Laenasin siis onult autot ja läksime kooli sellega. Sõber sõitis ja tal load olemas.Peale kooli läksime linna sõpru ära viima ja mina sõitsin, endal lube ei ole. Ja parklas kriimustasin ühe auto ära (parem stange nurk, üks väike kriim). Sõber ütles et kaome siit, sõitsime vähe eemale, lasime sõbrad maha ja lubadega juht läks rooli. Sõber läks vaatama, polnud sellel autol midagi peale väikse kriimu. Aga üks mees nägi pealt ja kutsus politsei. Neile andis onu auto numbrimärgi andmed ja politsei tegi auto ''kahjustusest'' pildi. Kolm päeva hiljem helistati onule, tema ei teadnud asjast midagi ega ei märganud midagi oma autol, ütles politseile et autot juhtis minu sõber ja et tal load jne. Sõber tunnistas üles et mina sõitsin. Kui suur on karistusvõimalus ja kes karistada saaksid?
Onu vast saaks selle eest, kui pole teinud volitust andes auto sinu sõbra kasutada. Sõber selle eest, et andis juhtimise üle juhilubadeta isikule ja sina selle eest, et juhtisid mootorsõidukit ilma vastava kategooria juhilubadeta ning põhjustades avarii.
Karistusvõimalus on täiesti tõenäoline. Sina saad kõige rohkem. Kui ma ei eiksi, siis tõuseb ka sinu onu liikluskindlustuse riskikoefitsent, mis talle kindlasti mokkamõõda ei oleks. Kui muidugi kahjukannataja ja kahjutekitaja omavahel asja ilma kindlustusfirma sekkumiseta aetud ei saa.