Mure kiivriga.
Ma soovin teada saada kas kusagil on võimalus tehakse uusi kiivri klaase.
Et minu kiivri klaas on üsna nadi.
Et soovin abi saada.
Ja mis on tellimis hind ja kus tehakse.
Oleks hea kui keegi vastab siis.
Kas tõesti on eestis olemas kiivripoode? Minuteada mitte. Ja kohe kindlasti ei leia poodidest, kus ka motokiivreid müüakse visiire kõikvõimalikele kiiviritele.
Kui paneksid siia ka täpse kiivri tootja ja mudelinimetuse suudetakse sind ehk ka rohkem aidata.
Neil võib ju seal riiulis olla kümnete kaupa neid kiivreid, kuid reaalis on enamasti vaid kahe-kolme tootja mudelid. Isegi sama tootja erinevate mudelite visiirid ei ole alati omavahel vahetatavad. Isegi samade mudelite erinevate aastakäikude visiirid ei pruugi identsed olla (oma kogemus).
Nii, et otsi üles vastava kiivri müügiga tegelev pood ja küsi sealt või otsi netist: http://www.louis.de/ Nende Automaailmas müüdavate rollerikiivrite juures kehtib küll põhimõte, et parem uus osta, kui vanu lappida.
to vx- natuke vaidleks sulle vastu, mis puudutab Automaailmas müüdavaid kiivreid. Jah, sealmüüdavate V-Can kiivrite kohta võib küll öelda, et katkise visiiri pärast mõtekam juba uus osta, kuid seda ei ütleks ma küll Airoh kiivrite kohta.
<< hlm (registreerimata)
Rollerid » Mure kiivriga. » Re: Mure kiivriga.
to vx- natuke vaidleks sulle vastu, mis puudutab Automaailmas müüdavaid kiivreid. Jah, sealmüüdavate V-Can kiivrite kohta võib küll öelda, et katkise visiiri pärast mõtekam juba uus osta, kuid seda ei ütleks >>