kas keegi oskab soovitada mõnda pädevat elektriku kes teeks atv elektri korda, masin sai tuld natuke ja juhtmed väheke kannatada saanud, ning ei käivitu
eelmisel omanikul jah, suur osa juhtmetest korras, oleks vaid saada sotti neist, sest eelmisel omanikul mingi ajuhiiglane igast asju proovinud ja leiutanud, ninh juhtmeid kokku pannud
Kas starter veab? Või pole sädet? Mis veel ei funka? Kas oled praeguseks juba midagi ise laiali võtnud? Kas eeldan õieti, et tuli on käinud läbi silindripea ja paagi vahelt? Olen selliseid juhtumeid näinud-teinud.
Iseenesest on mul isegi juhtmekomplekt riiulis (sobivus muidugi on ?), isegi 250-ne doonoraparaat on "riiulis".
tuli oli jah paagi all, väidetavalt on süüte pool vigane (endine omani väidab, aga kuna need juhtmed ja muud on paras mosaiik ja sasi pundar, siis oleks vaja need korda seada ja masin käima saada,
panin murutraktori pelt täkku otse tõmbe releele ja starter keris, ma helistan sulle 29.07 päeva peale ja masina saan iga kell bussi peale venitada,
ise olen eemaldanud kondlid ja paagi võtsin eest et saaks ilusti asjadele ligi.