Rollerid

roller boatin hiinakas

autosalong1
16:05 29.07.2013
Mure siis selline et on säde aga nõrk , ja käima ei lähe , sai ka aku täis laetud ja karbuss maha keeratud kuid ei midagi , peale on pandud delta Blokk.
ahhhhaaa
17:02 29.07.2013
Vaata ,kui sa karbussi küljest ära võtad siis ju ei lähegi käima ,tuleb ikka tagasi panna ka.
autosalong1
17:54 29.07.2013
Ei karbuss on ikka tagasi pandud , ma mõtlen et sai puhastatud .Loomulikult panin tagasi sõnastasin valesti .
hlm
10:30 30.07.2013
Pole ime, et käima ei lähe, kui delta blokk peale pandud. Misiganes see ka ei tähenda.
Miks sa koinid tehnika kallal, kui asjast midagi ei jaga? Kas poleks targem asjatundjate kätte viia ja siis ise kõrvalt õppida, et kuidas asjad käima peavad? Läbi interneti on see remontimine nagu hammaste parandus läbi perse.
jouk
21:28 02.08.2013
Asi oli selles et blokk oli juba läbi , kui ma rolleri ostsin siis 1 päev sain sõida ja järgmine päev enam ei saanud , siis mõtlesin mis jama on ja viisin sõbra juurde kes neid vana-pärnus remontib tema ütles et blokk on läbi.INIMESED ON IKKA LOLLAKAD KÜLL TOPIVAD VENE BLOKI ROLLERI . Siis sai originaali peale tagasi pandud ja asi toimib igapäev, olge ettevaatlikud kuna inimesed on läinud kavalaks, et selline asi korda teha läks mul väga kalliks maksma.
Aga kui omanikule helistasin siis tema ei teadnud asjast midagi , oli puu otsas kui pauk käis .