kas oskate aidada,nimelt vahetasin oma deltal kolvi rõngad ära ja panin ilusti kokku tagasi ja masin enam käima ei lähe,algul ikka ühe korra läks käima ja siis suri välja ja rohkem pole käima saanud,milles võib viga olla?
Kas keegi oskab pakkuda, mis mu deltal viga on? Mul läks siduritross sõidu ajal katki ja nüüd ostsin uue trossi ja panin peale ka ja pingutasin trossi nii pingule et siduriheebel tuleb lõppu täitsa raskelt ja rohkem ma seda trossi pealepingutada ei saa ja siis kui käigu sisse panen sureb välja nau siduritrossi poleks küljes üldse.
nüüd panin käima ja lükkasin jalaga hoogu sisse ja siis muljusin käigu sisse ja siis sain natuke sõita ja 2 käiguga kusagil 35-40km/h oli tunne nagu oleks käik väljas (neutraal asendis). Jätsin delta seisma ja proovisin panna esimest käiku ja teist aga mitte midagi, selline tunne nagu oleks sidur alla tõmmatud. Käima ei lähe ka sest käimalöömis vänt liigub nii kergelt, noh nagu sidurit hoiaks all ja kui panin käigu sisse (ükskõik kas esimese või teise) ja siis vänta liigutasin hakkas tagaratas örnalt ringi käima (nagu ikka kui sidurit all hoiad ja käik sees vänta ringi lükkad). Võtsin siduritrossi üldse küljest ära aga sama asi ikka. Kas keegi oskab öelda et mis seal katki läks? Palju see remont maksma minna võiks umbes?