vaja oleks saada k2ima roller
hiinakas muidugi seisnud talvel ja kui proovima hakkasin ei k2ivitu bents on olemas kyynal uus karpa puhastatud .
milles viga
t2nan
Alusta elementaarsest. Kas säde üldse on? Kui on, siis kas peksab niiöelda küünla märjaks? Kui säde olemas ja peksab küünla märjaks, siis soovitan sul karburaator vanast bensiinist tühjaks puhuda ja ka paaki vala uus ja värske bensiin sisse.
Kas käivitad elektristarterit kasutades või jalgstarterit? Esimese puhul on selle hiinaka puhul väga oluline aku seisukord. Talvega võib aku päris ära "väsida" ja särtsu järkub ainult starteri ja mootori pöörlema ajamisele, mitte aga vajalikuks sädemeks. Igati korras mootor peab ka käivituma jalgstarterist nii külmalt kui ka soojalt.
aku on ok
ja s2de on olemas kyynla vahetamisel ei ole kasu
aga kui silindripeasse bentsu panin siis korra lubas
kas voib olla et sisselakseklapp on kinni
Kinniasendisse ei saa sisselaskeklapp kohe kindlasti jääda, sest nukvõll käib ringi ja nookur surub klapi niivõinaa lahti.
Tundub, et lihtsalt ei jõua küttesegu mootorisse. Karburaatorisse üldse bensiin jõuab?
Millisest tihendist on jutt?. Karburaatoril ju ujukikambritihend. Kui see tiba lekib, siis see käivitamist ei tohiks küll takistada. Vaakummembraani kaane tihend peab ka korras olema. Sisselaskekollektor järsku repetanud ja sealt tõmbab lisaõhku peale.
Kas enne pikemalt seismajätmist töötas ja käivutus probleemideta.
jh ennem seda oli paugupill
jalgstarterist l2ks kohe k2ima ja muidu ka
ma juba 2 n2dalat vaevan pead
eelmine kord oli membraani tihend l2bi ma ei tea kas j2lle viga selles voi ei
ujukikambri tihendist
Kontrolli membraan ära.Kui korras siis õhufilter maha, käsi karbussi ette ja anna starterit või vänta.Tulemuseks on õhuvoolu peatamine ja ainult bensiini pealetõmbamine.Kätt hoia ees niikaua kui lubama hakkab.Katsetatud asi, ärge hakake targutama.
tere t2nud sulle mees
mul oli terve toitesysteem t2is l2ga ja vaigutaolist manti
pesin paagi puhtaks ja filtrite vahetus ja masin nagu uus
t2nud veel kord
tere jama on sellega et rollerile gaasi andes on ok
maha lasta ja uuesti j2rsku anda siis tuleb suur must tahma kogu
aga j2rsku andes puterdab mootor korra
tere jama on sellega et rollerile gaasi andes on ok
maha lasta ja uuesti j2rsku anda siis tuleb suur must tahma kogu
aga j2rsku andes puterdab mootor korra