Selline mure, et mul on TMS Offroad 50cm ja juba ostest peale ei taha järsu gaasi andmise peale põõrdesse minna vaid sureb välja. Sõidu pealt nagu sellist probleemi ei ole kui on põõrded kõrged aga just madalatelt tuuritedelt järsku kiirendades sureb välja. Ainult mõõdukal keeramisel lähevad tuurid üles. Sama pull ka vabakäigul. Ma ei ole aru saanud kas tal peabki selline probla olema või on mingi piiraja või veel mingi kahtlane asi sees.
Kui juba ostes see jama, siis miks ei pöördu garantiihoolduse poole? Eeldan, et ostsid ikka uue?
Ise pakuks, et karburaatori kiirenduspump ei tööta või ei tööta korralikult.
Vat jään vastuse võlgu,kuidas sul see süsteem on.vanadel karbussiga masinatel käi sikka mehaaniliselt,karbussi sees on eraldi reserv kütte jaoks,järsult gaasi andes lükkab ühe kuulikese eest ja pritsib lisakütust peale.Nii oli vähemalt autodel,kuidas sul,seda ei oska öelda.Karbussis on ka düüs(id) mis võivad umbes olla....
Kordan, mine garantiise. Kui ise seal midagi aretama hakkad, siis hiljem pead iga liigutuse eest pappi kõhima garantiiaja lõpuni.
Selline uimamine ei ole normaalne. Järsult gaasi keerates PEAB koheselt pöördeid tõstma.
See on selle karburaatori kiirenduspump. Mehhaniline. http://www.discountscooterparts.com/139QMB_carb/448.jpg
Kuidas töötab näed, kui keerad gaasirutskat ja vaatad samas seda pumpa karburaatori küljes. Üks plekkdetail nimelt vajutab siis selle pumba varda allapoole, mis omakorda pumpab karburaatoris lisabensiini peale. Pumbal võib olla membraan sees vigane. Hiina tehnika puhul on igasugu tootmisvead tavalised. Lase hooldemeestel asi korda teha. http://www.discountscooterparts.com/139QMB_carb/448.jpg
aga sellel ei tohiks olla mingit pumpa seal sees. aga ega kellelgil selle karpa läbilõiget ei ole mul on tekkinud selline küsimus et seal sees ujuki juures on kaks tüüsi üks on nagu ikka peab olema aga teine tuleb välja õhufiltri poolsesse otsa ja mille tööpõhimõttest ei saa aru
Blin, ma eeldasin, et sul on neljataktiline roller. Neil on kiirenduspumpadega karburaatorid peal(50cm3).
Sellel sinu omal ei ole mingit kiirenduspumpa. Reeglina on düüsisisd kaks. Peadüüs(Main jet) ja tühikäigudüüs(Idle jet).