Sai maalt üks kuurinurgas poolenisti maa sisse kaevunud freedo 3 ära veetud, naisevend aastaid tagasi uuest peast ostis aga sellest east siis nüüdseks väljas. Probleemi kirjelduseks on lihtsalt: ei käivitu, ei sõida :) väidetavalt karburaator vajab väljavahetamist, ei ole süvenenud.
Oskab keegi soovitada mõnda erategijat, keda saab usaldada? €25 per h suurte tegijate juures ei tundu nii vana pilli puhul eriti otstarbekas.
Selleks pead tõenäoliselt ikka väga odava tegija leidma kuna selle rolleri väärtus on hetkel sõltuvalt olukorrast 100.- kuni 200.- eurot. Emotsionaalset väärtust nagu näiteks Rigadel sellel vaevalt, et tekkida jõudis : )
ma usun, et remondimees oskab esialgse diagnoosi käigus välja mõtelda ka remondikalkulatsiooni, ja sellest tulenevalt vaatab edasi. hinnaklassi ma tean aga niisama mittetöötavana utiili saata on (peaaegu) töötavat asja ka kahju.
ja kuna tasuta saadud siis turuväärtus miinus remondikulust üle jäänud iga euro võrdub puhas kasum :))
Ise tuleb korda teha. Seda suurem on kasum kui enda tööd ei arvesta:) Kui aastaid tagasi seisma jäänud sis ei tea keegi mis üllatusi võib ees oodata ja üsna tihti läheb remont sama kalliks kui masina enda turuväärtus ongi. Järelikult on mõtekas mõnele huvilisele odavalt ära anda ja remondiraha juurde pannes letilt uus trulla võtta:) Kuigi ma pole konkreetset isendit näinud siis võibolla seda tasub putitada ka. Aga ega mina neid üldse ei tahagi. Pole ka enam selles eas. Aga kui huvi oleks ma võtaks poest ikka uue. Rõõmu rohkem ikka uuest asjast. Suht odavad on need hiina rollerid. Tonni eest saab juba täitsa kobedaid.
ei tule ise korda teha, kuna ma ei ela kuskil pärapõrgus suletud kommuunis, kus alates jalanõudest kuni hambaravini tuleb kõik ise teha. selle asemel, et tegeleda mitte eriti kalli, kuid samas minule võõra ning võimalik, et mingeid iks tööriistu vajava ettevõtmisega, ma parem teen oma palgatööd, mis mulle meeldib ja toob tunni lõikes sisse rohkem, kui ma võidaksin seda roima ise remontides.
mind ei huvita rollerid eriti, märksa lõbusam on 32km edasi-tagasi tööl käia jalgrattaga aga tänan soovituse eest, läheb sinnasamusesse, kuhu kõik ülejäänud siidiussi kõrgelennulised mõttekonstruktsioonid.
aega võttis aga asja sai, roller sõidus. maksma läks €50, selle sees 5l bensiini ja uus karburaator. remondimees, nagu öeldud, teeb neid asju ka igapäevaselt aga ega tal väga aega vist pole
Papreid küsi automaailmast. Nemad (Salome) Freedo nimelisi nikerdisi maale toovad. Ega mingeid erilisi papreid kaasa ostes saagi. Kasutus-hooldusjuhendi ja kogu teema. 2005 oli vähemalt nii. ARK otsib ka ise juba arvelolevate seast samasuguseid, kindlasti leiab juba arvelolevaid samanimelisi ja kasutab baasis olevaid andmeid. Ei usu, et suuri probleeme tuleb.