Rollerid

ARK Mure

janlin83
18:02 01.08.2014
Tere

Käisin täna Rapla Ark-is ja rollerit arvele võtta ei saanud kuna puudus sertifikaat ja raami küljes birka. Birka on ära murdunud ja kadunud. Roller on Keeway F-ACT ja seisnud 2,5 aastat garaazis. Eelmine omanik ei kasutanud 1,5 aastat tagasi juhust kus sai rollerid võtta arvele seletuskirja abil.
Kuidas nüüd käituda?
Kust saada sertifikaati, et roller arvele võtta???
Saab keegi mind aidata??

Parimad soovid!
Janlin
antiolen
18:41 01.08.2014
kui sa kusagilt selle birka saaksid sinna siis peaks saama arvele nii et lähed sinna ja ütled et ostsid selle rollu uuena ja sertifikat ja dokud on kadunud, siis peaks saama seletuskirjaga
janlin83
18:52 01.08.2014
Kui ma selle birka saaks siis oleks olnud roller juba arvel. 2 varianti kas sertifikaat või birka peab olema. Kui ühte neist pole siis pole teha midagi. Kas birkat kuidagi järgi ei saa teha? Alumiinium plaat muretseda, printida vastavas mõõdus kleebis ja tornidega numbrid peale?

Muudetud 01.08.14 18:57

hlm
00:03 02.08.2014
Mönna teema käib. Mina nüüd küll sada prossa kindel pole, et üritad siin hoopis kuskilt sissevehitud taburetti kuidagi arvele saada. Originaalandmed ju ammu varastatud sõidukite andmebaasis ja seega vaja uut identiteeti.
Miks peaks sind uskuma?
Ostad dokumentidega raami.
janlin83
08:40 02.08.2014
Ei ole varastatud, paberid, raamat on olemas aga 2007 aastal kui osteti ei antud sertifikaati kaasa see ei olnud kohustuslik. Rollu on sõitnud 6000 km ja taguratta ning kütusepaagi vahel olev silt andmetega on lihtsalt ära murdunud. Roller on liiga korralik, et kuusakoski viia :)

Muudetud 02.08.14 08:42

unitazik
17:50 02.08.2014
Silt võib ju kadunud olla, kuid tal peaks olema ka raami sisse muljutud number. Vaata , äkki roolisamba lähedal raamil midagi on...
janlin83
18:34 02.08.2014
Vin koodi? Vin kood on ees otsas raami küljes mille ark vend üle vaatas. Sellest ei piisa.
hlm
19:11 02.08.2014
Need ark-i asjapulgad on ise parajad mätsud! VIN olemas, aga ikka koinivad. Samas näevad nad ju ise ka, et Keeway Fact-te on arvele varem võetud. Häda siis puuduvad andmed(pirkal olevad) arvelevõetud Fact-ide andmetest võtta.
stammer
19:16 02.08.2014
Kas selle müüjaga saaks ühendust, kust see roller on ostetud? VIN kood on ju igati põhjendatud asitõend ja korralikul müüjal on see andmebaasis olemas.
2.5 aastat ei ole nii pikk aeg, et ei suudaks ostukohta meenutada...
professor_sammaljalg
22:49 02.08.2014
asi ei ole vin-koodis, asi on puuduvas tüübikinnitusnumbris, mis seal birka peal leidub. seda ei arvagi keegi, et pill varastatud on, aga nad tahavad näha kinnitust, et on heakskiit euroopas kasutamiseks.
volli95
17:56 04.08.2014
mina tegelesin rollerite remondiga austrias,seal näiteks on vaja iga aasta teha teh.ülevaatust rolleritele,see tüübi silt on mönedel ,, taburettidel,, lihtsalt tehase poolt kleepsu peale trükkitud näiteks itaalastel ja asub istme all.minul oli juhus et see puudus,see oli riikliku ülevaatuse tehnokontrollil,siis mina küsisin kus mina selle vöttan,ja mees läks ja trükkis mulle paberi peale selle,aga mina pidin selle kohe tema silmi ees kleepsuga kulge kleepima ja siis kui oli see tehtud sain paberid kätte. selle sildi peal seisavad andmed, ülekanne,sumps,karbuss ja nende köik tähed.vaata netist ja trükki välja sellest peab piisama.vöi vaata samma ,,taburetti,,ja tee pildi sellest sildist,ja rolleri paberites on ta ka tihti sisse trükkitud ,vaata hoolega kas on sees.

Muudetud 04.08.14 18:07