miks mitte?
aga rollereid ju arkis ei registreerita veel?
pm võid kirjutada puhtale paberile ka et ostja see ja see ostab ja müüja see ja see müüb rolleri mudeli see ja see , keretähisega((mingi keretähis peab ikka olema) vot sellise hinnaga või nimetatud tingimustel ja ongi leping.
kas rollerit niimoodi ei õnnestu müüa,et kohtud ostjaga,temale meeldivad nii roller kui hind,ta annab sulle raha,sina talle rolleri(süütevõtmed) ja lähete rahulikult lahku? või on targem siiski notari juurde minna?
ostu-müügi lepingu võid ju ikka ära täita, nii öelda igaks juhuks, las olla seljatagune kaitstud. Muidu samal päeval kirjutab endine omanik politseisse avalduse rolleri varastamise kohta. Aga Vin number või tehasetähis on kõikidel rolleritel täitsa olemas.
Tervist mul selline rumal küsimus et kui ostan omale auto ja vormistan ostu-müügilepingu siis sinna pannakse ju minu andmed
aga kui ma tahan arkis registerimisel panna teise inimese auto omanikuks kas selleks pean lepingusse kohe teise inimese nime panema või kuidas se asi käib.
Tanel
arkis on mingid need sinised blanketid olemas mille täidab auto ostja....sama lehe peal all on lahtrid kuhu kirja panna kasutajad aga jah arvan et kui kirjutad selle sinise blanketi teise inimese nime peale siis ma küll ei tea jah......helista ja küsi, küsija suu pihta ei lööda
Kas tuleb müüjalt mingit tüübivastavuse dokumenti ka küsida ja kuidas see välja näeb? Ja kas saab rollerit enne ostu vormistamist ka proovida või mitte? Ja kas tuleb enda bensiiniga ostma tulla, et temaga poest ära sõita?
Kas keegi on tellinud rollerit ka e-poe kataloogi kaudu? Saadavad transpordiga koju ja proovida seega ei saa? Ja maksad kauba saamisel?
Tüübivastavuse dokumenti küsi jah, alates 2004 aastakäiguga rollerite registreerimisel nad seda ARK-is küsivad. Sõita nad sul eriti ei taha enne ostu lasta, küll aga saad peal aeleda küll. Bensiin võiks omal igaksjuhuks kaasas olla küll. Enda rollut ostes oli küll ka paak täis pandud, kuidas kunagi.
Tean ühte, kes ostis sealt posti teel rolleri, sellise: http://www.e7.ee/ tuli kastis koju, esiratas ja porikas tuli ise alla panna, bensiin sisse ja tuld. Küll on aga nende postimüügi asjadega selline vilets asi, et garaniiremonti ei pruugi sul kuskile eriti minna olla. Postiga ju garantiisse tagasi ei saada:) Aga nii odava rolleri puhul savi kah. Kui käed küljes, siis saad iga murega ka ise hakkama. Juppegi eestis lademes kohapeal neile.