Kui tõenöoline on vahele jäämine lubadeta sõidu ee
Jayat
17:04 05.02.2010
Kuna mul on b-kat load alla kahe aasta olnud, ei saa ma veel taotleda a-kat piiramatuid lube. Seega mõtlesin soetada ratta juba ette ära. Arvatavasti siis 600cc-ne.
Kui sellega vahel tiirutamas käia kui tõenoline on, et politsei mind rajalt maha võtab? Kui tihti teid kontrollitakse?
Aga kui ostan bike näiteks vanaema nimele (et kindlustusele kuluvat raha kokku hoida). Kas siis võtavad ka nr, järgi. Praegu kasutan autot mis samal eesmärgil vanaema nimel ja pole 6 aasta jooksul kordagi rajalt maha võetud.
võin öelda, et iga kevade käib linnades kontroll ja kontrolli põhjus on ilmselt leida A1 omavaid mootorattureid lubatust võimsamal masinal, sina aga jääd vahele kui lubadeta juht
Raske õelda tõenäosust. Ma sain alles augusti alguses eelmine aasta load, kontrolliti 1x ja see oli ka kiiruse ületamise eest, niisama pole nokitud. Nagu eespool mainiti, et kui ratas sinu nimel, siis nad näevad registrist kohe ära ja igaksjuhuks kindlasti peatavad sind kinni.
Lisaks minu teada ei päästa see 2 aastat, kui sa pole 21 täis. Enne 21 eluaastat ei saa piiramatut luba taodelda (ma muidugi ei tea kui vana sa oled).