Sõitsime mööda metsa sihti kolme atv-ga. Sõber ees, mina keskel ja teine sõber kolmandana. Jõudsime teele. Esimene sõber pööras teele ja jäi seisma. Mina sõitsin samuti teele temast mööda ja jäin ka 30 meetri pärast seisma ja äkki ragin, klirin.... See esimene sõitis mulle tagant selga. Kes meist süüdi?
suunda näitasid et teepervele seisma jääd, sul pidurituled toimisid, arkis arvel, pidurdasid põhjendamatult? Kuule, lihtsam on omavahel ära klaarida aga tegelt ikka süüdi see kes äkilise manöövri korral pikivahet ei hoia.
Meil oli sõpradega samasugune situatsioon, minule sõideti tagant sisse . Tegime omavahel kulud pooleks, oli kallis aga leidsime ,et mõlema poolne süü nii pikivahe hoidmisel kui ka pidurdamisel.
Mõistvat suhtumist, elu läheb edasi
oleneb kuidas kaubale saab, üldjuhul tagant sõitja, kuid eessõitja peaks ka arvestama, kas piduri, tagatuled põlevad, kui tolmune tee on või kui kaugele teepervest jäid...kokkuleppe küsimus
Kui liiklusõnnetuses ei saa asjaosalised omavahel asju klaaritud, siis tuleb kohale kutsuda politsei. Kui te pole kutsunud ja ikka veel sõdite omavahel siis teie endi süü. Nüüd tuleb asi omavahel ära klaarida. Eks ka näha, kui sõbrad on su sõbrad.