Mootorratad

targemad aidake

respect
14:18 28.01.2004
tere olex nyyd targemate abi vaja kna loogiline mõtlemine lõppes otsa...!!!mul on siis mini mopeed ja tahax talvel kh edukalt sõita...selle talve elasin yle aga ei saand piisavalt lõbu kna jää tuli kh välja ja miniga siis väga raske sõita...!!!mõte siis on talvex mini kolmerattalisex teha...!!!!ma mõtlesin et teha nii:võtan taguratta ära ja panen sinna toru kus on rattad,hammasratas,piduri ketas...!!!!a mul vanaisa ytles et sinna kahe ratta vahele on vaja veel seda kobakat mis jaotab veo ära mõlemale rattale...sest siis kui sõidun ajal tahad kurvi võtta siis peabv sisemine ratas võhem tööd tegema ja välimine rohkem...!!!ja mis rattad sinna taha panna......ja kui suur hammasratas...kuna ega talvel kylateedel seda kiirust yle 70 nyyd kyll vaja ei ole(suvel väixema hammasrattaga sõidab nii kiiresti)et panna suurem hammasratas..et oläx jõudu rohkem...parandage kui selle veo asjaga exisin...ja kirjutage veel oma igasuguseid mõtteid...ette tänades
respect
14:46 28.01.2004
vatatasin mis kumme panna ja leidsin atv kummid... http://www.ohtsutires.com/atv-tire-pages/pw501.html

