud!
Internetipood on väga laialivalguv teema, mis pood konkreetselt?
Isiklikult ei ostaks hiina rollerit internetipoest. Asi võib katki minna ja kes siis garantiiremonti teeb? Kas saadad kulleriga remonti ja siis ootad tagasi ja lõpuks suvi läbi, kuid sinul ikka rollut pole.
Kuigi ilmselt räägid e7 veebipoest ja selle omanike Kardo Grünthal ja Priit Möldre kohta ei tea midagi paha öelda.
Kas siin analooge mitte soodsamalt ei ole? http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri.php?a=109&j=26&a
mp;w2=50&ab=0&af=50&ag=1&ae=2&r=1
Ostsin selle eelmine aasta juulis, siiani täitsa hea. Küsisin hoolduse kohta ka see aasta, ütlesid, et motoboks kopli tn teeb. Kiirust tahaks rohkem aga siis tuleks juba suurem pill muretseda aga see kallim jälle. Ehk selle hinnag on rollerit küll, teised müüvad sama hinnaga väikeste ratastega.
Lihtsam viis info saamiseks on Motoboxist läbi käia, mehhaanikule sixpack viia ja uurida selle hiinlase kohta täpsemalt, et mis laguneb ja kui palju laguneb.
See kandevõime number on ilmselge liialdus. Üle 150-160kg lasti ei maksaks selle peale küll panna. Nad on kandevõime alla liitnud ka rolleri enda massi. Mootor tegelikult suht pommikindel. Tuleb ikka ise ka hoolas olla ja hooldustega mitte koonerdada. Plastid on neil hiinlastel kõikidel hirmus rabedad ja kergema kukkumisegi korral on pilbasteks või purunevad kinnitused. Kruvid-poldid viletsast terasest ja ülekeeramisoht pingutades on kiire tulema. Mootoridetaile eestis saada lademes.
Pärnus kasutab üks rendi firma neid vist, eelmine suvi nägin mingid paksud soomlased piinasid neid rollusid:) liikusid küll ja ei olnud nagu häda midagi, aga täpsemalt ei tea.
Ma saan ka aru, et see on täismassi kandevõime, et tegelikult on kuskil 150 kg ehk 2 meest. Ma olen siin sõbraga sõitnud küll ja minu meelest on nagu hea. selline asi ka, et kohe ei hakka paugutama tahab ca 100 või natuke rohkem sisse sõita ja siis kaovad piirajad ära.Minu jaoks oli oluline hind ja kvaliteet. Olen rahul, soovitan ka. H
Tegelikult on ametlikult tehase poolt neile sissesõidupiiranguks pandud 1000km. Alles siis hakka peenestama. Ja hiinaka puhul soovitan sissesõit korralikult ära teha. Ennegi nähtud neid ohmoone, kes poest valjavurades kohe piibu põhja keeravad ja siis pärast halavad **** kvaliteedi üle, kui midagi laiali jookseb. Mõistusega tuleb ikka asja võtta.
Osad müügi/remondikohad võtavad ka 1000km hoolduses siis piirajad omaniku soovil maha ilma, et garantii katkeks. Ise lasin nii teha.
Neil hiina neljataktilistel piirajatega kiirus spidosse(see ei ole tõene, sest valetavad usinalt) mingi 55km/h. Ilma piirajata võib spido näidata isegi üle 70km/h. Oleneb väga palju sõitja kaalust ja tuule suunast. Ega mingit ülijõudu ja dünaamikat ju mingist 2,2kw mootorist oodata ei maksa. Ise sõitsin spidosse 80km/h aga GPS näitas 72km/h.
Eip, minu arvates ikka suuremat sorti. Olen teda natuke vaadanud lähemalt, jep selline suurem. Küll ei saa aru, mis teeb teda kahekohaliseks. No iste on natuke suurem ja kõik.
On ka suuremaid 50-kuubikulisi.