Rääkige, kui nahhaalseks tohib tsikli parkimisega minna. On ju tsikli üks plusse hõlpus parkimine. Kuid, ütleme, kõnniteedel või nt autode vahele jäävas pilus parkimine ajab ju teatud inimestel harja punaseks. Kui palju privileege siis kaherattaline omab selles vallas?
tsiklit pargitakse nii nagu l.eeskirjad lubavad,aga mul on küsimus selline et kuhu pannakse tsiklile parkimispilet kui pargid tasulises alas.olen küsinud seda ka mõnest autokoolist aga sealt ei osatud midagi tarka vastata.
nu kui asi põhimõttes on siis sa pead lihtsalt ikka ise leidma mingi viisi sest parkimise eesttasumine on kohutstuslik aa tsikkli omamine mitte ju. võib ka niipidi vaadata.
Eelmise aasta sygisepoole teisaldati söbral auto. Käisime koos järel ja ma siis huvi pärast kysisin, et kas te tsikleid ka teisaldate; vastati, et neil selleks vahendeid pole ja tsiklitega ei tehta midagi. Niiet mina pargin rahumeeli kollase joone körvale ja könniteedele, aga muidugi korralikult, mitte risti-rästi.
Ja teisaldajaks oli see firma, mis asub Tallinnas vabaduse väljakult kaarli kiriku poole minna, seal tenniseväljakute juures.
uurisin seda parkimise asja eelmine aasta ja keegi ei väitnud, et peaks parkimise eest maksma. nii siis parkisingi pool suve tlna kesklinnas kõnniteel ja keegi polnud kuri.
Kysisin parkimis kontrolörilt kas parkimise eest vaja maksta kah?
Sain vastuseks et tsikklil pole vaja parkimis kella ning pole vaja ka maksta st. tsikliga parkimine tasulisel alal tasuta !! :)))))
Ei tasu maha müüa jah, pärast närvid krussis ;P (SAAB TASUTA PARKIDA)
Kui eelmise ratta maha müüsin siis kolme päeva pärast oli uus juba olemas kuna lihtsalt ei saanud vaadata kuis teised ringi sõidavad ja mina sõitku autoga