kui hind on kõige tähtsam siis vaata vähemalt mõni firma ratas ,siis kahetaktiline .muidu läheb sul sõidu isu sama kiirelt ja tervisele ja närvidele ka parem
Mul endal on pakkuda woshod 175 krossikas
mis on kohaltatud v2iksemale inimesele, sadul alla toodud aga põhi kõrge. suur väntv6ll ( ehk nagu traieli sikkel rohkem).
amordid head cz 450 cc
raam ise tehtud.
paugupill ei ole ( vene tehnika ) AGA TÖÖTAB !
Tere mul tegelikult on juba krossikas aga on juba aeg kui ma küsin abi selline probleem et 110cc TMS jalgstarteriga aga jalg starter ei lähe nagu põhja välja ma tahaksin teada kas kellelgi on kunagi olnud selline probleem. kokkuvõttes on mul vaja abi.
tere põõrdun teie poole palvega et sooviks osta endale 125 cc krossikat kuskil alates 8 tuhandest kuni 10 tuhande ringis et kui on kellegi midagi pakuda siis võite pakumisi teha maili poskasti [email protected]
taheks ka endale 110 või125 kupast krossikat aga vahetuseks oleks playstation 3. 3 mängu(colin mcrae dirt ,motors storm ja fifa 10.tegemist on yhe pultidga.kõik vajalikud juhtmed kaasa.80gb.pakun veel kuni tonni juurde kui toote tartumaale kambja v. pangodisse