http://www.ohtsutires.com/atv-tire-pages/pw2.html

et ostax sellised atv kummid aga uusi pole kyll mõtet osta et ostax kasutatud...kus eestis selliseid myyaxe ja palju ind umbes on
ado
14:43 29.01.2004
tead ma arvan et need kummid maksavad veits rohkem kui sinu võrr kokku ja ülekande peaksid sa suht aeglase tegema(tegelikult väga aeglase) sest muidu ei jõua ta neid rattaid äragi vedada.
respect
16:00 29.01.2004
ma arvan vastu pidi..vaevalt et need kummid yle 3000 maxavad(kna nii palju mu mini maxis...kui ostsin oli see peagu uus)ja ära veab ta need nagunii(kui paned esiotsa vastu seina ja maas on krobe asvald siis akkab igatahes väikse hammasrattaga rattas nii ringi käima et..)....ja ma reekisin et tahan licald selliseid väikseid rattaid osta(kasutatud)siis võix nad olla sarnased...a need peavad olema sama suured kui mini ratas kuna muidu tagaots kõrgemal ja see väga imelik... a millise tugevdused tuleb teha ja kui palju...kas yldse on vaja teha...kui on siis kas ilma keevitamata kh neid saab teha(ei taha välimust rikkuda...panna näitex suurte klambritega ja muttritega kinni)
tankist
16:11 29.01.2004
nu kui kui sa tahad ainult vastu seina jebida selle miniga siis pole sellel kobakal küll mõtat aga kui sa ikka teepeal tahad sõita siis läheb sul seda "kobakat" hädasti vaja , seda kobakat nimetatakse reduktoriks või siis differentsiaal. sa vist tahad impoks jääda talvel, külmaga tahad kärutama hakata.
respect
16:23 29.01.2004
ei taha vastu seina jebida mini..liccald proovisin kas ka asvaldi peal ringi käima akkab...ei impoks ei taha jääda...a ega ma talvel siis päävad läbi ei sõida...ja sellistest asjadest nagu reeided oled kuuld ve...pane paksult riide ja ei jää ma midagi impoks..a kust ma selle reduktori või differensiaali saan...ja millelt olex kõige parem see asi võtta...ja palju see asi maxab...ja kas ilma selleta ei saa ve.
tehno1
16:32 29.01.2004
ma naq arvan et osata endale mingi iz ja sinnapeale naq mõttekam ehitada ja juppid sad mingilt autolt.
tankist
19:18 29.01.2004
tehnol täitsa hea jutt ja õige kah.seda diffriwärki-sa saad sõita küll aga pööramisega on raskused, kunagi oli netis kusagil üleval varjant kus näidati mis ülesanne on diffril.arvatavasti sa saad siis liikuda ainult otsesuunas või külg ees.............
respect
19:21 29.01.2004
nu aga kust ma selle diffri saan...ja mille pealt olex kõige mõttekam võtta
pätt
14:18 30.01.2004
yx võimalus on panna ju sinna rolleri kummid kas siis Tuula, Riga, või mis iganes saad need odavalt kätte ja puha, ise tegin mulla freesit 3 rattalise,oli kyll natuke keevitamist, aga sain selle sõitma!?! alguses ta ei hakkanud mul keerama ja siis keevitasin vasakule veovõllile laagri vahele nii et see oleks kogu aega vaba jooksuga ja veaks ainult parem!?!sõidab siiani ja saab jääpeal talve mõnusid nautimas!!?
kummivilin
14:25 30.01.2004
kuule aga sa meisterda taalle väike külgkorv ,tuleb palju odavam:D
R.K.
14:29 30.01.2004
venelastel on olemas sellised asjad nagu Muravei ja invaliidi käru CZD. ehk sobib sulle nende küljest midagi.
GTI
20:00 30.01.2004
Võrridele ehitati nooruses ratastele jalgrattakettidest vööd peale kui jääpiike ei õnnestunud saada-pidas nii jääl kui lumel. Lõbu igatahes rohkem arvan kui mingi kahtlase trike-kompunniga.
ado
11:10 31.01.2004
kle mul on siin üks t-25´e reduktor.tahad võin selle anda...
tankist
11:33 31.01.2004
t-25 reduktoriga kõik aeg sott sees. äkki paneks BeLAZ-i siduri kah
tziklivend
11:48 31.01.2004
Ajate siin lolli juttu,asjast midagi jagamata.
muheVend
14:33 31.01.2004
tankist
17:34 31.01.2004
tziklivend kui midagi valeks pead siis paranda meie vigu mitte ära tule virisema:)
proff
17:51 31.01.2004
pane kardi rattad alla. ja ära bensu pane, pane midagi kangemat
kosmik
18:27 31.01.2004
kõige lihtsam, kompunni mingisugune külgkorv juurde ja lase panna tagumisele kummile kas naelad sisse või mingid ketid peale.Soovitan esimest varianti, sest velögedele on see veits ohutum.Difriga pole śellise põristi puhul jännata, saad ****ks vatti ja tulemus pole ka sugugi kindel.
tõnn
11:20 16.02.2004
m"u"u võrr maha ja osta endale dnepr, sinna kergem reduktorit vahele panna. pole veel kuulnud, et keegi on ehitanud kett"ulekandega reduktori.
mina naudin talverõõme izìga, millel on k"ulgkorv. ajab asja ära ja on vähe probleeme
tõnn
11:23 16.02.2004
võta kumm maha ja keevita nurkrauad velje k"ulge, või tõmba ketid peale, või keera kummi sisse poldid.
kummivilin
13:32 16.02.2004
kunagi nooremana sai motikale kummide sisse augud puuritud ja 6mm läbimõõduga kumerate puidu peadega poldid läbi kummide pandud nii et mutter jäi välja poole kumme sai ka päris hea pidamise lumel
raynu
01:26 18.02.2004
Kõige odavam oleks ehk hoopis abirattad kõrvale panna ? siis ju lausa 3 ratast taga ...icic
Raiks
20:52 16.03.2004
ei ole talvel midagi rasket sõita kui seda osata.mina see talv küll sõitsin pold äda midagi.selle kohta võib õelda nii kes oskab ja kellel on julgust proovida.pole hullu harjub kiiresti.
iks
21:23 16.03.2004
Võin sulle soovitada pöörduda spetside poole, kes on eluaeg
tegelenud kõiksugu kaherattaliste ümberehitamisega. Neil on ka oma
lk. internetis, ainuke ebamugavus on hetkel see, et eesti variant
veel ei toimi (kui oskad vene keelt, siis saad hakkama). Muidu väga
sõbralikud ja asjalikud poisid (eriti Oleg, kes põhiliselt sellega
tegelebki, ning töö hinnad on väga, väga odavad). Võid pöörduda
julgelt, et mitte kuulata igasuguseid kommentaare, nt. T25 reduktor; Belassi sidur jne. ( www.zone.ee/motogarage )
zid
14:38 21.03.2004
osta endale zid 50 pilot või activ. eelmine talv sõitsin sellega peaaegu igapäev ringi 25 kraadi külma väljas ja ei jäänd impoks. zid läheb vähemaltkülmaga normaalselt käima, aga mini ja deltaga võid ennast surnuks ****ida. mina panin endale taha ja ette naelad sisse(kummitöökojas) ja lasin jää peal ringi ja isegi tänavatel. pidavus oli küllaltki hea, kuid vahel isegi käisin käna, aga kui paksud riided seljas ja kiiver peas siis haiget ei saa. ühe korra õnnestus isegi politseil mind vahele võtta, aga ta ei saanud midagi teha, sest kui mopeedil tuled põlevad siis on OK! nii et osta endale korralik mopeed. ma ei ütle küll selle mini kohta midagi halvasti, kuid selle remondiks läheb ****ks palju aega, sest koguaeg laguneb(omad kogemused). TALVEL ****GA EDASi EI LIIGU!!
xXx
17:20 23.03.2004
vaadake ja regage ära http://www.50cm3.tk seal on 50cc vennad ainult. Asi suht uus ja seal ple väga palju liikmeid aga see on kasvav iga päev paar uut liiget et varsti siis juba ..
usun et nad seal oskavad sellele küssale vastata
ristos
18:07 23.03.2004
kuula nüüd kui sul nii kndel idee võrrile tugirattaid panna siis tee nii: Taha hargile installeeri kaks laagrit sealt aja pulk läbi keskele hammakas ja pidurivärk ka ning mingit diffrit pole vaja su võrri jaoks kui jätad ainult ühe ratta vedama st ainult ühe ratta jätad jäigalt võlli külge teine olu laagril ja vabalt pöörlev ratasteks pana samad mini rattad ainult et otsi omale siis üks lisaks. vot aga ma ütlen et ilma treimiseta ja keevitamiseta seda tööd ära ei tee.
jopantoonio
01:05 10.01.2007
aga kas see pooma ei hakka sedasi, mingid kandvad elemendid peaksid ka ju olema ratta lähedalt.
Kui naabri malle oma 70 kg sinna peale vajub võib ju see vedav toru kõveraks minna:D