Rollerid

TMS 49cc piiraja

addinol5
12:28 20.06.2011
Tere koigile, tahaks kusida kas keegi on ara votnud piiraja rollerilt TMS 49cc, tapselt nime ei tea. Ma ise ei tea kust otsida, kus see voiks olla, rolleri ostsin mitte uuena, ja nuud ta laheb 65km/h aga vaga aeglane kiirendus, ja ma ei tea kas seal veel piiraja on voi ei ole, akki keegi oskab oelda kus neid voetakse maha Tallinas ?
hlm
15:00 20.06.2011
Aitab sulle sellest 65km/h küll. Niigi 20km/h üle lubatu. Sellise kiiruse saavutamiseks on piirajad juba maha kakutud.
Kiirendust parandad kergemate variaatorirullidega. Näiteks 5grammised pane.
addinol5
18:02 20.06.2011
see kull lahe ei ole kui linnas ei joua autodele jargi voi siis muuda koik lahevad sest sa mukkutad ees enda 65km tunnis kiirusega. Mis veel voiks teha et kiirendust ja kiirust parandada ? kust need variaatori rullid on, ja kust neid saaks osta ? ja kui palju need aitavad, sest nuud mingi 65km/h laheb mingi 500meetri pealt. tahaks et koha pealt kui gaasi pohja tombad siis oleks tunda midagi, sest nuud see laheb vaga aeglaselt kiiremini.
siiski,
01:28 21.06.2011
piirkiirus on linnas 50km/h ja 65-ga sõitmine ei ole enam mökitamine kus kõik mööda lähevad, kui kõik mööda sõidavad siis laena GPS ja vaata mis tegelik kiirus on, võibolla on su rollu spido väga optimistlik. Piirajate maha võtmiseks kasuta otsingut- siin on sellest laialt juttu olnud piisavalt tihti.
addinol5
11:52 21.06.2011
Selge, aga kuidas siis neid vaariatori rulle vahetan ? Need kuskil seal mootori korval kuskil eks ju, kust ma neid saaks osta mis nende hind on ? Ja kui palju see parandab kiirendust ?
hlm
17:02 21.06.2011
Vii remonti, sest nagu näha, siis ise sa just asjast suurt ei jaga. Neti teel sinu rollerit korda tegema hakata, seda enam, et sa ise ka suht võhik küll mission imbossible.