et siis mingi jama :D mhh ostsin uued kolvid ja rõngad :D
ja enam tööle ei lähe , lubab ja lubab aga korralikult tööle ei l2he.. Milles viga võib olla? vaatasin küünlaid säde on hea :) karburaator on ka ära puhastatud. Tänud
vahetasin ühe tihendi ära :) nii teen küünlad puhtaks panen peale ja annan vänta essa korraga l2heb kohe tööle ja töötab 2-4 sek ja siis sureb välja ja küünlad l2hvad väga m2rjaks. milles jama? saab liiga palju kütust peale? ja kas keegi oskab öelda palju need karburaatori segu kruvid või mis ned on, palju neid peaks umbes keerama ?
selline küsimus et kui käigukasti või kuidas seda õigemini nimetada :D see all kuhu õli käbi ehk mootor siis :D et kui sinna liiga palju õli panna kas ta siis segab tööle minemist? nt kui mul jawa on seisnud nii et õli on ära valgunud, siis ta l2heb matsust tööle aga kui ma olen juba natuke sõitnud ja siis proovin siis ta enam ei l2he :S ja kui j2lle ootan et õli ära valguks siis l2heb alles tööle
öli tuleb valada karterisse kuni kontrollkuvi august hakkab veidi välja immitsema. Käivitusvända pool on karterikaane alaosas sissekeeratud kruvi ja selle juures kiri "olej"
mul selline küssa veel et . mul ei lae akut :D ennast masin laeb ära tuled kõik põlevad aga aku täis ei l2he kui ta peal on :S aku 6v rohkem andmeid ei tea :D rolleril oli peal siis ta töötas ilusti panin jawale siis enam ei lae akut t2is
eks ikka peaks alustama pingeregulaatori kontrollist. Kui peal kontaktidega regulaator, siis peale käivitamist tõmbab kontaktid kokku kui regulaator korras, kui ei tõmba, siis tuleks kontrollida, kas geneks ja regulaatori vahel ühendus ikka on jne samm haaval see põhjus selgub.