Tere! Mul siis selline probleem, et atv käima läheb aga natuke aega sõita sureb välja, ootad natuke läheb uuesti käima ja saad sõita. Kui bensiinipaaki surve sisse puhuda ei sura ta nii kiirest välja kui ilma surveta. Bensiini filter ka täis ei jookse kui võtta karburaatori küljest voolik ära jookseb ilust mudu õrnalt nirisen kui küljes on. Olen teinud paagi puhtaks ja karburaatoris ka aga ikka ei taha toimida. Kas keegi saaks aitata ette tänades !
Kõlab väga selle järgi, et:
1) kui oled originaal voolikud ära vahetanud ja asendanud pikematega, siis hakkab murdma ja bensiin ei pääse läbi
2) kontrolli, kas bensu kraan on ülemises või alumises asendis lahti (alumine asend on see, kust võtab nn reservist kütust) Pane paak triiki täis ja proovi kord nii kord naapidi (minu loncinil on mingid algeliseld sõeldad paagi sissevõtu voolikutel ees, võibolla on sul üks neist umbes)
3) kontrolli, kas filter õitet pidi vahel (filtritel nool mis näitab suunda, kuidas kütus läbi peab jooksma)
Kokkuvõttes, kui bentsu peale ei tule (niriseb) siis pole karpa ega klappide kallale mõtet minna.
EI TAHA KÄIMA minna auto pealt ka ei lähe äkki starter õhtal ei tea enne kui töötas siis oli nõnda et kui kaasi hakkasid põhja vajutama ss hakkkas tö tö tö tegema ning atv pole kohe üldse jõudu nüüd ei tööta ka huvitav kas keegi teab mis toimub