Rollerid

benelli quattronove 50x

reigo500
10:54 14.10.2012
Rääkige, kas on hea roller?

Muudetud 14.10.12 10:56

qp
23:33 17.10.2012
Kõigepealt- velt motocenteri kodulehel kirjas, et tehasest on kaasas forsserimiskomplekt- suurem düüs ja vastav sumpa, kuid kaasa teile neid ei anta. Väidetakse, et niigi soodushind ju...??? Pead lisaks 50€ tasuma. Kummaline.
Kogemused. Roolil algusest saati miskine kolks- lõtk sees. Esitule pirni vahetamiseks planeeri terve päev, sest paneele eemaldada tuleb kokku neli. Kruvid, mida lahti keerama pead, oli vist 40? Bensupaagi kork on jalgade vahel ja sinna satub tihti liiva-mulda. Istmealune panipaik on piisavalt mahukas, lisaks kaks kindasahtlit esigondli küljes. Tagaistuja koht on kõva. Sangad võiksid ka seal olla.
Tagatuled ja suunatuled on LEDidega ja seega kaugelt nähtavad. Lähituli põleb koguaeg, seda kustutada ei saa, sama ka gabariidipirnide kohta. Gabakaid ei saa ka seisuajal üksinda põlema panna. A vahet pole... Mootor tõmbab hästi, enne vaja vähemalt 500 km vaiksemalt sõita, umbes 25 kmh. Esimesed 100 km lisa bensule veidi 2T õli juurde.
Pidurid on väga head ja mõlemad kettaga. Tihti autojuhid sind ei märka... Signaal on korralik ja vali- saab lohakaid autojuhte korrale kutsuda! Tõmme on ka tavaseades üsna korralik. Kõik penskarid oma 4 taktilistega jäävad kaugele maha. Mul võtab spidoka järgi tasasel teel 54kmh. Noh ja üldiselt ma koguaeg sellega lasengi. See-eest saab selle kiiruseni üsna kähku.

