mul on üks jaff pakkuda. 634, täiesti sõidukorras, ise olen temaga rahul olnud, palju uusi juppe, korralikult hooldatud ja vähe kurnatud, ülevaatuskõlbulik, dokumendid korras, olen ise temaga sõitnud mõnda aega, nüüd ostsin teise tsikli ja vaja vanast lahti saada. asub tallinna läheduses, võin vedada tallinnasse vm lähedasse kohta. raha küsin kah ratta vääriliselt. priva [email protected]
ise olin jaffi ostes kah valiku ees, kas jaff või iz. tegelt valik kas iz planeta või jaff, kahepütane jupiter on raske ja rohmakas, kindlasti eelista sellele jaffi. aga planeta on ühepütane, pidavat vist naaaatukene paremini kestma kui jaff (kõik oleneb tegelikult eelnevatest omanikest, mitte niivõrd margist). aga jaff on piisavalt kerge, piisavalt ergas ja piisavalt lihtne, samas mitte nii rohmakas kui iz.
ja seda hoiatan kah, 95% kuldse börsi vms kuulutusest on puhas ****, isegi kui on kirjas, et v.h. korras jne jms, siis seda ei ole. ühel korral tegin nädalavahetuse tiiru ümber eesti nende v.h. korras tsiklite puhul (eelnevalt telefoni teel küsisin, kas kindlalt käivitub ja on töökorras) ja mitte ÜKSKI isegi ei läinud käima ja olid muidu viimse peal logud.
minu arust need jaffi mootorid on norgemad kui vajutama kipud siis kohe tukke lendab ka,iz tootab vetz madalama poordega ja seega peab kauem vastu. samas jalle on iz raskem ja rohmakam! tegelt suht savi pohiline et korraliku exemplari otsa satud
ma soovitan jaffi,sellel saab käike ka ilma sidurit lahutamata vahetada(va kohalt minnes) ja seetõttu tunduvalt mugavam.planeta 5 on ka iseenesest normaalne,kuid see siduritrossi tinutamine hakkab juba vaikselt siibrisse viskama.Lisaks jätab üks sumps kuidagi võrriliku väljanägemise.