Mootorratad

Honda NSR 125R proleemid

karts378
21:49 11.12.2010
Põhiprobleem on selles et ajab hullult palju valget suitsu välja aga kui mingi 50 sõita täiskaasiga siis kaob ära, aga mingi hetk jäävad tuurid paigale ja viskab hullu suitsu pahvaka ja siis kaob see suits ära.

Siis ei taha ta ültse käima minna, tavaliselt läks ta mul kohe kui ikka starterit andsid siis läks aga nüüd pean andma gaasi kõvasti ja starterit käiama umbes 15-20sek. mingi hetk hakkab lubama ja siis lõpuks läheb.

Ja siis see et kus võib leida tal piirajaid, olen vaatand silindri ja karpa vahele, seal ei ole . Oleks vaja nii täpset infot nende kohta kui vähegi võimalik kuna suht jama on sõita aind 1-4 käiguga, tal on 6 käiku ja kahe viimasega viib pöörded alla ja ei lähe edasi (küsin sellepärast et pole raha suurema ostmiseks ja olen näind et neid nsr-e on 22kw-iseid ka ja sinna poole ma püüdlengi.

Igasugune abi on teretulnud, olen juba lootust kaotamas et sellest masinast ei saagi asja.

Muudetud 11.12.10 21:49

ennopiirsalu
16:34 12.12.2010
Tere.
Kas ei ole kuuma saanud? Või läheb praegugi liiga kuumaks? Pea tihend võib läbi olla. Pea kõver, kui aga kuuma saanud, siis ka probleem kolvi ja rõngastega.
Enno
hlm
06:59 13.12.2010
See mootor on omadega "kohvi". Korras mootor veab ka piirajatega kuuenda käiguga täiesti viisakalt. Samas viitavad sümptomid veel lisaks jahutusvedelikku lekkele silindrisse.
karts378
20:28 13.12.2010
Üks asi on kindel et ta kuumaks mul ei lähe.