Bensu kokkuhoiu tõttu ilmselt forsseerima ei hakka(4hj versus 6hj). Välimus on super, isegi Aprilia omanikud vahivad mokk töllakil järele:-) Hääl on harjumuse asi, neljataktilised on tunduvalt vaiksemad. Vahel häirib ennast ka see 2T plärin, a kui gaasi põhja keerad, siis naudid seda minekut. Kakti pole veel midagi läinud, kuigi mitusada km auklikku kruusateid lastud. Kruusal kipub esiosa kergelt käest minema nagu ikka kõigil rolludel minu kogemuse järgi. Raskus ette ja gaasi ning seekord pääsesid:-)
hlm
16:03 18.10.2012
Rolleritest veidi rohkem teadvad inimesed saavad kohe aru, et tegemist pole üldsegi enam mitte Itaalia päritolu asjaga vaid totaalselt hiina asjaga. Peal isegi hiinlaste kloonmootor Minarellist. Sama, mis CPI, Keeway jne. ja sinna kvaliteediklassi see rollergi kuulub. Tegelikult Benelli juba ammu kuulub hiinlastele...selle rollu hindki hiina toote vääriline. Soovitavalt piirajaid mitte eemaldada, siis kestab ka päris hästi.
Kvaliteetsed brändid ikka rohkem maksavad.
velt motocenter
22:46 24.01.2013
head Benelli kasutajad ja tulevased kasutajad. Benellit komplekteeritakse Hiinas, komponendid tuelvad erinevatest maadest. Kavliteedikontrolli teostavad endiselt Itaallased. Benelli on kvaliteetne roller ja sobiva hinnaga. Pakume ka Aprlilia SR50R jt mudeleid, kuid miski pärast on kliendid otsustanud siiski Quattronove kasuks. Ja nad on rahul.
Tervitustega Velt mc
hlm
13:35 12.02.2013
See miskipärast on ju selgelt seletatav. HIND! Hinnavahe on neil MEELETU!
Ja ei ole mõtet ka rääkida, et nad on ühe kvaliteediga. Tegemist on täiesti erineva kvaliteediga. Vaadates tänavapilti hooajal, siis kalleid margibrände enam eriti silma ei hakkagi, enamus hiina odavtooted. Mis ka asja ära ajavad. Meie rahvas ei ole ju rikas.
H.A
15:17 13.02.2013
Pe**e see quattronove , käis õrnalt külg maas ja paagi juures plastikud katki juba , kurat vanaema 4t roller paneb ka mööda (ise järele proovind) . Tuleb ikka aprilia osta .
jaanipoiss
01:13 14.02.2013
ostke Boatian ja ärge mölisege. mis te virisete benelli kallal, jumala okey asi on
khm
22:38 12.05.2013
palju tipp masinal on ilma piirajateta?
qp
09:46 17.05.2013
Loe eelnev läbi...
kill koll
23:57 17.05.2013
järelikult sitt masin :/
dsa124
11:48 18.05.2013
ja kus siin ülalpool sinu arvates see kiirus märgitud on??
qp
10:33 20.05.2013
puust ja kollaseks: "spidoka järgi tasasel teel 54kmh. " Nüüd marss kooli tagasi lugemist õppima...
hlm
04:46 21.05.2013
Küsiti kiirust ilma piirajateta.
qp
11:37 21.05.2013
Kes seda teab? Mida mõeldakse üldse piirajate all? Misasi peab mida piirama? Võiks enesele eelnevalt miskit selgeks teha variaatoriga 50 ccm motorolleri ehitusest ja forsseerimise võimalukkusest. Ehk siis mis mida teeb. Tihti moditakse 50 ccm 70 ccm-ks, seda pole võimalik pelga vaatluse teel kindlaks teha. Saab mängida suuremate düüsidega ja sumpaga. Saab mängida variaatoriga- siin on kolm võimalust: nn. keskmine on tehase seade. Saab panna 50ccm tavamootoriga rolleri lõdvalt 70 kmh liikuma aga kaotad siinjuures kiirenduses ja mäkkesõidu jõudluses. Esimene võimalus oleks olnud hea minek ja jõudlus alguses, kuid kaotad tippkiiruses. Ega seda rihma seal sees lõputult ka painutada anna.
Seega jääb võimalus suurendada düüse ja väljalaset ning võtta kahetaktilisest, mida kätte saab. Suurenenud pöörete tõttu suureneb ka lõppkiirus.
Ma vaatasin, et jõukamate vanemate võsukesed, kes proovivad igasugu vahendeid oma rollude peal, peavad üsna tihti oma aparaati laiali lammutama, et mõnisada km jälle sõita saada. saab küll kiireks, kuid eluiga on lühike.
Janari.
14:14 21.05.2013
Mul on olnud nimetatud roller 1.5 aastat ja nüüdseks on läbiläbi sõit juba 4000 ja peale. Midagi erilist juhtunud pole. Oma hooletusetu tõttu läks korra silku ja kolb. õhupuhastit tuleb väga hoolikalt jälgida ja õlitada siis toimib ideaalselt. hetkel on peal ( gianelli sportsumpa, 5.0g rullikud, stage6 variaatoririhm, Stage6 prorace 70cc silku ja karburaatoris 90-nene düüs) Tipp ulatub 100km/h ja peale ! Minek on tagarattas ! Kes soovib teha Benellit mootori poole pealt võimsamaks soovitan teha õhutus/ tuulutus mootorile nii heaks kui annab kuna originaal jahutus ei toimi enam siis !
Ilusat alanud hooaega kõigile !
qp
11:05 05.06.2013
Pulli pärast lammutasin sumpa ja leidsin leegitoru tagumisest otsast ühe väljaulatuva kitsama torujupi. Rfoorumites räägitakse, et see toru tuleks eemaldada ja seest puhtaks freesida. Ma "igavusest" lihtsalt lõikasin tolle toru lühemaks- jätsin täpselt 1 cm alles ja ladusin sumpa kokku tagasi. Käima pannes ei tundnud enam oma rollu häält ära. Oli teine selline tärisev- kärisev nüüd. Proovisõidul ei tundnud ma jälle oma rollut ära, minek kuidagi äkilisem. Igaks juhuks sättisin segu veidi rikkamaks(oligi ta enne pigem ökonoomsusele reguleeritud) ja tippkiirust sain 5 kmh juurde. Esialgu jääb forsseringukomplekt paigaldamata.
Raintzzz
17:12 07.06.2013
Ma kunagi ammu omasin kahte hiinakat, freedo 1 ja freedo 4 .
Tippkiirus oli suht hädine. Nipet näpet natuke karpa kallal, piiraja maha sealt, teine aju ja koonusfilter. Samuti sumps oli seest osaliselt läbi põlenud mis aitas ka kaasa. Tippkiirus umbes 80 km/h. Kestis suht kaua minu käes. Samuti ma ei sõitnud kunagi täisgaasiga. Laenasin sõbrale ja näe, tagasi sain mittetöötava rolleri. Nüüdseks alles vaid mõned üksikud jupid.
hlm
18:54 07.06.2013
Neil hiinakatel ei ole mingit aju (ECU). Ega need sul sissepritsega rollerid ole.
Täiesti tavalist CDI-d omavad kõigest. Koonuka panevad ainult lollid, ei häälestata karbussi vastavalt ja siis põletatakse väljalaskeklapp ära. Lisaks ei viitsita ka koonukat hooldada ja tulemuseks on see, et ämbritais liiva on läbi mootori sisemuse jahvatatud. Hiljem ulg, et küll need hiinakad on ikka pasad:) See 80 km/h näitab sul spidomeetri järgi, mis valetab julgelt 10km/h näitu tegelikkusest suuremaks. Sellise kiiruse nägemiseks spidomeetril piisab ainult piirajate eemaldamisest. Kõiksugu muude "perfoomants" osade külgekruvimine ei anna sulle lõppkiirusele suurt midagi juurde, isegi mitte suurem silindrikitt (silindrikitist piisab täielikult). Küll aga paraneb kordades dünaamika. Kahekesi lasta siis juba lausa mõnus.
asdz
21:37 07.06.2013
Tea, kas linnade sissesõidul asuvad kiirusmõõtmistablood näitavad õigesti? Siis võiks oma näitu nendega võrrelda.
põlva hirm
10:09 24.04.2015
Endal on benelli olnud juba 2a ning olen täiesti rahul. Tipp jääb sirgel vabalt 70 kanti. Üks miinus on ka sellega, et külma mootoriga tahab välja surra, tuure juurde ei saa panna kuna soojalt sõidaks ise jalge alt minema :P