Tere,sooviks osta yamaha fzs 600 ,tüüp RJ02, 70 kw nukkvõlli saalesi(raame) vasakpoolseid,kui keegi teab kellegi olevat või kust saab tellida paluks teada anda.Ette tänades J.T.
Yamaha varuosade kataloog ei näita, et nukkvõlli ja silindri pea või nukkvõlli ja kinnitusraami vahel oleks eraldi saalesid. Seega tõenäoliselt neid seal ei ole.
Naljaks on see, et kataloog sellele kinnitusraamile erldi koodi ei annagi, seega seda justkui ei saakski eraldi osta.
maaks sa ikka ei saa aru? seal on saaled kohe sees ja eraldi pole saadaval. kui antud motost ei tea midagi pole ka huvi pärast mõtet otsida ega jahuda eesmäril, et hiljem saaks mõnes muus teemas kõvatada.
tyy33
Ma arvan, et kod. Maaks teab tsiklitest 7X rohkem, kui Teie!
Sellel raamil ei ole MITTE ÜHTEGI "saaled kohe sees" , lihtsalt blokikaas ja ja see raam on lihvitud nukkvõlli järgi mõõtu-mingeid erilisi metalliühendeid ja sulameid sealt eest ei leia-õlitus on see, mis "saale" töö ära teeb.
Kuna nukkvõlli õlitus on mootori kõrgeim koht siis probleemid õliga ja -survega annavad tunda kõigepealt just seal.
Lootust neid Eestist leida on suht väike, võid ka biker.ee 'se päringu teha.
Kuna nukkvõlli raami täpsed avad on töödeldud koos plokikaanega, siis sellepärast ei saa neid eraldi tellida, neid müüakse ainult plokikaanega komplektis.
Tere,et kui tellida e-bayst nukkvõll koos raamidega ,kas on oht et ei istu kokku plokikaane poolega?Liimida neid raame on võimalik?Mis võimalused mul on?
Tere ja tänud kõigile,kes olid nõuks vastama ja oma teadmisi jagama.Teatan et sain oma tsikli korda tellides e-bayst raamid koos nukkvõllidega ja õnneks raamid istusid ideaalselt ja täna sai tehtud üle pika aja ka esimene sõit.Super lahe!Sooviksin tänada asjatundlikut ja abivalmis parandajat.See mees on teinud korda minu lumesaani ja nyyd ka tsikli ja tundes teda juba pikka aega on teinud imesi teistegi masinatega.Kellel probleeme ja muresi lumesaanide ja tsiklite või muu tehnikaga julgen soojalt soovitada.Kellel huvi võtku ühendust annan nr.
Parimat soovides J.T.