Tere!
Kas keegi oskab õelda miks rolleril pole sädet ,alguse sai sellest et sai proovitud indikaatoriga asju et kas vool tuleb sinna kus vaja ja peale seda ei ole rolleril sädet :)sai pandud kõik uues asjad aju,mähis,süütepool,pm kõik asjad ja sädet ei ole ja kõik asjad on terved kuna proovisime teise rollerile peal :)Rolleri mark on baotian,äkki keegi oskab aidata ?
minu freedo1 ei olnud kah sädet ostsin kah uusi asju ja siis üks kord avastasin et paagi taga üks juhe lahti panin tolle juhtme kinni ja oligi säde olemas.
tere olen mures täpselt sama asjaga pole sädet rolleril ka sai ostetud uued jupid ja säde ei jõua lihtsalt süütepooli ja küünlasse muu elektroonika töötab mingeid näpunäiteid kuidas rollule sädet saada
Tere! Mul Baotianil sama asi, puudub säde. Aga kas keegi teab kuidas sinna paagi taha ligi pääseda? keerasin Gondlid küljest ära aga kuidagi ei mahu sinna vahele asju tegema.
Võta küljejala lüliti pistik lahti ja vaata siis, kas säde on. Ka lenksul olev suretusnupp vaata üle. Samuti kõikvõimalikud pistikuteühendused.
Ka CDI võib pekkis olla. Enne vaata lihtsamad võimalikud veapõhjustajad üle.